πεδια Ν.Αττικης

Ξεκίνησε από jumbo, 05 Mar 2012, 19:29:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Τάλων

Βρε 'σύ Λευτέρη πας και ανοίγεις κάτι θέματα.......  :'( :'( :'(

Μα τι να σου πώ βρε παιδάκι μου... :-X :-X :-X
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

jumbo

μια ζωη αδιορθοτος ρε συ δημητρη.. Αμαθεις σου λεω.. Μα να μην κλεινω με τιποτα το ριμαδι μου ;D και ασχετα με την πλακα πιστευω οτι πρεπει να λεμε τα πραγματα ετσι οπως ειναι και οχι οπως θα θελαμε να ειναι
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Admax

Παράθεση από: Τάλων στις  05 Mar 2012, 23:12:41 ΜΜ
Βρε 'σύ Λευτέρη πας και ανοίγεις κάτι θέματα.......  :'( :'( :'(

Μα τι να σου πώ βρε παιδάκι μου... :-X :-X :-X

??????

Admax

Παράθεση από: ADINOWS στις  05 Mar 2012, 22:44:24 ΜΜ
ΝΙΕΝ:
CQB 11.500 τμ
Woodland 125 στρεματα.

Παιδια δεν θα το αναλυσουμε εδω μεσα το θεμα αυτο  ειπα ειναι σε εξελιξη η ΝΟΜΙΚΗ αδεια παραχωρησης απο το ΝΑΤ ειτε θετικη/αρνητικη.

Υπαρχει ενα κολημα:Εμεις κανουμε γραφειοκρατικες προσπαθειες επωνυμα και εντομεταξυ ενω το γνωριζουν καποιοι...γνωστοι-αγνωστοι, συνεχιζουν και πανε χωρις αδεια και παιζουνε ανωνυμα και τους εκνευριζουν...

Λευτερη thx για το σχολιο ;)
"Κτήριο πρώην Olympic Catering (εγκαταλελειμμένο)
      Urban, είσοδος από το τέρμα της εικοστής ενάτης"

διαθέσιμο σε γνωστό site airsoft όπου έχει MAP!

(αν λεμε το ιδιο)

jumbo

Παράθεση από: Stavros3 στις  05 Mar 2012, 23:47:27 ΜΜ
"Κτήριο πρώην Olympic Catering (εγκαταλελειμμένο)
      Urban, είσοδος από το τέρμα της εικοστής ενάτης"

διαθέσιμο σε γνωστό site airsoft όπου έχει MAP!

(αν λεμε το ιδιο)
οχι δεν λετε το ιδιο σταυρο. Αυπο που λες εσυ ειναι στο ελληνικο κ θα πρεπει για οποιαδηποτε πληροφορια να μιλησεις με τους cerberus.

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Admax

Παράθεση από: jumbo στις  06 Mar 2012, 08:34:48 ΠΜ
.. θα πρεπει για οποιαδηποτε πληροφορια να μιλησεις με τους cerberus.

αν χρειάζομαι κάτι λογικά, γιατί απλά ξέρουν το πεδίο να φανταστώ!

jumbo

Παράθεση από: Stavros3 στις  08 Mar 2012, 15:50:58 ΜΜ
αν χρειάζομαι κάτι λογικά, γιατί απλά ξέρουν το πεδίο να φανταστώ!

αφενως ναι και αφετερου εχουν αδεια ωστε να χρισιμοποιουν το χωρο  :)

JUDGE

Ειμαι off topic ωσ προς το ''νοτια'' αττικη αλλα θα ηθελα να ρωτησω προσ βορεια προαστια εχω δει 2 μερη που ειναι το ενα διπλα και το αλλο κολλητα σε σπιτια.
Το διπλα ειναι ενα απο οτι εχω καταλαβει παλιο εργοστασιο της COLUMBIA οπωσ λεει μια μεγαλη ταμπελα απ' εξω και μεσα ειναι γυφτοι αρα προφανως δεν παιζουμε εκει.Ερωτηση εχει γινει ωστε να χρησιμοποιηθουν μονο τα κτιρια(αν ποτε φυγουν απο μεσα οι ενοικοι  ;D ;D ;D ;D);
Και το αλλο ειναι στον σταθμο ηλεκτρικου Περρισος ενα κτιριο 4-5 οροφων αδειο απο οτι φαινεται και ειναι κολλητα σε πολυκατοικια και διπλα σε δρομο οποτε αδυνατον να χρησιμοποιηθει αλλα λεμε τωρα.
Το ξερω οτι και τα 2 ειναι κολλητα σε σπιτια αρα δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει καποιοσ εκει μεσα εχει κανει καποιοσ τον κοπο να ρωτησει;
Ειδικα αυτο το κτιριο στον Περισο ειναι φοβερο για cqb.
Επισης μια τεραστια αλανα αναμεσα φαληρο-μοσχατο μονο για μπαζα την εχουν.
Θα πει καποιοσ τι λεω τωρα αλλα αφου ο καθενας ρωταει ειπα μηπως.
Βλεπω βιντεακια στο εξωτερικο οπου τεραστια κτιρια που παλια ηταν οτιδηποτε εντοσ πολεων χρησιμοποιουνται για παιχνιδια οποτε και γτ οχι εδω;(ναι ειμαστε Ελλαδα αρα δεν γινεται απλα περναω καθε μερα και τα βλεπω και δεν αντεχα να μην ρωτησω).

Overlord

Φίλε JUDGE νομίζω ότι στις ερωτήσεις που θέτεις παράλληλα δίνεις και τις απαντήσεις  ;), πιστεύω ότι καταλαβαίνεις το πόσο δύσκολο για κάποιον είναι να ''κλείσει'' ένα χώρο εντός οικιστικής ζώνης.
Εδώ δεν μπορούμε να παίξουμε στην Ελευσίνα χωρίς να μας διακόψουν οι καλοδουλευτές που έχουν βαλθεί να ξεριζώσουν και τις πέτρες από το βουνό, φαντάσου τι θα γίνει αν μας δεί κάποιος δίπλα στην γειτονιά του και κάνοντας και λίγο χιούμορ, για φαντάσου εκεί στον Περισσό να μας δούν με τα οπλάκια μας και τις παραλλαγούλες μας τι έχει να γίνει;
Θα ξυπνήσουν τον Άρη και τον Χαρίλαο  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

Palladin

Στον Περισσό πρόκειται για χώρους που από τη μία είναι το γήπεδο του Απόλλωνα, άρα τις Κυριακές έχει κόσμο, από την άλλη στα 200 μ. είναι το κτίριο του ΚΚΕ (καταλαβαίνουμε όλοι, έτσι??), ακριβώς από την κάτω πλευρά είναι τα φυτώρια με την καφετερία που σημαίνει παιδάκια με γονείς να πηγαινοέρχονται και γύρω γύρω πολυκατοικίες...

agent 47

Επίσης να προσθέσω για την Columbia οτι και οι γύφτοι να μην υπήρχαν είναι τόσο μεγάλη εστία μόλυνσης όπου εγώ ούτε να πάω να ρίξω μια ματιά δεν θα το διακινδύνευα, και επίσης εκεί κοντά έχουν μεταφέρει τον ΟΑΕΔ.

Οπότε φαντάζομαι μια έκβαση : " Άνεργοι έχουν καταλάβει τα γραφεία του ΟΑΕΔ υπο την απειλή όπλων. Αδιευκρίνηστοι μέχρι στιγμης οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή την πράξη......" 
Για φανταστείτε το με φωνή Πάνο Σόμπολου...... ;D ;D ;D ;D ;D
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Overlord

Παράθεση από: agent 47 στις  12 Mar 2012, 10:10:34 ΠΜ
Επίσης να προσθέσω για την Columbia οτι και οι γύφτοι να μην υπήρχαν είναι τόσο μεγάλη εστία μόλυνσης όπου εγώ ούτε να πάω να ρίξω μια ματιά δεν θα το διακινδύνευα, και επίσης εκεί κοντά έχουν μεταφέρει τον ΟΑΕΔ.

Οπότε φαντάζομαι μια έκβαση : " Άνεργοι έχουν καταλάβει τα γραφεία του ΟΑΕΔ υπο την απειλή όπλων. Αδιευκρίνηστοι μέχρι στιγμης οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή την πράξη......" 
Για φανταστείτε το με φωνή Πάνο Σόμπολου...... ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
το καλλίτερο σχόλιο μακράν
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

KOSTANTIUS

στην columbia δεν μενουν γυφτοι  ;) ;) ;) ;), αλλα πακιστανοι - αφγανοι - ταλιμπαν -μουτζαχεντιν .

spirosleon

επειδη ειμαι κατοικος της περιοχης, η εκταση του columbia ειναι ιδιωτικη. μονο τα νοτια κτιρια ανοικουν στον δημο, η αστυνομια προ εβδομαδων εκανε εκαθαριση του χωρου απο τους αβγανους, πακιστανους κ.τλ και εχει κλεισει ο δημος με μπαζα τις εισοδους για να μην μπαινουν μεσα και πετανε και σκουπιδια(γινοταν και αυτο). συν τα οσα προσθεσε ο palladin η αστυονομια κανει συχνα πυκνα εφοδους στον χωρο γιατι βρεθηκαν και ναρκωτικα στο χωρο.

JUDGE

Οκ παιδια ευχαριστω.
Απλα δεν θα γινουμαι ποτε σαν το εξωτερικο οπου πετυχα ενα βιντεο να παιζουν airsoft μεσα σε ενα παλιο εμπορικο καταστημα (Mall λεει ο τιτλος αν το βαλετε στο youtube θα σας το βγαλει δεν νομιζω να μην το εχετε δει φυσικα  ;D ;D ).

Nameless

Yπαρχουν συγκεκριμενοι λογοι που δεν θα γινουμε σαν το εξωτερικο φιλε μου, και μερος της ευθυνης βαρυνει τους παιχτες......  ;)

SUPERTSOU

Παράθεση από: spirosleon στις  12 Mar 2012, 12:23:12 ΜΜ
επειδη ειμαι κατοικος της περιοχης, η εκταση του columbia ειναι ιδιωτικη. μονο τα νοτια κτιρια ανοικουν στον δημο, η αστυνομια προ εβδομαδων εκανε εκαθαριση του χωρου απο τους αβγανους, πακιστανους κ.τλ και εχει κλεισει ο δημος με μπαζα τις εισοδους για να μην μπαινουν μεσα και πετανε και σκουπιδια(γινοταν και αυτο). συν τα οσα προσθεσε ο palladin η αστυονομια κανει συχνα πυκνα εφοδους στον χωρο γιατι βρεθηκαν και ναρκωτικα στο χωρο.

επρεπε να περασεις σημερα το μεσημερι κατα τις 15.40 που περασα εγω ,να δεις ποσο κλειστη ητανε ,το φαγοποτι πηγαινε συννεφο
Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ' αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

jumbo

Παράθεση από: Nameless στις  12 Mar 2012, 13:36:27 ΜΜ
Yπαρχουν συγκεκριμενοι λογοι που δεν θα γινουμε σαν το εξωτερικο φιλε μου, και μερος της ευθυνης βαρυνει τους παιχτες......  ;)
+1

εδω στο hotel που εχει ανακαλυφθει απο την εποχη της πυριτιδας ( να ειναι καλα o dulas που το ανακαλυψε το πεδιο)και καποιες ομαδες του 2011 το δηλωνουν ως φυσικη τους εδρα ή στηνουν σεναρια με κοστος συμμετοχης το 1 ευρω. Και δεν ειναι το ενα ευρω... ειλικρινα το λεω... χαλαω πολλα περισσοτερα ημερισιως.
το να μου λες οτι θες ενα ευρω απο τον καθε παικτη για να καλυψεις την παρουσια του γιατρου νατο δεχτω, αλλα το να μου λες οτι το ενα ευρω θα καλυψει και την παρουσια των διαιτητων, μου γυρναει λιγο τις βιδες... και ολα αυτα να συμβαινουν στο hotel....

Nameless

Kαλε μου jumbo δεν εννοουσα αυτο με το σχολιο μου, αν και πρεπει να παραδεχτω οτι υποκρισια δεν ειναι αγνωστη στην κοινοτητα μας.  ;)

Ειναι γεγονος οτι ενα καλο πεδιο εχει λειτουργικο κοστος. Ενοικιο, φυλαξη (Για να θυμισω το πολυ καλο κανδηλι το οποιο κυριολεκτικα μας το εκλεψαν κομματι-κομματι οι συλλεκτες μεταλων) διαιτητες κτλ, χωρις βεβαια να αφησουμε απο εξω το υγιες κερδος που πρεπει να βγαλει ο καθε επιχειρηματιας για να ασχοληθει ευθυς εξαρχης με το εγχειρημα, μερος του οποιου θα επενδυσει για ακομα ακομα καλυτερα πεδια, παροχες κτλ.

Οσο ο μεσος ελληνας παιχτης θεωρει οτι το airsoft ειναι και πρεπει να παραμεινει μια δωρεαν ασχολια και δεν δεχεται επ ουδενι να πληρωσει ενα λογικο ποσο για το παιχνιδι της κυριακης και κατι περισσοτερο για ενα μεγαλο σεναριο, θα ειμαστε καταδικασμενοι στην στασιμοτητα και τα μεγαλα παιχνιδια και τα πεδια του εξωτερικου θα τα βλεπουμε μονο στα video του youtube.

Aκομα και αν νομιμοποιηθει το χομπυ μας και βγει απο την ημι-παρανομια (η την 100% παρανομια κατα τη γνωμη μου) ποιος σοβαρος επιχειρηματιας θα ασχοληθει να φτιαξει ενα πεδιο αντιστοιχο των ευρωπαικων οταν υπαρχουν 5-10-20 καταπατημενοι χωροι στην Αττικη που ο κοσμος παει και παιζει τσαμπα;

Εσεις θα επενδυατε εκει τα λεφτακια σας;

Δεν νομιζω

Αργα ή γρηγορα κατα τη γνωμη μου παντα, τα πραγματα θα πανε προς την κατευθυνση του επι πληρωμη airsoft. Ειναι μια ταση σχεδον παντου και δεν νομιζω η Ελλαδα να μεινει για παντα η αγρια δυση (Η ο αγριος νοτος) του Ευρωπαικου airsoft

Ασχετως αν αυτο γινει αυριο, σε 5 χρονια, ή σε 10 χρονια, νομιζω οτι ειναι χρεος μας να ξεκινησουμε μια σοβαρη και χωρις προκαταλειψεις κουβεντα για την επομενη μερα, τις παροχες και την μορφη που θελουμε να εχουν αυτα τα πεδια

jumbo

Παράθεση από: Nameless στις  12 Mar 2012, 19:44:27 ΜΜ
Kαλε μου jumbo δεν εννοουσα αυτο με το σχολιο μου, αν και πρεπει να παραδεχτω οτι υποκρισια δεν ειναι αγνωστη στην κοινοτητα μας.  ;)

Οσο ο μεσος ελληνας παιχτης θεωρει οτι το airsoft ειναι και πρεπει να παραμεινει μια δωρεαν ασχολια και δεν δεχεται επ ουδενι να πληρωσει ενα λογικο ποσο για το παιχνιδι της κυριακης και κατι περισσοτερο για ενα μεγαλο σεναριο, θα ειμαστε καταδικασμενοι στην στασιμοτητα και τα μεγαλα παιχνιδια και τα πεδια του εξωτερικου θα τα βλεπουμε μονο στα video του youtube.

Aκομα και αν νομιμοποιηθει το χομπυ μας και βγει απο την ημι-παρανομια (η την 100% παρανομια κατα τη γνωμη μου) ποιος σοβαρος επιχειρηματιας θα ασχοληθει να φτιαξει ενα πεδιο αντιστοιχο των ευρωπαικων οταν υπαρχουν 5-10-20 καταπατημενοι χωροι στην Αττικη που ο κοσμος παει και παιζει τσαμπα;

Εσεις θα επενδυατε εκει τα λεφτακια σας;

Δεν νομιζω

Αργα ή γρηγορα κατα τη γνωμη μου παντα, τα πραγματα θα πανε προς την κατευθυνση του επι πληρωμη airsoft. Ειναι μια ταση σχεδον παντου και δεν νομιζω η Ελλαδα να μεινει για παντα η αγρια δυση (Η ο αγριος νοτος) του Ευρωπαικου airsoft

Ασχετως αν αυτο γινει αυριο, σε 5 χρονια, ή σε 10 χρονια, νομιζω οτι ειναι χρεος μας να ξεκινησουμε μια σοβαρη και χωρις προκαταλειψεις κουβεντα για την επομενη μερα, τις παροχες και την μορφη που θελουμε να εχουν αυτα τα πεδια

ξανα +1 μεχρι και στους τονους που χρισιμοποιεις φιλε ozy... :) ακριβως αυτη ειναι και η δικια μου αποψη επι του θεματος... απλα πιστευω οτι καποια στιγμη στην ζωη μας, οφειλουμε να δουμε και να πουμε τα πραγματα ακριβως ετσι οπως ειναι και οχι ετσι οπως θα θελαμε να ειναι.. :)