κομοτηνη καμια ομαδα?

Ξεκίνησε από Koukos, 11 Μαρ 2012, 12:34:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Koukos

εχω ενα γνωστο και λογω του οτι δεν μπορει να μπει θετω εγω την ερωτηση αν καποιος απο κομοτηνη μπορει να ασχοληθει με το αθλημα..με την ενοια αν υπαρχει καποια ομαδα η ατομα που παιζουν εκει η καπου κοντα στη κομοτηνη και η μετακηνιση θα ηταν ευκολη..
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

alektor

Καλησπέρα και γω από Κομοτηνή είμαι και πηγαίνω Αλεξανδρούπολη για παιχνίδι. Συνήθως τα παιδιά παίζουν κάθε Κυριακή. Σου στέλνω pm με το τηλ μου.

sadokan

Που ειστε βρε παιδια? Και εγω απο Κομοτηνη ειμαι! Εχω και ενα φιλαρακι που ειναι λατρης.... εχουμε και οπλα. Να συντονιστουμε αν ειναι.

alektor

Καλησπέρα. σου έστειλα με pm το τηλέφωνό μου να τα πούμε και από κοντά.

Gismo_ac

Καλησπέρα παιδια. Σύντομα (Ιούλιο) θα ερθω Κομοτηνή οπότε μετα το καλοκαίρι να κανόνισουμε να βρεθούμε. Δεν ξεκινάω τώρα παίζω ήδη 3 χρόνια. Έχω και έναν συμπαίκτη απο την ομάδα μου στην Καβάλα.

Koukos

παιδες αν μαζευτιτε και παιζετε πειτε μ να πω και στον φιλο μου που σπουδαζει εκει..αμα βρειτε πεδιο σιγα σιγα θα αρχισει να μαθενεται και εκει..
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

pipilas

μιας και μενετε κομοτηνη εγω θα σας βοηθεισω πιο ουσιαστικα ....μπορεις να μπεις εδω http://mac-airsoft.gr/forum/index.php
ειναι το Μακεδονικο forum και θα βρειτε ομαδες απο πολες περιοχες της μακεδονιας αλλα και της θρακης.......
καλα games μαγκες..

alektor

Ευχαριστούμε για τη βοήθεια. Ήδη έχουμε κανονίσει συνάντηση για σήμερα το πρωί να τα πούμε κι από κοντά. Καλημέρα και καλή εβδομάδα