Νέος παίκτης, ψάχνει για παρέα-ομάδα

Ξεκίνησε από Horseman, 07 Απρ 2012, 18:37:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Horseman

Παράθεση από: Don στις  09 Απρ 2012, 23:44:44 ΜΜ
είμαι κατά της εταιρείας ARES

Μιλάω για το μοντέλο/τυπο  του οπλου,, ξέχασε την μάρκα/κατασκευαστή (είναι και βαρύ της ΑRES),, φαντάζομαι ότι και άλλες εταιρείες θα το φτιάχνουν .

Έκανα update τα μοντέλα που με ενδιαφέρουν στο προηγούμενο ποστ μου,, ρίξε μια ματιά πάλι

Παιδιά ελπίζω να μη σας ζάλισα, ε ?

Ηοrseman

Don

Καλημέρα φίλε

Μπα σιγά μόνο κούραση δεν είναι αφού αρέσει σχεδόν σε όλους μας να κουβεντιάζουμε για airsoft όπλα :p.

Δε ξέρω πως διαλέγεις όπλο απλά να λογαριάζεις και τα παρακάτω.
Να έχει ανταλλακτικά .Κάποια όπλα που δεν πολύ υπάρχουν στην αγορά δεν έχουν τόσα ανταλλακτικά, εν αντίθεσή με τα Μ4/Μ16 κτλ .
Υπάρχουν παιχνίδια μέσα σε κλειστούς χώρους και κτήρια. Επειδή είναι το πρώτο όπλο καλό είναι να έχεις ένα μεσαίου μεγέθους (Scar, Μ4 κτλ, νομίζω έχει και κάποιο Μ14 μεσαίου μεγέθους.) να μπορείς να παίξεις σε ότι σενάριο σε ευχαριστεί.Εκτός αν θες μόνο δάσος οπότε πάρε ένα με μακριά κάννη σαν το SSR Scar  που μ' αρέσει και μένα :P ή Μ16 ή Μ14.

Τώρα για εταιρεία πάει και πόσα περίπου θες να δώσεις.

Στο μυαλό σου να έχεις επίσης ότι εδώ τα περισσότερα (όχι όλα) public παιχνίδια είναι στα 350 FPS max. Επειδή είναι το πρώτο σου όπλο, καλό είναι να μην τα περνάς για να μπορείς να συμμετέχεις σε όλα τα παιχνίδια.

Τελευταίο όταν πάρεις όπλο δες και για Mid Cap (μέχρι 120 περίπου μπίλιες χωρητικότητας) γεμιστήρες. Στα public συνήθως επιτρέπουν μόνο Low/Mid Γεμιστήρες .

Αυτά από μένα και ελπίζω να βοήθησα.

ΌΠΛΟΝ και ξερό ψωμί.

Horseman

Ωπα,,

δεν σε πρόλαβα,,,
αρα η ARES δεν εχει τόσο ευκολα ανταλλακτικά ?

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες,,
Ναι,, μου αρέσει το δασικό βασικά ,,,
Λόγω ηλικίας και κατασκευής (χαχα) δεν μου πολυπάει το CQB  :-)    το SCAR-SSR τουλάχιστον έχει και πτυσσόμενο και αναδιπλούμενο κοντάκι , οπότε κατι θα κάνω (ίσως) για κοντά , πιστεύω  ,,και δεν είναι και πολύ βαρύ,,,
Το Μ14 ΕΒR είναι πολυ όμορφο αλλά πανβαρο,,,,
Δεν βρίσκω τον λόγο να κουβαλάω 5+ (με τα οπτικα-φακό-λειζερ κ.λ.π) κιλά στα χερια μου,, αλλά μου αρέσει αρκετά σαν οπλάκι ωστε ακόμη να το σκέφτομαι. αχχχχχχ

Επειδή όμως ασκουμαι και σε αλλο συναφές σπορ με βαρυ εργαλείο στα χερια μου ,, λεω φτάνει το κουβάλημα πια,,  χαχαχα  (εχω  4-5 αορτηρες και ακόμη να βρω κάποιον που να με ξεκουράσει)

Horseman

Don

Η VFC είναι από τις ποιο καλές εταιρείες.

Ίσως όμως χρειαστεί να του ρήξεις τα FPS του SSR (αλλαγή ελατηρίου φαντάζομαι) .
ΌΠΛΟΝ και ξερό ψωμί.

Horseman

Έλα Don,,

Μόλις γύρισα απο σχετική εκπαιδευτική εκδρομή σε σχετικά μαγαζιά ,χαχαχ

Μπορώ να πω ότι ερωτεύτηκα το Μ14 EBR (σε G&G το βρήκα) .
(είδα και στο νετ και ενα Μ14 SOPMOD - πιο ελαφρυ- αλλα ωραίο και αυτό)
Eίναι βαρύ φυσικά ,αλλά επειδή είναι AEG παίζει ΚΑΙ σαν όπλο σκοπευτή ΚΑΙ σαν όπλο υποστήριξης (αυτόματη βολη γαρ) . Φυσικά είναι ενα εξειδικευμένο όπλο και δεν ξερω αν πρεπει αν το τολμησω ή όχι,,, αχχχχχ αυτες οι αμφιβολίες θα με φανε,,, βλεπεις δεν είναι πια καιροί που παιρνεις, ξαναπαιρνεις , πετας  και αλλαζεις ,,πανε αυτα πια,,

Horseman

Nameless

To EBR ειναι ΠΟΛΥ βαρυ οπλο, κατι το οποιο θα πρεπει να το εχεις υποψιν σου ειδικα σε μεγαλα πεδια που θα το κουβαλας για ωρες.

Οσο για το M14 SOCOM, το μονο μου θεμα ειναι οτι δεν ειναι αρκετα legit, κατα τα αλλα ειναι μια χαρα. Αν δεν εχεις ευαισθησιες παρομοιες με τις δικες μου ειναι μια καλη επιλογη.

Το "απλο" το Μ14 το σκεφτηκες; Μπορεις να το κανεις καπως ετσι

Horseman

Καλησπέρα,,,

Νameless>
ναι,, το βαρος είναι ενα σοβαρότατο θεμα,,,  ψαχνω να βρω αν υπαρχει τιποτε ελαφρυτερο στον ιδιο τυπο περιπου.

Οxi to SOCOM ,, μιλάω για το > ARES M14 SOPMOD (αυτο που δεν σου αρεσει σαν ιδεα)
τουλαχιστον ετσι αναφερεται και όχι σαν SOCOM,, αν ειναι γραμμενο λαθος τι να σου πω τωρα εγω,,,

Το απλο το Μ14 δεν μου πολυγυαλιζει στο ματι,,,, δεν αναφερομαι αν ειναι καλο η οχι λεω απλα αν μου αρεσει η οχι ,, οκ ?

Δύσκολο δρόμο πηρα μου φαίνεται,,,, μηπως να παω να εξαντληθω στο τάβλι καλύτερα ??/ χαχαχα

Horseman

queef

Δώσε στον στραβό μάτια κι εκείνος θα ζητήσει φρύδια ..

Nameless

Το Μ110 ειναι ουσιαστικα το SR25 :)

Εδω και με πτυσσομενο κοντακι

Το μονο που δεν ξερω για το SR25 ειναι η ευκολια του να βρεις midcap γεμιστηρες

metallpontios

εγω που εχω το xm110 της ares ειναι μια παρα πολλυ καλη πλαφμομα για την βελτιοσης και παρα πολυ βολικο οταν δεν μετακινισε το λεω αυτο γιατι ειναι ενα παραπολυ μεγαλο οπλο με full ανοικτο κοντακι ειναι κοντα στα 1.30 και δεν μπορεις να βρεις ευκολα γεμιστιρες .Εγω δεν 8α σου το προτινα γιατι εισαι νεο παικτης και 8α σου φανει ιδιετερα περιπλοκο για αρχη

queef

Παράθεση από: Nameless στις  10 Απρ 2012, 18:58:03 ΜΜ
Το Μ110 ειναι ουσιαστικα το SR25 :)

Άλλο κοντάκι,άλλα rail,άλλοι χρήστες ;)

Παράθεση από: Nameless στις  10 Απρ 2012, 18:58:03 ΜΜ
Το μονο που δεν ξερω για το SR25 ειναι η ευκολια του να βρεις midcap γεμιστηρες
Αν δεν απατώμαι το ares είναι συμβατό με τους midcaps για scar-h.

metallpontios

δεν ειναι σιβατοι τους εχω δοκιμασει

queef

Παράθεση από: metallpontios στις  10 Απρ 2012, 19:18:08 ΜΜ
δεν ειναι σιβατοι τους εχω δοκιμασει

Αναφέρομαι στους πλαστικούς star.Κάπου είχα δει ότι είναι συμβατοί.Aν λέμε τους ίδιους,πάσο.

metallpontios

εχω δοκιμασει της vfc kai της d boys και δεν μπεναινουμαι λογου σχιματος για τους πλαστικουσ της star den 3ερω αλλα δεν νομιζο να εν8αρμοζουν γιατι οσο και να μιαζουν οι γεμιστιρες εχου διαφορα μικρη στο πλατος

Vangelis

Παράθεση από: Horseman στις  09 Απρ 2012, 18:09:55 ΜΜ
Γεια σας παιδιά,,

Σήμερα γύρναγα στα "μαγαζιά" για ενημέρωση και ψήσιμο,,χεχε
Λοιπόν ,, απο αυτά που είδα μέχρι στιγμής μου άρεσαν τα >>
1. MK17 SCAR-SSR (VFC ?)
2. M14
3. L86 (απο φωτό)
4. GR25 (απο φωτό)
5. GALIL ARM
6. HK416 (απο φωτο)
7. M14 SOPMOD AEG (απο φωτο) (ΑRES?)
8. M4DS-MK12MOD1 (VFC?)
9. Μ14 ΕΒR (G&G?)
Βασικά μπούκωσα να πω απο την μεγάλη πικοιλία,,,

Βλέποντας τις προτάσεις σου, θα συμφωνήσω με τον Nameless που σωστά επισημαίνει το ανόμοιο των επιλογών.... από την άλλη οφείλω να ομολογήσω ότι μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση η αναφορά σου στο GALIL!

Πολύ πρόσφατα προμηθεύτηκα ένα Cybergun GALIL SAR και μπορώ να σου πω ότι είναι μια πραγματικά καλή επιλογή.
Δεν θα μιλήσω για το ίδιο το όπλο...., απλά θα ήθελα να αναφέρω ότι διαθέτει έναν μοναδικό σχεδιασμό που το καθιστά εξαιρετικά βολικό και εύχρηστο.  Όσοι είναι λάτρεις των ΑK's απλά θα το λατρέψουν!

Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Καλή συνέχεια.
Vangelis

Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.