17-5-09 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ<<Ο ΙΟς ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΕΙΟ>> ΝΕΟ

Ξεκίνησε από ZINJA, 13 Μαΐου 2009, 14:28:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

batista

mesa kai egw gia to paixnidi ths kyriakhs ama kataferoume kai to broume to meros tha ta poume ekei paidia BATISTA
BATISTA

cgwolf

Μέσα κι εγώ για την παρθενική μου εμφάνιση...εκτός απροόπτου.
Μιάς και θα έρθω με αυτοκίνητο απο Ν.Φιλαδέλφεια,αν κάποιος θέλει να έρθει μαζί στείλτε μου pm.
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

loubamboo

Παράθεση από: Ripper στις  14 Μαΐου 2009, 11:35:17 ΠΜ
Δυο - τρεις παρατηρησεις μονο,
     Αρχικα αν καταλαβα καλα, μιλαμε για ενα TEAM DEATHMATCH με σκοπο να αποκτηθουν 2 βαλιτσες. Χμμ!!! Οι βαλιτσες μολις παρθουν που θα πανε? Για να μην υπαρχει respawn θα πρεπει το παιχνιδι να ειναι γρηγορο (που δεν το βλεπω γιατι το πεδιο ειναι μεγαλο) και με πολυ κοσμο. Καταλαβαινετε ποσο κακο (οπως εγινε σε αρκετα ατομα την τελευταια φορα εκει) ειναι για καποιον να χτυπηθει στα πρωτα 5 λεπτα και να περιμενει 1 ωρα για να ξαναπαιξει και αν.
     Μπορει να γινει respawn των 10 λεπτων ή των 15 ή κατι αλλο.
Αν υπαρξει respawn, θα πρεπει καποιες περιοχες στον χωρο να ειναι safe, δηλαδη, να μην μπορει καποιος να ερθει πισω-πισω απο το δασος και να βγει κοντα στον μεγαλο πυλωνα ακριβως σε καποιο safe house....
Οσο για τα fps στα κτηρια μπορουμε να εχουμε τα πιστολια που εινα σιγουρα κατω απο 350.
     Αγαπητε zinja, τι λες???

Κατά τη γνώμη μου, πεδία σαν τη βάση της Ελευσίνας που προσφέρουν υψηλό δείκτη ρεαλισμού, είναι κρίμα να
υποβαθμίζονται με παιχνίδια τύπου video game με respawn. Αν θέλουμε να παίξουμε κάτι τέτοιο, καθόμαστε
στην άνεση του σπιτιού μας και παίζουμε CS ή Battlefield.
  Για μένα, ο χρόνος αναμονής στο SAFEHOUSE μετά την έξοδο του παίκτη από το παιχνίδι είναι η καλύτερη ευκαιρία
για να ηρεμήσει, να πάρει ανάσες και να αναλύσει τα λάθη του, ώστε να μην τα επαναλάβει στη συνέχεια. Εξάλλου,
όταν δεν υπάρχει respawn, έχει νόημα η εκκαθάριση ενός χώρου, καθόσον οι χτυπημένοι δεν μπορούν να ξαναγυρί-
σουν και να αντεπιτεθούν στους παίκτες που τους χτύπησαν πριν από 5-10 λεπτά.
  Σαν ενδιάμεση λύση μπορώ να προτείνω στους διοργανωτές το σύστημα του scripted respawn. Το scripted respawn
προβλέπει τη δυνατότητα ενεργοποίησης των χτυπημένων παικτών σε συγκεκριμένη φάση του σεναρίου, εν
είδει ενισχύσεων. Στο σενάριο που θα παιχτεί αυτή την Κυριακή, μπορεί να εφαρμοστεί scripted respawn, όταν
οι επιτιθέμενοι κατορθώσουν να πάρουν τις βαλίτσες. Στη φάση αυτή, οι αμυνόμενοι που βρίσκονται στο SAFEHOUSE
μπορούν να ξαναμπούν στο παιχνίδι σαν ενισχύσεις και να καταδιώξουν τους ενεργούς επιτιθέμενους με σκοπό να
ανακτήσουν τις βαλίτσες.  To scripted respawn μπορεί να ισχύσει και για τους επιτιθέμενους, με χρονική καθυστέρηση
3 λεπτών σε σχέση με τους αμυνόμενους. Δηλαδή οι χτυπημένοι επιτιθέμενοι θα κάνουν respawn 3 λεπτά αφού κάνουν
respawn οι αμυνόμενοι.

Προτείνω, εξάλλου να διεξαχθούν δύο γύροι με αντιστροφή των ρόλων: άμυνας - επίθεσης.

Και δήλωση συμμετοχής:  LOU + 2

Freedom is more important than peace. USMC!

ZINJA

αγαπητε Riper και αιρσοφταδες (1)για τα ρεσποντ και βεβαια θα υπαρχουν γιατι βλεπω κοσμοσιροη και δεν θα μου αρεσε οπωσ δεν αρεσει σε κανεναν να περιμενει εξω για αρκετη ωρα!θα τα εξιγησω στο πεδιο!(2)καλο θα ηταν οσοι εχουν (πολλα φπς)να εχουν μαζι τους πιστολια κατω των 350 φπς για να μην εχουμε μικροτραβματισμους!ΟΝΤΩς το σεναριο ειναι αρκετα δυσκολο για διεκπερωθη αρα θα χρειαστει πολυ ωρα γιατι το πεδιο ειναι αρκετα μεγαλο!Τελος ΜΠΡΑΒΟ στο ριππερ για τις παρατιρισεις και ιδικοτερα για τα ρισποντ! :) :) :)

αγαπητε λου κατι τετοιο σκεφτομουν θα το τοποθετισω στο κεφαλι μου και θα δω πως θα γινει! Χαμόγελο Χαμόγελο
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

george35

Θάνος

ΟΡΙΟ FPS:
       SNIPER 550 FPS
       ΟΠΛΙΤΕΣ 450 FPS
       ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ και από κοντινή απόσταση κάτω από 350fps!!!!!!!!!!

Είναι "ασφαλή" αυτά τα όρια?
keep safe distance...

loubamboo

Παρακαλώ προσθέστε στις συμμετοχές μου 2 επιπλέον άτομα, ήτοι: LOU + 4

Ευχαριστώ

Παράθεση από: Θάνος στις  14 Μαΐου 2009, 21:19:48 ΜΜ
ΟΡΙΟ FPS:
       SNIPER 550 FPS
       ΟΠΛΙΤΕΣ 450 FPS
       ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ και από κοντινή απόσταση κάτω από 350fps!!!!!!!!!!

Είναι "ασφαλή" αυτά τα όρια?

Τα συγκεκριμένα όρια FPS είναι τα ίδια που εφαρμόστηκαν και στο σενάριο BROKEN ARROW που
πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο συγκεκριμένο πεδίο. So, don't worry, BB happy!  ;)

EDIT
Έγινε συγχώνευση δυο διαδοχικών post.
Freedom is more important than peace. USMC!

mirrage

Θα έρθει κανείς από την Λεωφόρο Αθηνών???
Επειδή δεν έχω αυτοκίνητο ψάχνω κάποιον να πάμε μαζί.

Όσο για το σημείο συνάντησης το πιο άνετο για εμένα
είναι το μετρό.Από εκεί και πέρα μπορώ να πάω σε οποιδήποτε
σημείο της Λεωφ Αθηνών μέχρι και την εμποροπλοιάρχων (διπλά
στην ΔΕΗ).

Αν έχει κανείς χώρο για ένα άτομο και διάθεση ας μου στείλει pm.
:) :) :)

alkimaxos

μηπως καποιος απο τους συμμετεχοντες εχει σκοπο να φυγει νωριτερα ωστε να με παρει μαζι του? αν ναι πεστε μου στα σιγουρα για να δηλωσω συμμετοχη.......

nikos

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΕΜΕΙΣ, (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ. "ΑΙΣΧΥΛΟΣ"

Θάνος

Παράθεση από: loubamboo στις  14 Μαΐου 2009, 21:24:46 ΜΜ
  Τα συγκεκριμένα όρια FPS είναι τα ίδια που εφαρμόστηκαν και στο σενάριο BROKEN ARROW που
πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο συγκεκριμένο πεδίο. So, don't worry, BB happy!  ;)
οκ τότε, ήμουν κι εγώ εκεί,  χωρίς βέβαια να έχω "φάει" ΒΒ από sniper, οπότε δεν έχω καί γνώση περί 550 fps.  8) 
Ευχαριστώ γιά την απάντηση @Lou:)
Δηλώνω συμμετοχή κι εγώ, ξέμπαρκος χωρίς ομάδα, σε θέση μπαλαντέρ θα έλεγα.  ;)
keep safe distance...

nikos

Για τον alkimaxo, εγω θα φυγω γυρω στις  14:00. Αν σε εξυπηρετει μπορεις να γυρισεις μαζι μας.
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΕΜΕΙΣ, (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ. "ΑΙΣΧΥΛΟΣ"

Jocker

ας παει το παλιαμπελο!!!

και εγω σαν πρωταρης!

βαλτε και μενα μεσα!!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

general

Από ότι καταλαβαίνω την Κυριακή θα γίνει χαμός. Δυστυχώς θα είμαστε εκτός παιχνιδιού ο Jim, ο Tataman και εγώ με μεγάλη μας λύπη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους αιρσοφτάδες καλό βόλι και καλή επιτυχία στην αποστολή σας.Ιδιαίτερα στην ομάδα μου τούς I-4 τούς εύχομαι αν παίξουν σαν ομάδα να στεφτούν με τις δάφνες της νίκης. Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την απουσία μας.     
I-4 AIRSOFT TEAM

Η σοφία είναι γνώση και, η σωστή χρήση της...δύναμη!

Fluffy Cthulu

Mesa me 1000 kai mazi mou tha exw kai dyo atoma (nikos, antwnhs). Tha xreiastei CQB yliko (fakoi, kranh klp) h einai pio anoixtos o xwros? exei vlasthsh h einai pio "xtisto"? kante an mporeite kapoios mia perigrafh giati mono sthn kaisarianh exoume er8ei mexri twra :)

I\'m sorry, I can\'t hear you over the sound of how awesome I am...

pit

EL-SPARTAN

alexz

Παράθεση από: Fluffy Cthulu στις  15 Μαΐου 2009, 00:53:00 ΠΜ
Mesa me 1000 kai mazi mou tha exw kai dyo atoma (nikos, antwnhs). Tha xreiastei CQB yliko (fakoi, kranh klp) h einai pio anoixtos o xwros? exei vlasthsh h einai pio "xtisto"? kante an mporeite kapoios mia perigrafh giati mono sthn kaisarianh exoume er8ei mexri twra :)

το βασικο και υποχρεωτικό μέτρο ασφαλείας είναι τα κατάλληλα προστατευτικά γυαλιά...όσο για το κρανος, είναι στην διακριτική σου ευχαίρια..υπάρχουν παιδιά που φοράνε παντού κράος...όσο για την μορφολογία του πεδίου, δεν το section του φόρουμ που αναφέραται σε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ για να παρεις μια ιδεα...

dash

αν καποιου του ειναι ευκολο και μπορει ας με κατατοπισει ακριβως που ειναι το σημειο συναντησης.απο αττικη οδο με βγαζει? γιατι ερχομαι απο αγια παρασκευη.επισης αν θελει καποιος απο τους διοργανωτες να μου δωσει ενα κινητο σε πμ μηπως χρειαστει και ψαχνομαι.(εννοειται πως τον αριθμο δεν θα το δωσω καπου κλπ κλπ).

alekoukos_kalashnikov

Παράθεση από: dash στις  15 Μαΐου 2009, 15:06:01 ΜΜ
αν καποιου του ειναι ευκολο και μπορει ας με κατατοπισει ακριβως που ειναι το σημειο συναντησης.απο αττικη οδο με βγαζει? γιατι ερχομαι απο αγια παρασκευη.επισης αν θελει καποιος απο τους διοργανωτες να μου δωσει ενα κινητο σε πμ μηπως χρειαστει και ψαχνομαι.(εννοειται πως τον αριθμο δεν θα το δωσω καπου κλπ κλπ).

αν μπορει καποιος ας δωσει οδηγιες σε αυτους που δεν εχουν ξαναερθει πως θα ερθουν...
why so serious...?