10-05-2009 X-FILES part III "THE HOTEL"

Ξεκίνησε από Dulas, 06 Μαΐου 2009, 02:39:13 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

OYK347

Νομίζω ότι μετά τα θετικά σχόλια απάντων, όλοι μας περιμένουμε με αγωνία το πολυπόθητο video που ο αγαπητός φίλος τράβηξε θυσιάζοντας το δικό του παιχνίδι την Κυριακή και γι' αυτό και μόνο αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας.

Ευχαριστούμε πολύ λοιπόν αγαπητέ και αναμένουμε.
.

.                      http://www.armageddons.gr

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Kαι να συμπληρωσω συμαχητη ΟΥΚ347 οτι ο καμεραμαν αρπαξε και καμια εκατοστη μπιλιες για να καταφερει να τραβηξει το video...του αξιζει σεβας..με αγωνιστικους χαιρετισμους..Π.ΜΕΛΑΣ
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

general

Και εγώ αν και καινούριος στο χόμπι αυτό ,θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους διοργανωτές του παιχνιδιού για την άψογη και φαντάζομαι ιδιαίτερα επίπονη προετοιμασία του σεναρίου, η οποία βέβαια απέδωσε καρπούς.Επίσης να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι για την τιμιότητα και ήθος το οποίο επέδειξαν. Συνεχίστε έτσι συνάδελφοι airsofters και καλές μάχες. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)   
I-4 AIRSOFT TEAM

Η σοφία είναι γνώση και, η σωστή χρήση της...δύναμη!

pit

teleio paixnidi teleio senario ksetheothikame alla aksize to eyxaristithikame kai pame gia kalytera paidia mpravo :) :)

filakio 8

kapios mou eipe  pos to skalopati pou parapatisa itan pagida ;D ;D ;D. tou dula.giamena to pexnidi irBe se defteri mira kai o logos einai pos ta atoma pou irBan sto amaxi gia na dou pos eimai alla kai aftous pou trexane na feroun pago me siginisan pragmatika.An kai exw arketa pexnidia stin Bitia ;D ;D mou sto airsoft afto itan to KALITERO KAI AS MIN EPEXA.
PANTOS TO ONOMA STIN OMADA  MAS MOU PIGENE GANTI TIN KYRIAKI.I-4

ARMAGEDDON

της φωτογραφίες γρήγορα δεν κρατιέμαι !!!   θέλω να της δω !!!     

ARMAGEDDON

παιδιά που είναι οι φωτογραφίες οέοοοο ????????????