ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΕ ΚΟΝΤΑΚΙ PDW -κατασκευη βημα βημα

Ξεκίνησε από nayl, 24 Mar 2012, 13:45:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nayl

ΛΟΙΠΟΝ.οποιος 8ελει να φτοιαξει το pdw να βαζει μπαταρια στο κοντακι βλεπει παρακατω ,ρωταει....αλλα αλλο δεν φτοιαχνω :)ελπιζω ο φιλος να το χαρει.να το φερει και για λεπτομερειες οτα ερ8ει η ωρα.
εβαλα μερικες φωτο κ ελπιζω να βοη8ησουν

ανοιγουμε το gear box k φτοιαχνουμε καλωδιωση που 8α περασει πισω στο κοντακι

Uploaded with ImageShack.us

2. αφαιρουμε ενα μερος απο το κοντακι για να ανοιξουμε περισσοτερο οσο το δυνατο χωρο-χωρις να πειραξουμε το σπειρωμα πισω

3.αυτο ειναι το αποτελεσμα.(λιμαρουμε τυχων γρεζια )

4. μεγαλωνουμε την τρυπα στο οπλο απο εκει που 8α περασουν τα καλωδια για να ανεβουν στο σημειο που ενωνει το κοντακι

5. βρισκουμε η κατασκευαζουμε ενα πλαστικο(εγω κατασκευασα απο πολυεστερα )με εσωτερικη διαμετρο 20-21 μμ.τοπο8ετητε ετσι ωστε να καλυπτει οσο το δυνατο το κοντακι μεχρι το σημειο που κουμπωνει στο πλαι του οπλου

6. το συγκρατουμε οπως μπορουμε (εβαλα εποξυ) στο σημειο που 8ελουμε.

7. ανοιγουμε μια τρυπα στο σημειο του διακοπτη κατω απο τις 2 βιδες που τον συγκρατουν.η τρυπα 8α ειναι διαμπερες (τρυπαμε τα παντα  ;D)με προσοχη γιατι απο εκει 8α περασουν τα καλωδια αλλα δεν πρεπει να χαλασουμε τις βιδες στηριξης του διακοπτη που ελευ8ερωνει το κοντακι.

8. λυνουμε το διακοπτη κ τον τροχιζουμε στο σημειο που ανοιξαμε την τρυπα λιγο παραπανω ωστε να μην βρισκει οταν τον παταμε για να λυσουμε το κοντακι πανω στα καλωδια που 8α περασουν απο εκει.

9. αρχιζουμε και συμαζευουμε τρυπες κενα που τυχον εχουμε για να γινει ολο το πλαστικο που εχουμε χρησιμοποιησει ενα σωμα.(εγω κλασικα πολυεστερες) :P :P

10. αρχιζουν τριψιματα στοκαρισματα κ γενικα φαναρτζοδουλεια  :o :o

11 . ταιριαζουμε κ το πισω μερος απο το κοντακι ετσι ωστε να μην αφηνει κενα κατα την εφαρμογη με το υπολοιπο

12 . καπως ετσι εμοιαζε σαν αποτελεσμα... 8) 8)

13. βαφεουμε και μονταρουμε ??? ??? ???

εδω φωτο δεν εχω ...εχει ο φιλος που το φτοιαξαμε....βαζω απο το δικο μου ομως ειναι πανω κατω ιδιο

αυτα τα ευκολα και τα λιγα.απλα πραγματα δηλαδη........φτοιαχτο μονος σου ;) ;)

εσωτερικα ειναι ετσι ...αφου λυσουμε την βιδα πισω

lippo 11,1 μεσα

αλλαγη κ στα pin  για τα καλωδια για μικροτερο ογκο...εγω πρωτημο αυτα παντως κ τα εχω σε ολα μου τα οπλα

.οτιδηποτε βοη8εια η πληροφορια μην δισταζετε...ετσι κ αλλιως δεν 8α απαντησω ;D
;D ;D ;D

πλακιτσα ....ρωτατε οτι 8ελετε
η διαφορα του αντρα απο του παιδιου ειναι στην τιμη των παιχνιδιων τους

chrisdeggestin

Πολυ καλο το αποτελεσμα ,δουλεια με υπομονη και για να πω την αληθεια ουτε και εγω θα το ξανακανα  ;D
Μπραβο φιλε μου ;)

CROCODILE

Καταπληκτικη δουλεια!!!Ευχαριστουμε για τις φωτο.Ελπιζω να καταφερω και εγω να το φτιαξω οπως εσυ. ::)
ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

tristan

xaxaxa ο mister mackaiver  εκανες και δευτερο τοτε ετημασου για το τριτο χαχαχαχα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Father

NAYL εισαι ΤΡΕΛΑ!!!!!!  ;D ;D ;D

Επαθα πλακα με τη δουλεια που εβγαλες!!! Μπραβο!!!!

nayl

ernestos

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

ACIDBLACK

Θα ηθελα καταρχας να σε συγχαρω  για το μερακι σου και το αποτελεσμα της εφευρετικοτητας σου ....

αλλα ρε φιλε πες μου πως το κανες και δεν σε σκοτωσε η γυναικα σου μετα απο τοση φαναρτζοδουλεια στην κουζινα?

Αυτο το κολπα με τα ΠΙΝ πολυ ενδιαφερον περισοτερες πληροφοριες αν εχεις την καλοσυνη ...
ΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΡΗ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΔΟΥΛΟΣ
ΝΑ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΥΛΟΣ.

el.cind

βρε τρελαμενε... ;D ;D δεν θα σταματησης εσυ ποτε. να το κανεις αποκληστηκη πατεντα και να το πουλησης στην vfs.. 8)
θα σε προμηθεβουν καινουργεια μοντελακια απο aeg και θα τα μετατρεπεις σε οπλα του θανατου.... ;D ;D ;D ;D
κατσε να σε πετυχω σε κανα παιχνιδακι απο κοντα γιατη μας εχεις εξαφανηστη τορα τελεφταια... να δεις τη σε περειμενη.... ;)

nayl

Παράθεση από: ACIDBLACK στις  25 Mar 2012, 12:08:41 ΜΜ
Θα ηθελα καταρχας να σε συγχαρω  για το μερακι σου και το αποτελεσμα της εφευρετικοτητας σου ....

αλλα ρε φιλε πες μου πως το κανες και δεν σε σκοτωσε η γυναικα σου μετα απο τοση φαναρτζοδουλεια στην κουζινα?

Αυτο το κολπα με τα ΠΙΝ πολυ ενδιαφερον περισοτερες πληροφοριες αν εχεις την καλοσυνη ...

εχεις πμ

εχω δωματιο που απαγορευετι η εισοδο στη γυναικα.γραπτη συμφωνεια πριν το γαμο ;D ;D ;D ;D