M4A1 JING GONG ή M4A1 AGM

Ξεκίνησε από ARMAGEDDON, 14 Μαΐου 2009, 00:24:34 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ARMAGEDDON

καλησπέρα παιδιά και πάλι, πιο από αυτά τα δύο όπλα είναι καλύτερο M4A1 της JING GONG ή το M4A1 της AGM .

M4A1 JG        http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=672
M4A1 AGM     http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=749

θέλω να μου πείτε τα υπέρ και τα κατά του κάθε όπλου (εταιρίας) και αν κανένας από εδώ έχει κάποιο από αυτά τα δύο.

ευχαριστώ προκαταβολικά.

grenadier

Kαι τα 2 είναι εξίσου καλά. Εγώ θα έπαιρνα πάντως το AGM.

Παραθέτω επίσης κάτι που έχω "ψαρέψει" για τις 2 εταιρείες από κάπου στο διαδίκτυο:

Jing Gong - Create high quality clones, often times regarded as starting the clone revolution
AGM- Create high quality clones. Oftentimes known as some of the best out there, M14 and MP40 replicas.

nick

λοιπον,εχουμε και λεμε (εχουν και τα δυο 430 fps που συμαινει οτι δεν θα μπορεις με τιποτα να παιξεις cqb )
AGM:
1.λιγο πιο ρεαλιστικο
2.νομιζω εχει περισσοτερο μεταλο (αρα πιο βαρυ :( και πιο ανθεκτικο :))
3.η μπαταρια του ειναι 1200 mAh εναντι 1100.
JG:
1.πιο ελαφρυ
2.πιο φτηνο

Δεν ξερω...μαλλον AGM να παρεις..... ;D

SAPPER

Παρακαλώ να παραθέτονται εμπεριστατωμένες απόψεις με επιχειρήματα και από εμπειρία και όχι υποθετικές η άκουσα κτλ.

skotostras

Nai file, ego 8a sou elega na pas sto katastima kai na deis ta dio gia na vgaleis siberasma apo monos sou ean meneis a8ina kai exeis aftin tin efkairia.
Edo einai merika review apo to youtube borei na se voi8isoun:

http://www.youtube.com/watch?v=dXpChgwpw5c
http://www.youtube.com/watch?v=LQfZ3kacJng&feature=related
afta gia apla reviews, na pareis mia idea.

Dadias

Παράθεση από: nick στις  14 Μαΐου 2009, 10:32:43 ΠΜ
λοιπον,εχουμε και λεμε (εχουν και τα δυο 430 fps που συμαινει οτι δεν θα μπορεις με τιποτα να παιξεις cqb )
AGM:
1.λιγο πιο ρεαλιστικο
2.νομιζω εχει περισσοτερο μεταλο (αρα πιο βαρυ :( και πιο ανθεκτικο :))
3.η μπαταρια του ειναι 1200 mAh εναντι 1100.
JG:
1.πιο ελαφρυ
2.πιο φτηνο

Δεν ξερω...μαλλον AGM να παρεις..... ;D

κάνεις μέγα λάθος,
για το agm
1. ρεαλισμό απο που δίνει?
2. νομίζεις, και τα 2 βγαίνουν σε full metal η jg βγάζει και πλαστικό που πραγματικά παραπάνω επιδώσεις δεν σου δίνει, μόνο λίγο ρεαλισμό ,αλλά αντισταθμίζεται από το βάρος,δες το πρακτικά
3. μπαταρία είτε είναι 1200 mah είτε 1100 είναι china made που σημένει ότι σύντομα θα χρειαστείς καινούργια
προσωπικά δεν θα το συνηστούσα γιατί είναι γνωστό σε όσους ξέρουν ότι δεν είναι από τις "αξιόπιστες" κινέζικες εταιρίες, σε (σχετική) αξιοπιστία πρώτες είναι cyma , jing gong , a&k , kalash και μετά έρχεται η agm (είναι και άλλες) και πάλι όμως "αξιόπιστες σε κάποια μοντέλα τους

για το jg
1.ανήκει στα (σχετικά) αξιόπιστα κινέζικα aeg
2.ποιό φθηνό
3.βγαίνει και metal και πλαστικό
4.αρκετά δοκιμασμένο μοντέλο στα πεδία, ανθεκτικό εσωτερικό
για μένα το jg είναι καλήτερο, αλλά στο τέλος είναι δική σου επιλογή  ;)

ARMAGEDDON

το jing gong Μ4Α1 FULL METAL που μπορώ να το βρώ το έχει το .

το M4A1 της JING GONG ( http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=672 ) πια version είναι .

EDIT
Έγινε συγχώνευση 2 διαδοχικών μηνυμάτων, αν θέλετε να προσθέσετε κάτι να κάνετε Edit και όχι διαδοχικό post.
Παρακαλώ διαβάστε τους κανόνες του forum.

nick

ενταξει ρε παιδια,συγγνωμη,να βοηθησω πηγα...sorry :-\

ARMAGEDDON

ξέρετε αν κανένα μαγαζί έχει το M4A1 της JING GONG full metal ( για Ελλάδα πάντα μιλάω ). και αν θα φέρει το airsoftcenter.

ARMAGEDDON

αξίζει η αναμονή αν είναι να το φέρουν ( Μ4Α1 JING GONG FB6604 FULL METAL ) . θα περιμένω τι να κάνουμε .

Jocker

το   M4A1 JING GONG είναι το πρώτο όπλο που έχω αγοράσει και μέχρι στιγμής νομίζω ότι έχω κάνει καλή επιλογή...
εμπειρία βέβαια δεν έχω να σου πω... αλλά ο πρώτος κάτοχος ήταν υπέρ ευχαριστημένος...

θα το πάω την ΚΥΡΙΑΚΗ για test drive!!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

ARMAGEDDON

Παράθεσητο   M4A1 JING GONG είναι το πρώτο όπλο που έχω αγοράσει και μέχρι στιγμής νομίζω ότι έχω κάνει καλή επιλογή...
εμπειρία βέβαια δεν έχω να σου πω... αλλά ο πρώτος κάτοχος ήταν υπέρ ευχαριστημένος...

θα το πάω την ΚΥΡΙΑΚΗ για test drive!!

Γιάννη μπορείς να ανεβάσεις μερικές φώτος να δω το εργαλείο .

αν δεν ξέρεις θα κάνεις αυτό θα ανεβάσεις ΕΔΩ τις εικόνες, στο www.imageshack.us  κανε upload τις εικόνες, και μετά στο θέμα αυτό τα links...στα οποία θα φαίνονται οι εικόνες...

κάτι τελευταίο τα χαρακτηριστικά το Μ4Α1 της JING GONG είναι αυτά ? ? ?

Manufacturer : Jing Gong
Body Material : 70% metal
Gear box : Metal
Power : 420fps with 0.2g BB
System : Electric ( semi dan full automatic )
Weight : 4.5 kg with box
Magazine : Hi cap magazine metal 350rd
Battery and Charger : Included
Adjustable Hop up : Yes
TM compatible Hop up : Yes

More Description :
This is a complete 100% copy of TM M4A1 version. Very solid construction and smooth internals, comes with a good quality 1100mah 8.4V mini battery, can drive the gun smoothly at 400fps with around 10-12 rounds per second in full auto. Anything compatible with TM/ CA should be compatible with this gun also
The new generation of JG 6604 come with one piece metal barrel and 400fps.

edit

μπορώ να δώσω τη σελίδα άμα θέλετε.

ARMAGEDDON

ξέρεις μετά από πολύ ψάξιμο το κεφάλι σου είναι καζάνι.
βρήκα και αυτήν την σελίδα με ένα πλήρης review , την παραθέτω για να δουν και οι υπόλοιποι . το μόνο προβληματάκι είναι ότι τούτος εδώ που έκανε το review λέει ότι το όπλο είναι στα 330FPS :o

http://www.france-airsoft.fr/forum/index.php?showtopic=76985&hl=jing%25gong

συνεχίζοντας το ψάξιμο βρήκα αυτά

το JG M4A1 f6604 φώτο http://arniesairsoft.co.uk/news2/wp-content/uploads/2008/02/F6604.jpg

στην παρακάτω σελίδα είναι ο κατάλογος των όπλων της JING GONG εγώ θέλω να δώσετε βάσει στο jing gong M4A1 "  f6604  "
http://www.uncompany.com/pageproduct.asp?L3catid=202

για όσους βαριούνται να ψάξουνε στην παραπάνω σελίδα εδώ το σχετικό review (  Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός )
http://www.uncompany.com/pageproductdetails.asp?prodid=11082

και λέει τα παρακάτω
Catalog     AEG\China Made AEGs
Name    Jing Gong M4A1 Electric Airsoft Rifle (New Type)
Description    :
Jing Gong M4A1 Electric Airsoft Rifle (JG-AEG-F6604)
-One-Piece Metal Outer Barrel
Gear Box: Ver.2
Magazine: 300 Rounds
Length: 767-851mm
Battery: Mini Type Battery (8.4V 1100mAh Included)
Muzzle Velocity: 320-330FPS with 0.2g BBs
Package Includes: Gun, Magazine, Manual, Battery, Charger (EU Type Plug / 220V Only)
Weight :    3000g

ενώ το  ( δεν μπορώ να τα κάνω copy/paste )
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=672

αυτά τι έχετε να πείτε  ? ? ?

έχω καταμπερδευτεί !!!

ARMAGEDDON

η τελευταία ερώτηση αυτού του θέματος

Το Μ4Α1 της JING GONG [F6604] στα πόσα FPS είναι 330 ή 430 ??? ??? ???

και μετά το  :-X

SAPPER

Παράθεση από: ARMAGEDDON στις  21 Μαΐου 2009, 17:50:25 ΜΜ
η τελευταία ερώτηση αυτού του θέματος

Το Μ4Α1 της JING GONG [F6604] στα πόσα FPS είναι 330 ή 430 ??? ??? ???

και μετά το  :-X
430+- FPS και μην τα παίρνεις τις μετρητής, πάντα έχουν αποκλίσεις από το εργοστάσιο.

XARAMADAS

Εγώ πήρα το Μάρτιο ένα Jing Gong M4A1 Full Metal, μετά από παροτρύνσεις ενός έμπειρου φίλου μου, γιατί εγώ μόλις τότε είχα αρχίσει να ασχολούμαι με το Airsoft και ήμουν αρκετά σκεπτικός.
Τώρα, με τη λίγη ενασχόλησή μου με το Airsoft, πιστεύω ότι έκανα αρχικά την καλύτερη δυνατή επιλογή από άποψη χαρακτηριστικών-κόστους. Βέβαια στη συνέχεια στάθηκα λίγο άτυχος.
Μετά από περίπου 1.000 βολές το όπλο σταμάτησε να ρίχνει. Πάτησα μερικές φορές τη σκανδάλη πιστεύοντας ότι ίσως ξεμπλοκάρει αλλά αντί αυτού, κάηκε η ασφάλεια. Άλλαξα ασφάλεια αλλά το όπλο εξακολουθούσε να μη ρίχνει, αν και το μοτέρ ακουγόταν να προσπαθεί να γυρίσει.
Μετά από πολλή σκέψη και ψάξιμο, κατέληξα ότι φταίει είτε η μπαταρία (ελαττωματική ή δεν μπορούσε να φορτιστεί πλήρως), ή το Mosfet (ελαττωματικό ή καμμένο). Η πρώτη περίπτωση αποκλείστηκε όταν δοκίμασα τη μπαταρία ενός φίλου με το ίδιο αποτέλεσμα. Παράγγειλα μερικά Mosfet από ένα ξένο site, και αντικατέστησα το Mosfet του όπλου μου (επιτυχώς βάση των μετρήσεων), αλλά πάλι δεν υπήρξε διαφορετικό αποτέλεσμα.
Τότε αποφάσισα να λύσω το όπλο και να ελέγξω τα εσωτερικά μέρη. Φυσικά πρώτα έψαξα πολύ, σε Forums, στο U-Tube και όπου αλλού με οδηγούσαν τα διάφορα links και αφού είδα άπειρα videos και μελέτησα αρκετές φωτογραφίες, έκανα τη μεγάλη κίνηση. Μόλις άνοιξα το Gearbox εντόπισα αμέσως την πηγή του κακού. Σε δύο από τα τρία γρανάζια είχαν σπάσει μερικά δόντια.
Αρχικά απογοητεύθηκα πάρα πολύ γιατί στο συγκεκριμένο όπλο το Gearbox είναι πιο ενισχυμένο από άλλες εκδόσεις, αλλά στη συνέχεια επανήλθα και ψάχνοντας πάλι σε πολλά μέρη και κατανοώντας πολλές από τις αρχές λειτουργίας των μερών των όπλων Airsoft παράγγειλα πολύ πιο ισχυρά γρανάζια και bushings (και μεγαλύτερη μπαταρία 1.500 mAh) σε πολύ λογικές τιμές.
Όταν έφτασαν τα ανταλλακτικά, τα τοποθέτησα και συναρμολόγησα πάλι το όπλο με τη βοήθεια ενός φίλου (μόνο δύο χέρια είναι αδύνατον να ανταπεξέλθουν στην συναρμολόγηση του Gearbox) και κατόπιν ετοιμάστηκα για την πολυπόθητη δοκιμή. Το αποτέλεσμα με ικανοποίησε πλήρως αρχικά και όταν στη συνέχεια μέτρησα και τα fps (από 400 έως 420), τότε το χαμόγελό μου ξαναγύρισε.
Βέβαια όλη αυτή η διαδικασία που περιέγραψα διήρκεσε κάπου 45 ημέρες, αλλά τελικά εξήλθα από αυτή πιο δυνατός και πιο έμπειρος και με πιο ανθεκτικό πλέον όπλο.
Τώρα πλέον έχω καταλήξει ότι τα Κινέζικα όπλα είναι καλά, αλλά ίσως χρειάζονται μια μικρή αναβάθμιση στα ευαίσθητα σημεία τους όπως τα εσωτερικά εξαρτήματα του Gearbox.
Ελπίζω ότι σου περιέγραψα να σου φανεί χρήσιμο και για την επιλογή σου και για τη συνέχεια.
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

mirrage

Δεν είναι τρομερά δύσκολο να καταλάβεις τον τρόπο που λειτουργούν τα AEG.
Το θέμα είναι να βάλεις σωστά τα εξαρτήματα μέσα αμά φτάσεις να το ανοίξεις.
Από εκεί και πέρα αν έχουν μεταλικά μέρη θα είναι γερά και αν οχι θα σπάσουν
κάποια στιγμή.
Όσο για τα 4 χέρια  εμένα θα με μπέρδευαν περισσότερο οπότε χρησιμοποίησα
μόνο τα δικά μου  :)