θεμα σε μπιστονι

Ξεκίνησε από vagos65, 14 Απρ 2012, 22:51:16 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vagos65

σημερα ανιξα  τιν  κασετινα με  τα  παρελκομενα  για να  αλλαξω ελατιριο και  ειδα  το  μπιστονι  ραγισμενο ! μπροστα  στιν  κεφαλι  με  τις  τριπιτσες , εχω το  gr16 m4  θα  εβαζα  το  110  ελατιριο  με  6,03  κανι  και  ειδα  το  μπιστονι  ραγισμενο ,  α  πιρα  και  χοπ απ  λαστιχο  μαυρο 50αρι  νομιζω ,    τα  γραναζια  ειναι  μεταλικα,  ο  μηχανισμος   το  χοπ απ  ειναι  πλαστικος ,  μου  προτινετε  για  μπιστονι   να  παρο  το  ιδιο πλαστικο  ητανε ,  η  κατι  αλλο , συγνομη  για  την  ορθογραφια !
Η πείρα είναι μια χτένα !! που την αποκτάς όταν είσαι πια φαλακρός !!!!!!

κοίταζε τη γράφω !!και άσε την ορθογραφία για τους διανοουμενους !!!!!!!!

vagos65

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΠΟΕΚΕΙ ΠΟΥΤΟΠΗΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ;) :D
Δε μενει κανεις πισω.
η ιστορια δεν αλλαζει μονο ο ανθρωπος

PIT BULL

φιλε μου καλησπέρα θα πας να paris ένα πιστόνι τις ICS αλουμινίου γύρο στα 20e κάνει και είναι πολύ καλο δεν θα σου πάθει τίποτα αυτό έχω βάλει και εγώ και θα είσαι isixos.aaa άμα paris το πιστόνι μην ξεχάσεις και τo κεφάλι του πιστονιού να βάλεις καινούργια γιατί είπες πως σου έχει ραγίσει . ;) ;)

vagos65

Παράθεση από: ΒΑΣΙΛΗΣ  ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ στις  16 Απρ 2012, 13:23:54 ΜΜ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΠΟΕΚΕΙ ΠΟΥΤΟΠΗΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ;) :D
χριστος  ανεστη   φιλε μου  !    το πηρα  απο  φιλο ,  και  το  ανιξα για  να  αλλαξω  ελατιριο  και  το   ειδα  μπιστονι  φαγομενα  δυο δοντακια  και  κεφαλι  ραγισμενη !  θα  τα  αλαξω  και     θα  ειναι  ολα  οκ  !

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΣΕΤΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ
ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΦΟΥ ΕΝΙΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΟΚ
ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ;D ;D
Δε μενει κανεις πισω.

vagos65

Παράθεση από: PIT BULL στις  16 Απρ 2012, 15:27:20 ΜΜ
φιλε μου καλησπέρα θα πας να paris ένα πιστόνι τις ICS αλουμινίου γύρο στα 20e κάνει και είναι πολύ καλο δεν θα σου πάθει τίποτα αυτό έχω βάλει και εγώ και θα είσαι isixos.aaa άμα paris το πιστόνι μην ξεχάσεις και τo κεφάλι του πιστονιού να βάλεις καινούργια γιατί είπες πως σου έχει ραγίσει . ;) ;)
χριστος  ανεστη  φιλε   για  στηλε σε  πμ  εαν  δεν  μπορεις  εδω  μπιστονι  κεφαλι   για  να  τα  παρω  αυριο   και  με  το  110 ελατιριο  που  θα  βαλω  λεει  400 fps προδιαγραφες ! αλλαξα  και  λαστιχο  χοπ απ και  κανι  6,03   οποτε  βλεπης  τιποτα  αλλο  απο  τα  γραφομενα   να  ενισχισο  γραναζια  οκ  μεταλικα  και  γρασακι κομπλε .   αποτη  ειδα  του  χοπ απ   το  ελατιριο  εξωτερικα λιπη  πουλανε  εξτρα ?

vagos65

Παράθεση από: ΒΑΣΙΛΗΣ  ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ στις  16 Απρ 2012, 18:40:57 ΜΜ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΣΕΤΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ
ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΦΟΥ ΕΝΙΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΟΚ
ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ;D ;D
νασε  καλα  φιλε

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ

ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΩΑΠΟΛΛΑ ΥΓΕΙΑΣΕΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΑΜΙΛΙΑ  ;D ΘΑΤΑΠΟΥΜΕ  ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ;D

Δε μενει κανεις πισω.

cybercriminal

ενα χιλοθεματακι ειχα και εγω φιλε πρειν κατι μερες ελιοσα ολα τα δοντια του πιστονιου καθος ηταν πολυκαρμπονικο δεν προτινετε σε αρκετα φπς προτινω να το στηλεις σε μαγαζι και να τους πεις οτιδηποτε ειναι πλαστικο μα οτιδηποτε να σου βαλουν τιτανιο στο φερνουν απο εξω την madbull εταιρια και μηλαμε πως θα εχεις το κεφαλι σου ηρεμο εφορου ζωης φιλε εγω σωθηκα. αν θες παραπανω οδηγιες για το τι ακριβως να βαλεις μεσα και τιμες στηλε μου ενα πμ και τα μηλαμε.
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ!!! ΤΟΛΜΗ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ,
ΑΡΧΗ ΓΑΡ ΤΟΥ ΝΙΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΕΙΝ ,ΤΟΥ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ Η ΤΥΧΗ ΒΟΗΘΑ,Η ΤΟΛΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ...