μου κούρεψε 2 πιστόνια βοήθεια!!!!

Ξεκίνησε από PIT BULL, 21 Mar 2012, 23:28:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PIT BULL

καλησπέρα σας θα ήθελα την γνώμη σας για ένα πρόβλημα που έχω με ένα m6 clasic army.λοιπόν 1on μου κούρεψε τα δοντάκια από το πιστόνι και δεν ξέρω γιατί?? πήγα λοιπόν και πήρα ένα άλλο πιστόνι το elisa όλο και το έβαλα , και με το που το βάζο ρίχνει ένα γεμιστήρα mid-cap και προς το τέλος πάλι το ίδιο μου έκανε μου τον κούρεψε τι γίνετε???

φοράει από μαμά high turque μοτέρ και μου δώσανε μπαταρία 9.6 μήπως φταίει αυτό?? γιατί μόλις πατάω την σκανδάλη να ρίξω μπουκώνει το hop-up και τότε μου τον κουρεύει .... ???

το όπλο το έχω μόλις 3 εβδομάδες και στο πρώτο  παιχνίδι που πήγα να το εγκαινιάσω ....ξενέρωσα

PIT BULL

JUDGE

Χωρισ να ξερω πολλα πολλα (το ειπες και μονος σου βεβαια) αφου το hop up μπουκωνει μηδενισε το και ξαναριξε αν μπορεισ αλλιως πισω στο μαγαζι να το δουν οι ειδικοι.Παντως για μενα λιγο χαζομαρα που το αλλαξες μονος σου το πιστονι ενω ειχεσ εγγυηση.Μπορει την πρωτη να ηταν το πιστονι ελαττωματικό και με την τοποθετηση που εκανες να πειραξες καταλαθος και το hop up.
Τι να πω στουσ ειδικουσ απο κει που το πηρες!

ADINOWS

Παράθεση από: PIT BULL στις  21 Mar 2012, 23:28:18 ΜΜ
καλησπέρα σας θα ήθελα την γνώμη σας για ένα πρόβλημα που έχω με ένα m6 clasic army.λοιπόν 1on μου κούρεψε τα δοντάκια από το πιστόνι και δεν ξέρω γιατί?? πήγα λοιπόν και πήρα ένα άλλο πιστόνι το elisa όλο και το έβαλα , και με το που το βάζο ρίχνει ένα γεμιστήρα mid-cap και προς το τέλος πάλι το ίδιο μου έκανε μου τον κούρεψε τι γίνετε???

φοράει από μαμά high turque μοτέρ και μου δώσανε μπαταρία 9.6 μήπως φταίει αυτό?? γιατί μόλις πατάω την σκανδάλη να ρίξω μπουκώνει το hop-up και τότε μου τον κουρεύει .... ???

το όπλο το έχω μόλις 3 εβδομάδες και στο πρώτο  παιχνίδι που πήγα να το εγκαινιάσω ....ξενέρωσα
Με κουφανες τωρα....απο την μια ξερεις να λυνεις και να δενεις gearbox και απο την αλλη ρωτας αν πειραξε η μπαταριουλα 9,6?
Αν μπουκωσε το hop up με αποτελεσμα να μην  εκτονωνεται  ο αερας απο το air nozle και εσυ εξακολουθουσες να ριχνεις σε σπανιες περιπτωσεις  φταιει αυτο...
Εκανες σωστο shimming πριν το δοκιμασεις να κλεισεις το gearbox? ;)
COBRA TEAM

PIT BULL

ne ρε παιδιά όλα καλά τα έβαλα και όταν κούμπωσα το gearbox έβαλα μοτέρ και το σύνδεσα το δοκίμασα χωρίς να βάλω το μπροστά σύστημα όλο ξέρετε τι εννοώ χωρίς το hop-up έριχνε μια χαρά μόλις έβαλα το μπροστά σύστημα hop-up κάνει και τα αλλα δοκιμάζω χωρίς bbs έριχνα στον αέρα μια χαρά , μόλις έβαλα τον γεμιστήρα στην αρχή στις 10 πρώτες βολές έριχνε καλά μετά άρχισε να ρίχνει άρρυθμα μια ευθεία τρις κάτω και μετά καθόλου μέχρι που κάνει ένα krak και γυρνάγανε μονο τα γρανάζια.

afto me kufane ke emena ADINOWS

PIT BULL

Παράθεση από: JUDGE στις  22 Mar 2012, 02:39:54 ΠΜ
Χωρισ να ξερω πολλα πολλα (το ειπες και μονος σου βεβαια) αφου το hop up μπουκωνει μηδενισε το και ξαναριξε αν μπορεισ αλλιως πισω στο μαγαζι να το δουν οι ειδικοι.Παντως για μενα λιγο χαζομαρα που το αλλαξες μονος σου το πιστονι ενω ειχεσ εγγυηση.Μπορει την πρωτη να ηταν το πιστονι ελαττωματικό και με την τοποθετηση που εκανες να πειραξες καταλαθος και το hop up.
Τι να πω στουσ ειδικουσ απο κει που το πηρες!
βλακεία μεγάλη βλακεία :-X :-X

queef

Η τηλεδιάγνωση έχει ως εξής:

Για κάποιο λόγο το λαστιχο δεν επέτρεπε να φεύγουν οι ΒΒς(λαθος τοποθέτηση,μεγάλο βαρελάκι κλπ).Κατά συνέπεια μετά από την υπερπροσπάθειά σου( ;D) να το κάνεις να ρίξει αυτές συσσωρεύτηκαν,πιέστηκε το nozzle και ήταν αναμενόμενο να σπάσει κάτι.Αφού δεν έσπασε το tappet έσπασε το πιστόνι.
Δώσε στον στραβό μάτια κι εκείνος θα ζητήσει φρύδια ..

PIT BULL

Παράθεση από: queef στις  22 Mar 2012, 19:46:59 ΜΜ
Η τηλεδιάγνωση έχει ως εξής:

Για κάποιο λόγο το λαστιχο δεν επέτρεπε να φεύγουν οι ΒΒς(λαθος τοποθέτηση,μεγάλο βαρελάκι κλπ).Κατά συνέπεια μετά από την υπερπροσπάθειά σου( ;D) να το κάνεις να ρίξει αυτές συσσωρεύτηκαν,πιέστηκε το nozzle και ήταν αναμενόμενο να σπάσει κάτι.Αφού δεν έσπασε το tappet έσπασε το πιστόνι.
τότε και την πρώτη φορα που ήταν ολοκαίνουργιο απείραχτο χωρίς να του βάλω χέρι έκανε το ίδιο πράμα πως το εξηγείς αυτό φιλε μου ????

queef

PIT BULL

aaa λες νάνε αυτό?? και πως να ζητήσω βαρελάκι πιο μικρό τι να κάνω?? και να το βάλω και βλέπουμε ... :)

PIT BULL

nayl

το αρχικο μπιστονι με αυτο που εβαλες ...εχει τα ιδια δοντια?μετρησε τα κ δες το κενο που εχουν.αλλιως τσεκαρε μια παλι πριν βαλεις ελατηριο στο gear box πως γυρνανε μπιστονι κ γραναζια.η μπαταρια σιγουρα δεν ειναι το λα8ος.
η διαφορα του αντρα απο του παιδιου ειναι στην τιμη των παιχνιδιων τους

PIT BULL

Παράθεση από: nayl στις  24 Mar 2012, 14:13:52 ΜΜ
το αρχικο μπιστονι με αυτο που εβαλες ...εχει τα ιδια δοντια?μετρησε τα κ δες το κενο που εχουν.αλλιως τσεκαρε μια παλι πριν βαλεις ελατηριο στο gear box πως γυρνανε μπιστονι κ γραναζια.η μπαταρια σιγουρα δεν ειναι το λα8ος.
τα έχω τσεκάρει όλα αυτά φιλε μου nayl όλα ok αλλα μάλλον πεζή με το hop-up γιατί με το που ρίχνει μια δυο bbs μπλοκάρει το hop up και με το συμπέρασμα που έβγαλα εφόσον μπουκώνει το hop up το πιστόνι δεν έχει που να εκτόνωση τον αέρα και δεν ξανά επανέρχεται στην θέση του οποτε το γρανάζι γυρίζει και τα κουρεύει,αυτό κατάλαβα και εγώ και αυτό akrivos μου είπαν και ali 2 συμπαίχτες. τι να πω  ??? ???

PIT BULL

παιδιά τελικά το πρόβλημα ξέρετε πιο ήτανε ..... το λαστιχάκι του hop-up είχε σκληρύνει και δεν άφηνε το bbs να περάσει ελεύτερα και έτσι μπούκωνε και το πιστόνι δεν είχε που να εκτόνωση τον αέρα με αποτέλεσμα να το κρατάει πίσω και να τον κουρεύει. τρελόooooo  :P :P

queef

Απ'την αρχή το έγραψα αλλά έψαχνες άλλες γνώμες ;)