Ποιότητα των ΒΒs ??????

Ξεκίνησε από KOSTANTIUS, 12 Φεβ 2012, 00:45:51 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vipergr

Προσωπικα σε καννη PDI 6.01 προσεχω τη βαζω, μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα με :

Τοκuo Marui perfect hit 0.2gr
Ksc 0.25gr
Blaster Devil 0.36gr

Mια επισυμανση, μετά από ανακάλυψη ενός ποστ που ισχυριζόταν κάποιος ότι αν πλύνεις-σαπουνίσεις-στεγνώσεις τις μπίλιες και τα γεμιστηράκια-γεμιστήρες, έχεις καλήτερη συμπεριφορά στις βολές, το δοκίμασα και ομολογώ ότι υπήρχε αξιοσημείωτη διαφορά και σε απόσταση και σε συγκέντρωση.

ACIDBLACK

Παράθεση από: vipergr στις  03 Απρ 2012, 16:15:53 ΜΜ
Mια επισυμανση, μετά από ανακάλυψη ενός ποστ που ισχυριζόταν κάποιος ότι αν πλύνεις-σαπουνίσεις-στεγνώσεις τις μπίλιες και τα γεμιστηράκια-γεμιστήρες, έχεις καλήτερη συμπεριφορά στις βολές, το δοκίμασα και ομολογώ ότι υπήρχε αξιοσημείωτη διαφορά και σε απόσταση και σε συγκέντρωση.

γραφεις για χρησιμοποιημενς μπιλιες η για καινουργιες ?για κανε το λιγο ποιο επεξηγηματικα ...

ευχαριστω
ΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΡΗ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΔΟΥΛΟΣ
ΝΑ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΥΛΟΣ.

vipergr

Παράθεση από: ACIDBLACK στις  03 Απρ 2012, 16:54:19 ΜΜ
γραφεις για χρησιμοποιημενς μπιλιες η για καινουργιες ?για κανε το λιγο ποιο επεξηγηματικα ...

ευχαριστω

Μιλάω πάντα για καινούργιες, δεν χρησιμοποιώ ποτέ αυτές που έχω ρίξει. Δοκίμασε το με 20-30 μπίλιες, καθάρισε τες με σαπούνι, ξέπλυνε τες, καθάρισε όσο μπορείς το γεμιστήρα και το γεμιστηράκι σου και ριξε. Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα. Εννοείται πως σε κάθε περίπτωση η κάννη σου είναι τζάμι.

ACIDBLACK

θα το κανω το πειραμα και θα σου απαντησω ....εχω μια 6,01 περιμενει πως και πως το σαββατοκυριακο ...
ΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΡΗ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΔΟΥΛΟΣ
ΝΑ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΥΛΟΣ.

grenadier

Λόγω της ενασχόλησης με μοντελισμό θα προσεγγίσω τα πράγματα από αυτή την άποψη και ενδέχεται όντως να ευσταθούν τα παραπάνω. Θα εξηγήσω τα πράγματα λίγο "χονδρικά" αλλά ελπίζω να καταλάβετε τι εννοώ.  Όλα τα πλαστικά, ρητίνες, πολυεστερικά κλπ κλπ που χυτεύονται σε καλούπι, ψεκάζονται με ειδικά αποκολλητικά για να μην κολλάνε ή να αποκολλούνται εύκολα μετά από τα καλούπια. Έτσι λοιπόν οι περισσότεροι παραγωγοί πλαστικών κιτ συστήνουν στον κατασκευαστή πριν από το βάψιμο να προχωρούν στο πλύσιμο των κιτ ώστε να φεύγουν τα υπολείμματα των αποκολλητικών που έχουν αφήσει ένα λεπτό πλαστικό φιλμ στην επιφάνεια των κομματιών και έτσι να βελτιώνεται η πρόσφυση πάνω στο πλαστικό. 

Παρομοίως στην ίδια περίπτωση μπορεί πάνω στα ΒΒs να υπάρχει κάποιο υπόλειμμα αποκολλητικού ή δεν ξέρω τι από την διαδικασία παραγωγής τους, το οποίο αν αφαιρεθεί με το πλύσιμο να τα κάνει να συνεργάζονται πολύ καλύτερα πχ με το hopup και να συμπεριφέρονται εντελώς διαφορετικά. Απλά μια σκέψη ...  ;)

barbaros

παιδια καντε το καθαριστε τις μπιλιες σας με σαπουνι και καντε δοκιμη (αφου πρωτα εχετε καθαρισει κανη χοπ-απ και γεμιστηρες) η διαφορα ειναι μεγαλη!!!!!!!!!! Ο viper εχει δικιο αλλαζει ολη η συμπεριφορα της μπιλιας (εννοειται προς το καλυτερο)

Koukos

να ρωτησω και γω τις μπιλιες με τι σαπουνι?κανονικο απο αυτο που πλενουμε τα χεργια μας πχ?
και τη γεμηστιρα μπορουμε να τη πλενουμε κα αυτη οπως λες η θα σκουριασει τιποτα μεσα?
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

barbaros

κοιτα εγω εβαλα λιγο αφρολουτρο επειδη ηταν 3500 μπιλιες και ηθελα αρκετη σαπουναδα.... οσο για τους γεμιστηρες εριξα λιγακι νερο μονο στους hi-cap και στο γεμιστηρακι για τους mid/low που ειναι πλαστικα αφου βεβαια πρωτα εβγαλα τους μηχανισμους απο τους high και ολα τα μεταλικα απο το γεμιστηρακι...τους low δεν τους εκανα κατι γτ δεν εχουν μεγαλο ανοιγμα ωστε να τραβανε σκονη μεσα....

G.P.S.

Να χρησιμοποιειτε υγρο πιατων για μωρα (π.χ. Προδερμ) :
1) Διαλυουν τα λιπη αρα καθαριζουν πολυ καλα
2) Ξεβγαζωνται πολυ ευκολα & με λιγο νερο (οποτε δεν θα αφησουν υπολοιματα στα bbs)

Koukos

Παράθεση από: G.P.S. στις  07 Απρ 2012, 15:38:08 ΜΜ
Να χρησιμοποιειτε υγρο πιατων για μωρα (π.χ. Προδερμ) :
1) Διαλυουν τα λιπη αρα καθαριζουν πολυ καλα
2) Ξεβγαζωνται πολυ ευκολα & με λιγο νερο (οποτε δεν θα αφησουν υπολοιματα στα bbs)

εχει υγρο πιατων για μωρα???? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

barbaros

εγω παντος εβαλα AXE αφρολουτρο και αφησε και μια ωραια μυρωδια :P :P :P :P :P :P

Koukos

Εγω θα βαλω αντιπιτυριδικο..λετε να εξαφανισει τη μπιλια και να την κανη μαυρη??? :o

περα απο τη πλακα θα το κειταξω αυτο αρχικα με τις μπιλιες και θα σου πω το μονο που φοβαμε ειναι μην παρει υπολιματα σαπουνιου το Hop up και αρχιστευθει...λετε να τις στεγνωσω και με πιστολακι?

SAPPER

Εγω τις ψεκάζω με ΤΕΖΑ για να είμαι σίγουρος για το kill  :D :D :D