a.p.s 101 m4a1

Ξεκίνησε από dimitris68, 28 Μαρ 2012, 13:58:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dimitris68

καλημερα αν μπορει να μου λυση καποιες αποριες θα το εκτιμουσα
εχω παρει γεμιστηρες 120r της king arms  για το m4 της a.p.s αλλα δεν ριχνουν καθολου  μπορω να κανω κατι ωστε να  εφαρμωσουν καλα?
ευχαριστω για την οποια βοηθεια

Koukos

για δες τον διπλα με την μαμισια γεμηστιρα..δες αν στο πανω μερος που εφαρμοζει στο οπλο υπαρχει καμια διαφορα..
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

dimitris68

οχι ειναι ιδιοι

Koukos

δοκιμασε να ριξεις με τη γεμηστηρα αλλα το οπλο αναποδα...αν ριξει σημενει οτι η μπιλιες φευγουν μια χαρα απο τη γεμηστηρα αλλα δεν προοθουνται καλα..
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

Vangelis

Δοκίμασε να πιέσεις την γεμιστήρα προς τα επάνω.

Παράδειγμα:
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

Sierraxray

Κολλάνε μέσα στη γεμιστήρα τα μπιλάκια? ή βγαίνουν κανονικά και απλά δεν τα τραβάει το όπλο.
Γιατί αναφορικά με την πρώτη περίπτωση, οι Kings Arms το πρώτο πράγμα που θέλουν σίγουρα είναι ψέκασμα με σπρέυ λαδιού σιλικόνης. (από πάνω και από κάτω αφού ξεβιδώσεις την τάπα και αφαιρέσεις για λίγο το ελατήριο)
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

dimitris68

εχω δοκιμασει απο γεμιστηρες ενα σορο δεν ριχνει το ατιμο με τιποτα λεω μηπως ειναι τελικα το hop up και δεν ανεβαζει καθολου bbs?
Αντε ρε παλικαρια δωστε ξανα τα φωτα σας μπας και δουλεψει το ριμαδι το aeg
Σας ευχαριστω πολυ

PIT BULL

φιλε μου με το μαμά γεμιστήρα το 300rd σου δουλεύει καλά?εάν σου δουλεύει καλά τότε φταίνε η γεμιστήρες που πήρες δεν κάνουν είναι μάπα και εγώ έχω 4 γεμιστήρες king arms 120rd και δεν μου σπρώχνουν καλά τα bbs επάνω κολλάει το ελατήριο που έχουν μέσα παρόλο που έχω βάλει 1 κιλό σπρέι σιλικόνης και πάλι τίποτα :P   

Nick Babouinos

εγω φιλε μ που ειχα ιδιο προβλημα για μ4 τησ G&G ηταν καθαρα θεμα γεμηστηρων κ επειδη ειχα κ γω τους ιδιους ακριβως κινγκ αρμσ μπορω να πω οτι τζαμπα τουσ πηρα τζαμπα τα λεφτα τζαμπα το ονομα τζαμπα ολα,δες κ αλλες μαρκες σε καποιο παιχνιδι απο συμπαιχτες σ,αν οντως δε κανει καμια αλλη τοτε δες το εσωτερικα.εμενα πχ εκτος της g&G κ οι dboys εφρμοζουν τελεια.
ο γεμηστηρας ο εργοστασιακος σ λειτουργει κανονικα??
κατι τελευταιο οπως ανεφεραν κ οι προηγουμενοι οι κινγ αρμσ μερικες φορες κανουν 2πλη τροφοδοσια οποτε για μια ακομη φορα τζαμπα τα λεφτα μ!!! ;D ;D ;D

Patriot

To  a.p.s  εχει θεμα με τις γεμιστηρες γενικα....αν βρεις ποιες σου κουμπονουν εχεις ενα απο τα καλυτερα εργαλεια......το κουλο ειναι οτι 2 ιδιες γεμιστηρες απο την ιδια εταιρια.....θα σου ριχνει η μια και η αλλη οχι..... :o το ειχα και ξερω τη φαση..... :-\
God Save The Queen.........