Ανήλικοι σε παιχνίδια airsoft !!!

Ξεκίνησε από reset, 23 Mar 2012, 10:13:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

reset

Κύριοι έχετε πάρει χαμπάρι πώς κατά καιρούς έρχονται ανήλικοι  και παίζουν airsoft  ???? :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Overlord

Γνωρίσεις ποιοι είναι και αν έρχονται μόνοι τους ή τους φέρνουν άλλοι;
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

reset

chrisdeggestin

Φιλε reset θα ηθελα πολυ να δω και εγω την φωτογραφια ,γιατι πριν καμμια 10αρια μερες ειχαμε το θεμα αυτο με καποια παρεα και με ειπαν υπερβολικο...

gioalex

Ωραία λοιπόν. Ταυτότητα στα παιχνίδια από εδώ και πέρα.

chrisdeggestin

Σε πολλα παιχνιδια εχω παρατηρησει καποια ατομα που με βαζουν σε υποψιες ,αλλα δεν μπορω να κανω τον ρολο του αστυνομικου και ουτε θελω να προσβαλλω καποιον ,αλλωστε δεν θα μου αρεσε να το κανουν και σε εμενα.
Πιστευω οτι η επιδειξη της ταυτοτητας σε τετοιες περιπτωσεις και μονο στην διοργανωση θα ηταν σωστο,βεβαια και αυτο εχει τα θεματακια του ...αλλα δεν ξερω τι να πω..

gioalex

Από την στιγμή που θα γίνει η πατάτα όμως (γιατί κάποια στιγμή θα γίνει) θα βρεθούμε όλοι εκτεθειμένοι. Οπότε καλύτερα να γίνουμε λίγο "κακοί" και να φυλάξουμε τον κώλο μας. Ο διοργανωτής θα έπρεπε κατά την γνώμη μου όπως μετράει τα όπλα να ελέγχει και για την ηλικία...

chrisdeggestin

Συμφωνω φιλε gioalex ετσι θα επρεπε να γινεται αλλωστε σε ολες τις ανακοινωσεις των σεναριων υπαρχουν παντα τα ορια fps και η παρατηρηση με μεγαλα πολλες φορες γραμματα αυστηρα ανω των 18.
Το θεμα μου ειναι μονο στο πως θα ζητησει ο καθενας την ταυτοτητα του αλλου γιατι να μην ξεχναμε αποτελει δημοσιο και εν μερη ιδιωτικο εγγραφο και οπως γνωριζεις ολοι μας δεν ειμαστε το ιδιο ειναι λεπτο ζητημα και θελει ιδιαιτερο τροπο χειρισμου και οχι μαγκιες και αστυνομικη διαθεση!!!

reset

Φίλη μου όταν τίθεται θέμα ασφάλειας καλύτερα να περνούμε της προφυλάξεις μας . τώρα για το αν πρέπει να ζητήσουμε ένα τέτοιο έγγραφο ?
Λίγο πολύ μπορούμε να καταλάβουμε την ηλικία κάποιου, και με τρόπο που δεν γίνετε προσβλητικός ο εκάστοτε διοργανωτής θα μπορούσε με Ωραίο τρόπο να του ζητήσει την ταυτότητα του !!!!

Overlord

Είναι πολύ δύσκολο από τον διοργανωτή να κάθετε και να ζητάει στον κάθε συμμετέχοντα ταυτότητα, εδώ υπάρχουν μανούρες αν μας βγάλουν τα όπλα λίγο παραπάνω στα fps, δεν θα υπάρξει μανούρα στο θέμα των ταυτοτήτων;
Πρέπει από μόνος του ο καθένας να τηρεί κάποιους κανόνες, αν τώρα έρθει ένα 17χρονο που σε κανά 2-3 μήνες, θεωρητικά ενηλικιώνεται και την φάει ποιον νομίζετε ότι θα τρέξουν, τον πιτσιρικά ή τον διοργανωτή;
Προσωπικά έχω βρεθεί μπροστά σε αγοραπωλησία όπλου (αερίου μάλιστα) σε κατάστημα, από άτομο που επειδή ήταν(;) μικρός σε ηλικία (εμένα έτσι μου φάνηκε πάντως) είχε φέρει την μητέρα του με την πιστωτικής της για να μπορέσει να το πάρει
!!! (Και δεν είναι το μαγαζί του forum)

Sierraxray

Επιτρέπεται να ζητάς επίδειξη ταυτότητας? (Να διατηρείς στοιχεία απαγορεύεται σίγουρα).
Μήπως σε μεγάλες διοργανώσεις μπορούν να καλυφθούν οι διοργανώτριες ομάδες με μιά ενυπόγραφη δήλωση αποποίησης ευθύνης?
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

nyo

Πιστευω πως υπαρχει μια λυση ετσι ωστε και να μην ζητησεις ταυτοτητα και να εισαι καλυμμένος ως διοργανωτης. Οταν εχεις αμφιβολια για καποιον/καποιους (δε νομιζω να ειναι πανω απο 2-3 ατομα σε ενα παιχνιδι αυτοι) πολυ απλα τους λες οτι δεν ρισκαρεις με το να τους αφησεις να παιξουν εκτος κι αν σου αποδειξουν οτι ειναι 18+. Ο διοργανωτης μπορει να αρνηθει συμμετοχη καποιου σε παιχνιδι, και ο παιχτης αν οντως μπορει να το αποδειξει θα το κανει δειχνοντας ταυτοτητα απο μονος του.
Ε πιστευω σε επομενα παιχνιδια δεν θα ξαναχρειαστει μιας που καποιοι θα τον θυμουνται.

Overlord

Παράθεση από: nyo στις  23 Mar 2012, 14:43:17 ΜΜ
Πιστευω πως υπαρχει μια λυση ετσι ωστε και να μην ζητησεις ταυτοτητα και να εισαι καλυμμένος ως διοργανωτης. Οταν εχεις αμφιβολια για καποιον/καποιους (δε νομιζω να ειναι πανω απο 2-3 ατομα σε ενα παιχνιδι αυτοι) πολυ απλα τους λες οτι δεν ρισκαρεις με το να τους αφησεις να παιξουν εκτος κι αν σου αποδειξουν οτι ειναι 18+. Ο διοργανωτης μπορει να αρνηθει συμμετοχη καποιου σε παιχνιδι, και ο παιχτης αν οντως μπορει να το αποδειξει θα το κανει δειχνοντας ταυτοτητα απο μονος του.
Ε πιστευω σε επομενα παιχνιδια δεν θα ξαναχρειαστει μιας που καποιοι θα τον θυμουνται.

+10

Admax

Παράθεση από: nyo στις  23 Mar 2012, 14:43:17 ΜΜ

Σωστότατος!

Powerplant

Oι λόγοι που συμβαίνουν όλα και οι λόγοι που δεν θα γίνει τίποτα.

Δεν είδα κανένα σχόλιο για τους "να μην πω τι" που "συμβουλεύουν" να χτυπάμε στα μούτρα τον "αθάνατο" και τώρα σε ρεσιτάλ "πάλι να μην πω τι" θέλουν να χρησιμοποιήσουν και χρωμόσφαιρες. Αν του βγάλετε κανένα μάτι να πείτε στον εισαγγελέα: α) δεν είναι ανήλικος οπότε στα @@ μου και β) καλά του έκανα δεν έβγαινε! Θα αθωωθείτε λόγω βλακείας.

Και λέτε για ευθύνες. Δηλαδή ότι στήνεται νυκτερινό παιχνίδι από άπειρα άτομα, σε επικίνδυνο πεδίο, χωρίς καμία μέριμνα και με "δειγματοληπτικό έλεγχο" των όπλων είναι μια χαρά και υπεύθυνο; Σε κάτι που εν γνώσει μας είναι παράνομο κάποιοι κάνουν τα πάντα για να αυξήσουν τις πιθανότητες να συμβεί κάτι και κάποιοι άλλοι μαζεύονται για να πάνε να το υποστηρίξουν. Καλά κάνετε και μαγκιά σας. Σκεφτείται κάποια στιγμή όμως την ευθύνη των πράξεων σας και αντιληφθείτε ότι το airsoft είναι πολύ σοβαρό και οφείλεται να το βλέπετε σοβαρά και όχι χαβαλέ.

Κατά τα άλλα φταίνε οι αθάνατοι, οι ανήλικοι, το ότι δεν έχουμε ιδιωτικά πεδία, οι "πολιτοφύλακες", το μνημόνιο, το ΔΝΤ και οι πολιτικοί που είναι προδότες.

Koukos

ξεφυγα απο το θεμα που ειναι οι ανηλικοι στα παιχνιδια για αυτο τροποποιησα το post μου..ευχαριστω. :)
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

chrisdeggestin

Φιλε Powerlant απο οτι καταλαβα ανφερεσε στα λεγομενα μου για το νυχτερινο παιχνιδι σημερα

Μπορει να μην εχω την δικη σου πειρα ,αλλα θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι στο συγκεκριμενο πεδιο που παιζω εδω και 4 χρονια εχω κανει τουλαχιστον 10 νυχτερινα .
Στο συγκεκριμενο παιχνιδι φιλικες ομαδες ειχαν κανονισει να βρεθουν στο πεδιο χωρις να κανουν ανακοινωσεις στο forum.Διαπυστωσαμε οτι και αλλοι ηθελαν την συγκεκριμενη μερα να κανουν το ιδιο .Για μα νην την χαλασουμε σε κανενα και αφου δεν μπορουμε να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ  σε κανενα να κανει το ιδιο ,μολις ειδαμε οτι μαζευομαστε αρκετοι προσπαθησαμε να ελεγξουμε λιγο την κατασταση για τους λογους που ακριβως περιγραφεις και με τους οποιους συμφωνω απολυτα.Αν διαβασεις καλα το post μου προειδοποιω για τους κινδυνους και αποτρεπω οποιον δεν εχει ΕΜΠΕΙΡΙΑ απο το πεδιο και γενικα απο νυχτερινο παιχνιδι να μην ερθει.
Οσο για τον δειγματολογικο ελεγχο τον ονομασα ετσι γιατι εγω την παρεα μου την ξερω ,ξερω τα οπλα τους και πως τα χρησιμοποιουν για τους αγνωστους ομως δεν εχω εμπιστοσυνη οσο γι αυτους που κανω παρεα μπορω να εγγυηθω .
Απο οτι καταλαβες δεν ειμαι διοργανωτης αλλα για να προφυλαξω και τους νεους παιχτες ανεβαζω σημερα στην Βαση γεννητρια και μπαλαντεζες για να επισημανω τα επικυνδινα σημεια και επιπλειν θα χρεωθω και την βενζινη της.
Πιστευω οτι δεν με γνωριζεις γι αυτο αναφερεσε οποτε δεν θα σε κρινω αντιθετα το βλεπω θετικα πιστευοντας οτι αναφερεσε για το καλο του χομπι μας ,πιστεψε με ομως δεν λειτουργω ποτε ανευθυνα και ποτε αυθαιρετα και εχω μαθει στην ζωη μου να ειμαι σεμνος και να κοιταζω πρωτα την καμπουρα μου

Οσο για το θεμα των ΑΘΑΝΑΤΩΝ και αν θα επελεγα ποτε να του ριξω στο κεφαλι για να βγει μπορεις αν θελεις να ρωτησεις οσους ηταν στην ενημερωση που εγινε την προηγουμενη Κυριακη στην πρωτη φαση του cqb τουρνουα οταν ρωτηθηκε απο καποιον πως απαντησα ...

Overlord

Πιστεύω ότι όσα σχόλια έχουν αναρτηθεί μέχρι στιγμής, σε κανένα δεν έχει αναφερθεί κάτι στο οποίο να δίνεται η εντύπωση ότι πρέπει να ''τιμωρήσουμε'' με κάποιο τρόπο τους ανήλικους που έρχονται, αν έρχονται, και παίζουν.
Αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο για νουθεσία είναι οι γονείς και ουχί εμείς!
Τώρα κατά το πόσο έχει ευθύνη ένας διοργανωτής, εδώ τα πράγματα περιπλέκονται πάρα πολύ, πιστεύω ότι ο καθένας από εμάς που κρατάει στα χέρια του ένα όπλο θα πρέπει να γνωρίζει ότι στο χόμπι, άθλημα ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε που συμμετέχει ενέχει και κάποιους κινδύνους, αν εγώ π.χ. δεν φοράω μάσκα ή γυαλιά και την φάω στο μάτι δεν θα τα ρίξω στον ''αντίπαλο'' πολλώ δε μάλλον στον διοργανωτή,άρα θα πρέπει πρώτα να δούμε αν εμείς βάζουμε τον εαυτό μας πρώτα σε κίνδυνο και μετά να ψάξουμε να αποδώσουμε ευθύνες.
Καλό θα ήταν πάντως αν κάποιοι από μας γνωρίζουμε κάποια από αυτά τα παιδιά, να τους αποτρέψουμε, με ήρεμο και σωστό τρόπο στο να συμμετέχουν σε παιγνίδια

Admax

Δυστυχώς υπάρχουν ομάδες όπου έχουν και "καλύπτουν" αρκετούς ανηλικους που παίζουν μαζί τους και πιστεψεμε δεν εχουν ιδέα από κανόνες ασφαλειας και όχι μονο!
Όχι μονο είναι επικίνδυνο για τα παιδιά να παίζουν αλλα και επικίνδυνο για την κοινότητα και το Branding του Airsoft!
Καλο θα ήταν οι ομάδες οι συγκεκριμένες να καταγγέλλονται δημοσια στο forum καθώς να υπάρχει μια λίστα με τα ονόματα των ομάδων!
και επειδή αυτή η ιδέα γενικά την συζητάμε από παλιά καλο θα ήταν να υλοποιηθεί επιτέλους καθώς και για τους αθανατους!

Arbiter

δεν θα ηταν κριμα μια φορα να χτυπηθει καποιος απο εμας που ειμαστε καθαροι παιχτες φανταζομαι,και να βγουν μετα ολοι οι αλλοι και να φωναζουν και να στιγματισουν εναν απο εμας ενω εμεις να λεμε μα δεν το καταλαβα ρε παιδια οτι με χτυπησε!και μετα να μην ξαναπαιξουμε σε παιχνιδι.... να δω τοτε αν θα επρεπε να λαβουμε υποψην το θεμα με τους αθανατους λιγο πιο πολιτισμενα και οχι αγρια δυση,μην πεταχτει κανεις και πει οτι ειμαι λαθος,ξερεται οτι καπου καταβαθος εχω δικιο και γιαυτο τα πριβε δινουν και παιρνουν και ναι καλα κανουν!!!δεν ειμαι εναντιον κανενος απλα λυπαμαι μερικα παιδακια που μπορει να την πατησουν καμια φορα στα παιχνιδια απο μεγαλυτερους που εκαναν σαν να μηηηηην πω πως εκαναν και σιχααααθηκα το αθλημα και τα μυαλα που παιζουν σε αυτο.....τον αθανατο παμε και του το λεμε ηρεμα,φιλε σε πετυχα επρεπε να βγεις η' εστω καπως καλυτερα,οχι να τον γαζωσουμε για να βγει και μαζι με αυτον να του βγει και κανα δοντι η' κανα ματι που λει ο λογος...οσο για τους αθανατους,εχετε δικιο αλλα και εκει θελει προσωχη το να στιγματιζεις ατομα,κανενας δεν ειναι καλυτερος απο κανεναν αλλον!!!ειμαστε ολοι μαζι σε αυτο!αλλιως θα βαραμε τοιχους σε λιγο!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head