ανοιχτη προσκληση 13/5/12 κυριακη για ελευσινα

Ξεκίνησε από WARBRO, 07 Μαΐου 2012, 16:24:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spyros_pap

Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ

Δε μενει κανεις πισω.
η ιστορια δεν αλλαζει μονο ο ανθρωπος

Τάλων

Βρε 'σεις παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι για την Κυριακή και όχι μόνο.

Μήπως είναι από λίγο έως πολύ αρβάλα αυτό που κάνετε ;

Καβατζάρατε το πεδίο από την Δευτέρα (και μάλιστα το κάνετε για δεύτερη φορά) χωρίς πιθανόν να σκεφτείτε μήπως κάποιος θελήσει να ανεβάσει σενάριο.

Την Κυριακή των εκλογών παρότι πολύ συμπαίκτες σας πρότειναν να μην πάτε για τους γνωστούς λόγους όχι μόνο πήγατε αλλά και μετά το ψιλοσφυρίζατε και στο forum λες και τελικά κάνατε το κάτι άλλο...

Και δεν φτάνουν αυτά.
Χωρίς μετρητή, χωρίς όρια, χωρίς κανόνες, χωρίς φαρμακείο, χωρίς έναν πυροσβεστήρα, χωρίς, χωρίς,  χωρίς.....

Έχει υπάρξει μια προσπάθεια να υπάρχουν κάποιοι κανόνες, κάποιες προϋποθέσεις εν πάση περιπτώσει όσο μπορούμε και ότι μπορούμε.
Δεν λέω μπορεί να είναι στραβοί οι κανόνες αλλά ας τους τηρήσουμε και σιγά,  σιγά ας φτιάξουμε και καλύτερους αλλά όχι έτσι.

Τέλος πάντων για να μην μακρηγορώ:
Θα σας πρότεινα να ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα για το καλό του airsoft που και εσείς αγαπάτε.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

pipilas

Βρε 'σεις παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι για την Κυριακή και όχι μόνο.

Μήπως είναι από λίγο έως πολύ αρβάλα αυτό που κάνετε ;

Καβατζάρατε το πεδίο από την Δευτέρα (και μάλιστα το κάνετε για δεύτερη φορά) χωρίς πιθανόν να σκεφτείτε μήπως κάποιος θελήσει να ανεβάσει σενάριο.

Την Κυριακή των εκλογών παρότι πολύ συμπαίκτες σας πρότειναν να μην πάτε για τους γνωστούς λόγους όχι μόνο πήγατε αλλά και μετά το ψιλοσφυρίζατε και στο forum λες και τελικά κάνατε το κάτι άλλο...

Και δεν φτάνουν αυτά.
Χωρίς μετρητή, χωρίς όρια, χωρίς κανόνες, χωρίς φαρμακείο, χωρίς έναν πυροσβεστήρα, χωρίς, χωρίς,  χωρίς.....

Έχει υπάρξει μια προσπάθεια να υπάρχουν κάποιοι κανόνες, κάποιες προϋποθέσεις εν πάση περιπτώσει όσο μπορούμε και ότι μπορούμε.
Δεν λέω μπορεί να είναι στραβοί οι κανόνες αλλά ας τους τηρήσουμε και σιγά,  σιγά ας φτιάξουμε και καλύτερους αλλά όχι έτσι.

Τέλος πάντων για να μην μακρηγορώ:
Θα σας πρότεινα να ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα για το καλό του airsoft που και εσείς αγαπάτε.

+ 100000000000

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ

Απαντηση ρε παιδια ποιες 2φορες καβατζαραμε το πεδιο
πουτη 1φορα ξαφνικα απο πουθενα ασφ.και κατιαλλη τυπ.
μαλλον θεωρειτε τρικλοποδια και οχι για καλο
2 μπορει να ξαναγ. αρα θα χωριστουμε στους καλους και κακους και καλα . και μας βγαζετε  εμας κακους και δεν αφηνουμενα ανεβει κανενα σεναριο .

μπορουμε να λησουμε διαφορες χωρις τσακωμους αν θελετε
μπορουμε μα τολυσουμε αλλιως οχι μεσο φορουμ
και επειδη δεν εχ ω προβλημα και μεσω πμ :(
Δε μενει κανεις πισω.
η ιστορια δεν αλλαζει μονο ο ανθρωπος

Τάλων

Παράθεση από: ΒΑΣΙΛΗΣ  ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ στις  12 Μαΐου 2012, 11:25:26 ΠΜ
2 μπορει να ξαναγ. αρα θα χωριστουμε στους καλους και κακους και καλα . και μας βγαζετε  εμας κακους και δεν αφηνουμενα ανεβει κανενα σεναριο .

Θα ήθελα πολύ να σου απαντήσω αλλά δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τη γράφεις. ???
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

spirosleon

τι λεει ρε παιδια....? δεν καταλαβαινω.....

spyros_pap

Απαντηση: Ρε παιδια ποιες 2 φορες καβατζαραμε το πεδιο
που τη 1 φορα ξαφνικα απο πουθενα ασφαλιτες και κατι αλλη τυποι ηρθαν.
2 μπορει να ξανα χωριστουμε στους καλους και κακους και καλα . και μας βγαζετε  εμας κακους και δεν αφηνουμε να ανεβει κανενα σεναριο .

μπορουμε να το λυσουμε αλλιως οχι μεσο φορουμ
και επειδη δεν εχω προβλημα και μεσω πμ :(
Τωρα βγαζει νοημα η απαντηση του φιλου βασιλη!!!
Και οσο για το σεναριο δεν <<θελω να πιστευω>> θα εχει προβλημα να ακυρωθει το free <τωρα αν εχει προβλημα>> δεν ξερω.
επλιζω παντος να μην εχει!

agent 47

Θα συμφωνήσω και εγώ με τον φίλο Τάλων!!!!
Η καλύτερη λύση κατ' εμέ  αν θέλετε να σηκώσετε free-to-all, deathmatchακια και όπως αλλιώς θέλετε πείτε τα, καλό είναι να περιμένετε μέχρι την παρασκευή το βράδυ κι αν δεν σηκωθεί κάποιο σενάριο τότε σηκώστε ότι θέλετε.....

Παράθεση από: Τάλων στις  12 Μαΐου 2012, 00:10:05 ΠΜ
Και δεν φτάνουν αυτά.
Αυτό είναι κάτι το πολύ σημαντικό το οποίο θα πρέπει να μάθετε να το τηρήτε.....
Κι η άποψη του τύπου 350 fps πάνω κάτω μόνο καλό δεν κάνει.....
Όπως επίσης η ύπαρξη τουλάχιστον ενός φαρμακείου κρίνεται κατ' εμέ απαραίτητη....
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

WARBRO

τα πεδια δεν ανηκουν σε κανεναν μα απολυτως σε κανεναν δεν καβατζαραμε κανενα πεδιο για κανεναν λογο το ανοιχτη προσκληση δηλωνει οτι ερχεται οποιος θελει και παιζει τωρα αν ερθει καποιος ο οποιος ειχε στο μυαλο του ενα σεναριο και επειδη ειπαμε να ανεβουμε οσοι μαζευτουμε να παιξουμε στην ελευσινα ας ερθει πανω και εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα του δωσω τον λογο να πει για το σεναριο του και αν συμφωνουν τα παιδια  τοτε παιζουμε σεναριο ανοιχτη προσκληση ειναι ελατε οσοι θελετε και παιζουμε οτι θελετε death respawn  senario  οτι τραβαει η ορεξη μας .Τωρα οσον αφορα το ζητημα πθροσβεστηρα φαρμακριο και πρωτεσ βοηθειες υπαρχουν και φαρμακειο και πυροσβεστηρας και ατομο εκπεδευμενο στισς πρωτες βοηθειες και ειναι παρον καθ ολη την διαρκεια του παιχνιδιου
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

cybercriminal

Ρε παιδια ωραια τα λετε οκ αλλα λιγο ποιο καλα να τα λεγατε στο παιδι θα ηταν ποιο καλα, ισως να του φανηκαν επιθετικες η απαντησεις σας και οκ δεν ειναι ομορφο αυτο, οσο για το φαρμακειο που ειπε ενας φιλος, δεν λεω σιγουρα πρεπει να υπαρχει, οσο για τα ορια φπς καλο ειναι να μην το σηζητησουμε παλι γιατι η καθε πολη πλεον εχει και τα δικα της ορια η λεσχη αεροσφαιρισης πελοποννησου εχει 430 η θεσσαλονικη 450 η αθηνα 328 με ανοχη 5%. ολα αυτα ενα παραδειγμα ετσι και παντα φιλικα την γνωμη μου λεω και απλως την εκφραζω, ισως ομως να μην εχω καταλαβει βεβαια καλα για που μηλατε η να μηλατε για κατι αλλο και αυτα που λεω να ειναι εντελως ακυρα, αν ειναι ετσι παντως καντε πως δεν τα ειδατε.... :)
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ!!! ΤΟΛΜΗ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ,
ΑΡΧΗ ΓΑΡ ΤΟΥ ΝΙΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΕΙΝ ,ΤΟΥ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ Η ΤΥΧΗ ΒΟΗΘΑ,Η ΤΟΛΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ...

cybercriminal

Ο WARBRO με καληψε πληρος παντος εμενα, καλα αυτο το θεμα με την καβατζα πεδιον και τετοια πλεον εχει καταντησει γελοιο, λες και εκει που κανονιζουν τα παιδια να παιξουν ερχοντε στο σπιτι καποιου, επιτελους τα πεδια δεν ανηκουν σε κανεναν εχει δικαιομα ο καθενας να παιζει.
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ!!! ΤΟΛΜΗ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ,
ΑΡΧΗ ΓΑΡ ΤΟΥ ΝΙΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΕΙΝ ,ΤΟΥ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ Η ΤΥΧΗ ΒΟΗΘΑ,Η ΤΟΛΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ...

BESTMAN

'Οποιος θέλει να έρθει αύριο θα υπάρχει και μετρητής.

agent 47

Παράθεση από: WARBRO στις  12 Μαΐου 2012, 14:38:31 ΜΜ
τα πεδια δεν ανηκουν σε κανεναν μα απολυτως σε κανεναν δεν καβατζαραμε κανενα πεδιο για κανεναν λογο το ανοιχτη προσκληση δηλωνει οτι ερχεται οποιος θελει και παιζει τωρα αν ερθει καποιος ο οποιος ειχε στο μυαλο του ενα σεναριο και επειδη ειπαμε να ανεβουμε οσοι μαζευτουμε να παιξουμε στην ελευσινα ας ερθει πανω και εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα του δωσω τον λογο να πει για το σεναριο του και αν συμφωνουν τα παιδια  τοτε παιζουμε σεναριο ανοιχτη προσκληση ειναι ελατε οσοι θελετε και παιζουμε οτι θελετε death respawn  senario  οτι τραβαει η ορεξη μας .Τωρα οσον αφορα το ζητημα πθροσβεστηρα φαρμακριο και πρωτεσ βοηθειες υπαρχουν και φαρμακειο και πυροσβεστηρας και ατομο εκπεδευμενο στισς πρωτες βοηθειες και ειναι παρον καθ ολη την διαρκεια του παιχνιδιου

Φίλε μου ούτε έχω κάποιο κέρδος στο να μην ανακοινώσεις εσύ παιχνίδι, ούτε αν ανακοινώσει κάποιος άλλος..... το μόνο που λέω - λέμε είναι να περιμένετε μέχρι έστω και την πέμπτη το βράδυ, αν σου φαίνεται πολύ η παρασκευή, μπας και σηκώσει κανένας κάποιο σενάριο. Δεν σου είπε κανένας να μην ανεβάσεις εσύ ότι θές.....
Το όλο "θέμα" γίνεται για το οτι κλείστηκε το πεδίο απο την δευτέρα για απλά deathmatchακια ενώ θα μπορούσε κάλιστα να ανέβει κάποιο σενάριο, και όχι γιατί το σηκώσατε-σήκωσες εσύ.....
Κανένας όμως δεν κατακρίνει το πώς εσείς θα περάσετε καλά.
Τώρα για τα φαρμακεία, τους πυροσβεστήρες, γνώστες πρώτων βοηθειών μακάρι να είναι όπως τα λες για την δική σας ασφάλεια και μόνο.
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

stakiou

Ρε παιδιά μήπως όλα αυτά είναι υπερβολικά; Κατα την γνώμη μου δεν έπρεπε να γίνονται και αυτοί οι διάλογοι. Αφού το κυρίως πρόβλημα όπως κατάλαβα είναι ότι κάποιοι κλείνουν το πεδίο από Δευτέρα και όχι απο Πέμπτη-Παρασκευή μήπως σηκωθεί κάποιο σενάριο. Ωραία εσείς που γράφετε στο forum μπορείτε να μου πείτε αν θα έρθετε στο free παιχνίδι ή δεν θα έρθετε επειδή δεν είναι σενάριο και εσείς παίζετε μόνο με σενάρια; Επίσης για να κάνουμε τα πράγματα πιο απλά και να μην το μπερδεύουμε το θέμα σαν να είμαστε παιδάκια. ΑΝ κάποιος πει παιδιά σκεφτόμαστε να παίξουμε σενάριο αυτή την Κυριακή στο πεδίο αυτό, θέλετε να ακυρώσεις το free και να παίξουμε το σενάριο;;; Αυτό όμως θα δηλωθεί public!! ΌΧΙ μέσα από pm. Ώστε να δούμε την απάντηση αυτών που ποστάρουν για το free παιχνίδι. Αν είναι αρνητική στην πρόσκληση τότε να τους κρίνουμε αν όμως είναι θετική και δεχτούν την πρόσκληση ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ πιο είναι; Είναι να παίζουμε κάθε Κυριακή παιχνίδια free ή σενάρια και να είμαστε όλοι χαρούμενοι και περνάμε καλά... Άρα τα υπόλοιπα είναι περιττά πιστεύω.. Τα εύκολα τα κάνουνε δύσκολα..

el.cind

φιλε stakiou δεν νομηζω να ειναι υπερβολικη η φιλοι και συνχομπηστες
ταλων και agent47 που σας επεισημενουν καποια πραγματα τα οποια εναι
1) γεια την ασφαλεια σας και
2) γεια να περασετε μια ωραια κυριακη η με σεναρεια η με deathmatchaκια
συνηθως τα σεναρεια τα ρυχνουν απο πεμπτη ως και τελευταια ωρα το σαββατου και οποιος γουσταρη ποσταρη γεια να περαση μια ωραια κυριακη με ατομα και φιλους
τορα γεια την ασφαλεια που σας λενε η συνχομπηστες μiας και που εχουνε φαει με το κουταλη το πεδειο της ελευσηνας και περησωτερο απο μενα σας το λενε γεια τον απλουστατο λογω οτι το πεδειο κρηβη πολους κυνδηνους
εχει τρυπες που δεν φενωνται εχει συρματοπλεγματα και αλλα πολλα
εχουμε δει παιχτη να πεφτη απο την τρυπα που υπαρχη στον πυργω και να τον τραβαμε να μην πεση μεσα και σκοτωθη και αλλα πολλα και διαφωρα που εχουμε παθει η περησοτερη σε αυτο το παιδειο
παντος οτι και να κανετε η σεναρειο η deathmatch καλα να περασετε και να εχετε ασφαλη παιχνιδι.... 8)
παντα φιλικα el.cind

stakiou

Όσο αφορά το θέμα 2 που αναφέρες φίλε μου νομίζω ότι έδωσα την λύση. Τώρα για το θέμα της ασφάλεια που λες και καλά κανείς και το αναφέρεις γιατί είναι πολυ σοβαρό. Θα σου πω όμως... Στα σενάρια ποια μπορει να είναι η ασφάλεια; Το φαρμακείο που θα έχει κάποιος; Έχω φαρμακείο και εγώ στο αυτοκίνητο. Θα έχεις κάποιο φέρει στο σεναριο κάποιον που ξέρει απο πρώτες βοήθειες; Πολυ σπάνιο. Και να υπάρχει δεν μπορει να κανει και πολλά. Μόνο το ασθενοφόρο μπορει να προσφέρει.. Αλλα απο την στιγμή που το άθλημα δεν έχει ομοσπονδία και δεν υπάρχουν επίσημα πεδία δεν υπάρχει καμία ασφάλεια και καμία κάλυψη. Ο καθενας ειτε παίζει free παιχνίδι ή σενάρια πρέπει να ξέρει ότι δεν αναλμβανει κάνεις και την σωματική του ακαιρεοτητα. Άρα είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Το μόνο που μπορούν να κάνουν οι έμπειροι είναι να βοηθήσουν και να καθοδηγησουν πριν και κατα την διάρκεια του παιχνιδιού τους κινδύνους. Ώστε να ξέρει ο καθενας τι θα αντιμετώπιση. Πέρα απο το airsoft κάνω και ποδηλασία. Σε αγώνα ποδηλασία πεσω και σκάσω τον ώμο μου και δεν υπάρχει ασθενοφόρο να με πάρει την μπούλεψαν οι διοργανωτές!!!! Ενώ στο airsoft ειτε επίσημο παιχνίδι ειτε free είναι το ίδιο. Γιατί δεν υπάρχει ομοσπονδία και στο δικαστήριο δεν καλύπτεται νομικά. Άρα παιδια μιλάμε τόση ώρα για πράγματα που είναι στον αέρα και δεν ισχύει τίποτα απο αυτά που αναφέρουμε στο forum.

spyros_pap

off topicTO θεμa ομοσπονδιας θα επρεπε να λυθει καποτε αλλα αυτο ειναι για αλλο post
off topic and

MAKISL

eixa καιρο να μπω στα φορα, και να διαβασω , ποσο μαλλον να παω για παιχνιδι , λογω δουλειας κυριως.
ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΩς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ . ΑΚΟΜΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΩ.
Ψεματτα , βλεπω καινουρια ονοματα γενικα , και βλεπω οτι τα καινουρια , ουτε καν να ακουσουν μια παρατηρηση απο τους παλιοτερουε δεν θελουν. Οταν πρωτοξεκινουσα, αναρωτιβμουνα γιατι τοσος χαμος. τωρα καταλαβα.
Σορρυ αλλα σε παιχνιδι χωρις να μετρηθουν τα οπλα με ατομα που βλεπεις πρωτη φορα , σας το λεω εκπειρας και ρωτηστε κανενα παλιοτερο ρε παλληκαρια, δεν πας που να χτυπας τον κωλο σου κατω.
εχουν εμφανιστει ατομα με 500ρια φπσ και κανανε μαγκιες. Εχει φαει κανεις απο τετοιο οπλο (και δεν μιλαω για σνιπερ που το υποψιαζεσαι απο πριν) απο μικρη αποσταση? σας διαβεβαιω , οτι το λιγοτερο θα σας τσουξει
Και το να υπαρχει μετρητης στο πεδιο δεν φτανει. πρεπει να γινει και χρηση του. Τωρα τα ορια μπορουν να συμφωνηθουν απο πριν , αλλα πρεπει ναναι δηλωμενα. Για να ξερει και οποιος ερθει. Αλλιως.......
για να φτιαξεις μερικα νεα δοντακια ειναι μεγλαο το κοστος σημερα .....
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

el.cind

Παράθεση από: stakiou στις  12 Μαΐου 2012, 22:44:07 ΜΜ
Όσο αφορά το θέμα 2 που αναφέρες φίλε μου νομίζω ότι έδωσα την λύση. Τώρα για το θέμα της ασφάλεια που λες και καλά κανείς και το αναφέρεις γιατί είναι πολυ σοβαρό. Θα σου πω όμως... Στα σενάρια ποια μπορει να είναι η ασφάλεια; Το φαρμακείο που θα έχει κάποιος; Έχω φαρμακείο και εγώ στο αυτοκίνητο. Θα έχεις κάποιο φέρει στο σεναριο κάποιον που ξέρει απο πρώτες βοήθειες; Πολυ σπάνιο. Και να υπάρχει δεν μπορει να κανει και πολλά. Μόνο το ασθενοφόρο μπορει να προσφέρει.. Αλλα απο την στιγμή που το άθλημα δεν έχει ομοσπονδία και δεν υπάρχουν επίσημα πεδία δεν υπάρχει καμία ασφάλεια και καμία κάλυψη. Ο καθενας ειτε παίζει free παιχνίδι ή σενάρια πρέπει να ξέρει ότι δεν αναλμβανει κάνεις και την σωματική του ακαιρεοτητα. Άρα είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Το μόνο που μπορούν να κάνουν οι έμπειροι είναι να βοηθήσουν και να καθοδηγησουν πριν και κατα την διάρκεια του παιχνιδιού τους κινδύνους. Ώστε να ξέρει ο καθενας τι θα αντιμετώπιση. Πέρα απο το airsoft κάνω και ποδηλασία. Σε αγώνα ποδηλασία πεσω και σκάσω τον ώμο μου και δεν υπάρχει ασθενοφόρο να με πάρει την μπούλεψαν οι διοργανωτές!!!! Ενώ στο airsoft ειτε επίσημο παιχνίδι ειτε free είναι το ίδιο. Γιατί δεν υπάρχει ομοσπονδία και στο δικαστήριο δεν καλύπτεται νομικά. Άρα παιδια μιλάμε τόση ώρα για πράγματα που είναι στον αέρα και δεν ισχύει τίποτα απο αυτά που αναφέρουμε στο forum.

φιλε μου καλε οταν υπαρχουν παιχτες που ασχολουντε με το airsoft η καινουργει ειναι αυτοι η οχι απο την στηγμη που υπαρχουν ατομα που πεζουν χωρης τα γιαλια που φοραμε ΟΛΛΟΙ ΣΤΟ AIRSOFT που πεζουν ημερες που απαγορεβεται η μεταφωρα αεροβολον ωπλον και αλλα πολλα τσαπα το αναλιουμε και χανουμε και το σαλιο μας...
και αν πεσης απο το ποδιλατο σου προτα θα τρεξουν η συνχομπιστες σου και μετα το ασθενοφορω νομιζω οπως εχει τυχει και ατυχημα σε  φιλο τον πιγαμε στο νοσοκομιω και σταματησαμε και το παιχνιδι και ημασταν και πανω απο 50 ατομα εκει
υπαρχουν και παιχνιδια με παρουσια γιατρου
οτι και αν λενε η φιλοι και συνχομπιστες ειναι γεια το καλο ολλον μας και προτα απο ολα γεια το καλο του airsoft γεια να ερθουν καποια στηγμη και καλητερες μερες....ν'χετε καλα και ασφαλη παιχνιδια παντα
θα ηθελα να μην συνεχεισουμε αλλο τα post ουτος η αλλος η κυριακη περασε παμε γεια αλλα
καλη εβδομαδα να εχετε ολλοι παντα φιλικα el.cind

σωστος MAKISL... 8)