ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΣΤΙΣ 1/4/12?

Ξεκίνησε από KATADROMEAS, 29 Mar 2012, 01:10:52 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KATADROMEAS

Καλησπέρα σε όλους!Θα ήθελα να ρωτίσω αν θα διοργανωθεί κάποιο παιχνίδι αυτή την Κυριακή 1/4/12 στην Ελευσίνα?
Σας ευχαριστώ!

alphacharlie

Δεν ξερω ποσο κοσμο θα μαζεψει γιατι την Κυριακη ειναι η "δευτερη αγωνιστικη" του τουρνουα  ;D
Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!

topgun7

ΤΟ ΤΟΥΡΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΓΙΑΚΗ

Teacherdick

Εμείς πάντως 2-3 άτομα ψηνόμαστε αν μαζευτεί κόσμος.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

dtz

επειδή είμαστε αρκετοί εκτός CQB Tournament, θα πρότεινα δηλώστε όσοι μπορείτε, ώστε αν μαζευτεί ικανός αριθμός, να κάνουμε κι εμείς κάτι.
Κι εμείς είμαστε γύρω στα 4-5 άτομα
don 't get mad, get even

Scarpa

Και εμείς λέμε να έρθουμε 2-3 άτομα..

Falcon

KATADROMEAS

Παιδιά ας οργανωθούμε!Επειδή δεν πάμε όλοι στο τουρνουά ας κάνουμε τον κόπο να δηλώσουμε μια "τιπηκή"συμετοχή για
την Κυριακή.Μόνον έτσι θα παίξουμε.Ο καιρός πάντος θα είναι αρκετά καλός! ;)

Arbiter

παιζει και εγω απο μεργια της umbrella αν προλαβω με μια δουλεια που εχω να κατεβω με εναν νεο φιλο παρεα ισως πιο αργα ομως.
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Neftonas

απ οτι βλεπω μαζευομαστε...ολοι ελευσινα λοιπον την κυριακη...5 ατομα εμεις...

Teacherdick

Si Vis Pacem, Para Bellum.

Manolaros

Κι εμείς είμαστε άλλα 2 άτομα..

topgun7

Μεσα και εγω με ακομα ενα ατομο. Απλα να το κανουμε λιγο ποιο οργανωμενο πχ ωρα κλπ και θα μαζευτουν πολλοι

ernestos

Επειδή δεν έχω μεταφορικό αν περνάει κανεις από Aιγάλεω και έχει χώρο για  1-2 άτομα μπορούμε  να πάμε μαζί βάζω και την βενζίνα...

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

chrisdeggestin

Παιδια οσοι πατε την Κυριακη καλα να περασετε εγω δυστηχως δεν θα μπορεσω ,φερτε κατι για τα αδεσποτα καμμια κονσερβα και νερο.
Την τελευταια φορα που ανεβηκα στην πρωτη φαση του τουρνουα υπηρχαν και κατι κουταβακια μακαρι να εχουν επιβιωσει...

F.C.scrat

Γεια σας !! Eπιθυμουμε μερικα ατομα απο την ομαδα fight club airsoft community να παρευρεθουμε στο παιχνιδι της κυριακης μιας ομως και δεν γνωριζουμε ουτε ορια fps που χρησιμοποιουνται σε παιχνιδια στην Αθηνα ουτε καν που βρισκεται το πεδιο θα μπορουσατε να μας βοηθησετε με μια συντομη απαντηση σε pm ;;;

perturado

sarakinos

καλησπερα και απο εμενα υπολογιστε ακομη 2 με 3 ατομα (ειμαστε νεοι με πολυ μερακι και ορεξη gen ,sarakinos).

Neftonas

μια χαρα μαζευτηκαμε αρκετοι.....ολοι ελευσινα λοιπον την κυριακη,,,..οσοι πιστοι προσελθετε  :)
κατα τις 10:00 πιστευω ειναι καλα...

dtz

Παράθεση από: Teacherdick στις  30 Mar 2012, 10:34:24 ΠΜ
Να πούμε κατά τις 09:30 - 10:00;

πολύ καλή ώρα, εμείς θα είμαστε σίγουρα 3 άτομα, ίσως +2 ακόμα.
Τσούκου-τσούκου θα μαζευτούμε καμιά 30 plus   ;)
Θα πρότεινα να πούμε από τώρα μια ώρα έναρξης 11:00, για να μην γίνει όπως συνήθως,
ώρες άφιξης - προετοιμασίας 4, και ώρες παιχνιδιού 2  :) ( εντάξει είμαι λίγο υπερβολικός, απλά για να δώσω λίγο έμφαση  ;D )
don 't get mad, get even