παραλλαγη κρανουσ

Ξεκίνησε από sarakinos, 10 Απρ 2012, 14:17:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sarakinos

καλημερα εχω ενα κρανοσ τυπου protec μαυρο ματ και θα ηθελα καμια συμβουλη για να του κανω παραλλαγη με οποιαδηποτε τεχνικη , γιατι βαρεθηκα να τρωω ολλεσ τισ μπιλλεσ στο κεφαλι λογω χρωματοσ

spirosleon

καλυμα κρανους σε οποιαδηποτε παραλλαγη θελεις με μικρο κοστος

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_109&products_id=2285

sarakinos

ναι καλο τα γνωριζω, το θεμα ειναι οτι δε ξερω τι γινεται με το μεγεθοσ του κρανουσ γιατι μετα θα χρειαστω και μοδιστρα να μου το ταιριαξει

Ironhide

Φραγκισκος

Nameless

Tο protec ειναι λιγο θεμα....δεν βρισκεις ευκολα καλυματα. Αν δεν απαττωμαι μονο ενα γερμανικο site εχει καλυματα για protec.

Aπο την αλλη, γιατι δεν το πας για βαψιμο;

Palladin

Διαλέγεις την παραλλαγή που θες, πας σε ένα χρωματοπωλείο με χρώματα αυτοκινήτου και επιλέγεις χρώματα και βερνίκι για το τέλος, ζωγραφίζεις πάνω του το σχέδιο της παραλλαγής, το βάφεις, περνάς το βερνίκι, είσαι έτοιμος... Θυμάμαι κάποιος είχε βάψει ένα mich, ψάξτο λίγο στο φόρουμ, θυμάμαι ότι είχε και βίντεο με τη διαδικασία...

Nameless

Δεν χρειαζεται καν να ειναι σε συγκεκριμενη παραλλαγη......απλα επελεξε τα χρωματα που θες αναλογα με το περιβαλλον και παιξε με τα σπρευ.....το αποτελεσμα θα σε εντυπωσιασει

sarakinos

ειναι πολυ καλο το συγκεκριμενο αλλα δε ξερω τι ειδουσ χρωμα να χρησημοποιησω και που θα το βρω ειναι το ιδιο με του μοντελισμου ?

Nameless

Το δικο μου εγινε με χρωματα απο αυτα που χρησιμοποιουν οι καλιτεχνες του grafitti.....αν θελεις στειλε πμ για περισσοτερες λεπτομερειες.

Μενεις Αθηνα;

wrangler

Παράθεση από: sarakinos στις  10 Απρ 2012, 22:35:26 ΜΜ
ειναι πολυ καλο το συγκεκριμενο αλλα δε ξερω τι ειδουσ χρωμα να χρησημοποιησω και που θα το βρω ειναι το ιδιο με του μοντελισμου ?

αν κατεβεις μοναστηρακι και κατεβεις στο υπογειο διπλα απο το μαγαζι ''survival'' θα βρεις απιστευτη ποικιλια
σε χρωματα σπρευ...και ειδικα στα δικα μας τα χρωματακια τα military ;D
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad