κουρδισμα ΒΒ's

Ξεκίνησε από julius_X21, 24 Απρ 2012, 17:04:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

julius_X21

ρε παιδια σαν νεος και εγω στο χωρο του αιρσοφτ εχω μια απορια........... γιατι πρεπει συνεχως να κουρδιζει καποιος το γεμιστηρα του οπλου ???????

willakos.

γιατι αμα δν κουρδιζεις τον γεμιστηρα δεν θα ανεβαζει μπιλιες το ελατηριο μεσα, και το οπλο θα ριχνει αερα....
KALAVRITA AIRSOFT TEAM

sarakinos

καλησπερα και χρονια πολλα ισχυει οτι το κουρδισμα του γεμιστηρα επειρεαζει τα fps;

willakos.

χωρις να ειμαι 100% σιγουρος , οχι δεν εχουν καποια σχεση το κουρδισμα με τα fps, τουλαχιστον στα aeg .
KALAVRITA AIRSOFT TEAM

gioalex

Πάρε mid cap για να ησυχάσει το κεφάλι σου...

ΓΛΑΥΚΟΣ

αν δε κουρδισης δεν παιζεισ σαν τα κουρδιστα παιχνιδια

julius_X21

δηλαδη το ελατηριο δεν ανεβαζει τις μπιλιες, ελατηριο ειναι απο οτι ξερω δεν θελει κουρδισμα .Τελος παντων με low cap γεμηστηρα κουρδιζω λιγοτερο ..... οι μπικιες ανεβαινουν πιο ευκολα?

barbaros

για να σε βοηθησω το ελατιριο στους High-cap γεμιστήρες λειτουργεί οπως και το ελατήριο στις ζωνες των αυτοκινήτων.

οταν τραβήξεις την ζωνη τεντώνεις το ελατήριο ώστε οταν την αφήσεις να μπορει να την μαζέψει παλι μεσα.

το ιδιο γίνετε και στους γεμιστήρες οταν τον κουρδίζεις τεντώνει το ελατήριο ώστε οσο ρίχνει μπίλιες το οπλο να μπορει να ανεβάσει κι αλλες μεσα στο hop-up.

απο την αλλη οι mid-cap εχουν απλο καθετο ελατήριο και για αυτο και γεμίζουν απο την τρυπα εξόδου των bbs και δεν χρειάζονται κουρδισμα.

ελπίζω να βοήθησα

φιλικα Κωστας.

gioalex

Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο. Λοιπόν:

High cap. Χωράνε πάνω από 300 ββ΄ς. Χρειάζονται κούρδισμα για να ρίξουν 30-50 ββ'ς. Μετά πάλι κούρδισμα.

Low-Mid cap. Χωράνε από ~30-120 ββ'ς. Δεν χρειάζονται κούρδισμα και τροφοδοτούν σχεδόν όλες τις μπίλιες που έχουν μέσα χωρίς να κάνεις τπτ.

Δες και το παρακάτω βίντεο να καταλάβεις λίγο καλύτερα...

High Capacity Magazine Tutorial - Video

julius_X21

:o οντως ειχα μπερδευτει νομιζα πως ολοι οι γεμηστηρες θελουν κουρδισμα ........ οκ ρε παιδια ευχαριστω για την βοηθεια  ;D

julius_X21

gioalex σε ευχαριστω για το video ηταν πολυ κατατοπιστηκο ,τωρα καταλαβα πως εχει το πραγμα :)

gioalex

Α, κάτι που ξέχασα να αναφέρω. Μόλις αρχίσεις να ρίχνεις και να κουρδίζεις (δλδ αρχίζει να αδειάζει η δεξαμενή ββ'ς), η γεμιστήρα σου αρχίζει να κουδουνίζει σαν παιδικό παιχνίδι. Κάποιους δεν τους ενοχλεί, εμένα προσωπικά μου σπάει τα νεύρα.

SUPERTSOU

Παράθεση από: gioalex στις  25 Απρ 2012, 16:41:40 ΜΜ
Α, κάτι που ξέχασα να αναφέρω. Μόλις αρχίσεις να ρίχνεις και να κουρδίζεις (δλδ αρχίζει να αδειάζει η δεξαμενή ββ'ς), η γεμιστήρα σου αρχίζει να κουδουνίζει σαν παιδικό παιχνίδι. Κάποιους δεν τους ενοχλεί, εμένα προσωπικά μου σπάει τα νεύρα.

οταν κουδουνιζει τραγουδα και εσυ απο μεσα σου να δεις που μεσα σε 10 λεπτα δεν θα σε ενοχλει καθολου
Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ' αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

gioalex

Έτσι κάνεις εσύ? Γιατί εγώ είμαι φάλτσος και μάλλον χειρότερα θα εξαγριωθώ!!!

SUPERTSOU

εγω να δεις φαλτσο αλλα το αποτελεσμα ειναι ωραιο    :D :D :D :D :D :D :D
Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ' αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

lance-a-lot

πόση ώρα κούρδισμα θέλει ένας hi-cap (των 300 πχ) για να δουλέψει στο 100% των δυνατοτήτων; Καλό είναι το κούρδισμα, αλλά θα ήταν καλύτερο να ξέρω πότε πρέπει να σταματάω!  :P

barbaros

μεχρι να ακουσεις ενα κλικ. αλλα και παλι δεν θα αδειάσει με ενα μονο αλλα θα σου βγαλει καπου στις 150 μπιλιες σε μονη βολη και καμια 80αρια σε ριπές..

δυστυχώς οι High-cap πανε παρεα με το κουρδισμα. αλλα απορώ γιατι το κανετε θεμα εγω μετα το πρωτο μου παιχνιδι κουρδίζω χωρις να το καταλαβαίνω απλα παει το χερι μου μολις βρω 2-3 δευτερόλεπτα ευκαιρία... εσεις γιατι το εχετε για αγγαρεία?

παντα φιλικα Κωστας