Operation: "30 minutes"

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 11 Mar 2012, 19:01:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

#LEONARDO-SWORDFISH#

godfather

καλησπερα ωραιο μερος που ειναι!!!!!!!ολο καινουργεια μερη μου εισαι :P :P :P :P

#LEONARDO-SWORDFISH#

να απαντησει Ο σπυρος Κ ...

δεν ειναι καινουργιο ....

γιατι αν απαντησω εγω .....

θα γινει το flame της εβδομάδας.....  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

το παιχνίδι κρατησε 30 λεπτά.....
αν δίναμε βέβαια τον οβολο μας ...
ισως να καθόμασταν παραπάνω....
12.5  ευρω η ώρα πάει για κάθε άτομο.
;) ;) ;)

godfather

οπα για να καταλαβω για να παιξετε πληρωσατε >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: godfather στις  11 Mar 2012, 19:22:35 ΜΜ
οπα για να καταλαβω για να παιξετε πληρωσατε >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

μας έχει κόψει για τίποτα κοροϊδα ? οχι ΒΕΒΑΙΑ....

οσοι παίζουν όμως εκεί ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσουν ......

godfather

αυτοσ που το κανει θελει ξεβρακομα απο ολους μας που ειναι αυτο το πεδοιο!!!!!!! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

spiros.k

οτι και να πω ειναι λιγα ξεφτιλισμενα πραματα. πηγαμε γεια γελιο και φυγαμε με γελιο απλα ολα ποια ειναι γεια το χρημα..δεν θελω να αναφερω ατομα και ονοματα απλα ντροπη...αλλα καταταλα πεξαμε 30 λεπτα καλααααααα.. ;) ;) ;)

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: godfather στις  11 Mar 2012, 19:30:31 ΜΜ
αυτοσ που το κανει θελει ξεβρακομα απο ολους μας που ειναι αυτο το πεδοιο!!!!!!! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

ειναι ιδωτικος ο χωρος** και αυτος που το εκμεταλευεται ... βγαζει το χαρζιλικακι του ..οποτε ...
δε χρειαζεται να ασχοληθουμε αλλο....

Αγαπούλααα... την Κουκούλα....
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

godfather

Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  11 Mar 2012, 19:37:18 ΜΜ
ειναι ιδωτικος ο χωρος** και αυτος που το εκμεταλευεται ... βγαζει το χαρζιλικακι του ..οποτε ...
δε χρειαζεται να ασχοληθουμε αλλο....

Αγαπούλααα... την Κουκούλα....
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
http://youtu.be/fwXRD-ix5mQ

Nameless

Aν ο χωρος ειναι ιδιωτικος αλλαζει το πραγμα.........στην τελικη τα AEG και τον εξοπλισμο μας και αυτα για το χρημα τα φτιαχνουν η εταιριες.

Επειδη ενδιαφερομαι, μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για το χωρο αυτο ειτε σε ΠΜ ειτε ανοιχτα;

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: Nameless στις  11 Mar 2012, 20:21:46 ΜΜ
Aν ο χωρος ειναι ιδιωτικος αλλαζει το πραγμα.........στην τελικη τα AEG και τον εξοπλισμο μας και αυτα για το χρημα τα φτιαχνουν η εταιριες.

Επειδη ενδιαφερομαι, μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για το χωρο αυτο ειτε σε ΠΜ ειτε ανοιχτα;

;D ;D ;D ;D ;D ;D

σιγα μη σε αφησει ο "Κουκούλας" να του φας τα πελατάκια  ;D ;D ;D ;D ;D

Nameless

Μπορουμε να γινουμε λιγο πιο σαφεις παρακαλω;

KOSTANTIUS

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ  μα με την καμια . Αν το <<γυρισω>> σε paintball  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D τοτε και μονο τοτε θα αναγκαστω , αλλα τώρα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Τάλων

Ιδιωτικός ;;;

Αλήθεια η Π.Α. το ξέρει... ότι ο τύπος πέρνει λεφτά ;
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

tristan

η ΑΡΧΗ  του  ΤΕΛΟΥΣ

PanPan

Είναι πρώην βάση και θεωρείται ιδιωτική; Πώς γίνεται αυτό;

godfather

λοιπον παιδεια αυριο θα ξερουμε τι ακριβως γινεται με αυτο το πεδειο και σε ποιον πραγματικα ανικη και κατα ποσο ειναι ιδιωκτισια καποιου!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kaliostro

Ας κάνω πάλι την κακιά φωνή του φόρουμ (χεχεχε μερικοι ξερετε οτι κατα βαθος μ'αρέσει να το κάνω)
1ον) Δεν υποχρέωσε κανείς κανένα να πληρώσει για να παίξει στο εκάστοτε πεδίο. Αν θέλεις πάς αν δεν θές πάς Ελευσίνα π.χ.
2ον) ΑΝ ο χώρος είναι ιδιωτικός τότε κουμάντο κάνει ο ιδιοκτήτης κ δεν θα ρωτήσει κανένα αν θα χρεώσει ή όχι. Στο χωράφι που μου άφησε ο παππούς μου κουμάντο κάνω εγώ.
3ον) "Μαύρα" λεφτάκια είναι φαντάζομε. Αν θέλετε να το παίξετε βαρυά πεπόνια ζητήστε απόδειξη. Αν σας ρίξει άκυρο για να παίξετε όμως μην κλαίγεστε μετά, δείτε το "2ον"
4ον) Τόσα πεδία υπάρχουν κ αν ψάξει απο μια περιοχή ο καθένας θα βρεθούν άλλα 10 μέροι σε χρόνο μηδέν. Αλλά γιατί να χάσω 2-3-4 μέρες να κοιτάω το google maps κ άλλες τόσες ψάχνοντας μετά τον χώρο... την βενζίνη που την βάζεις? Τα θέλω έτοιμα κ τα θέλω ΤΩΡΑ!!! (Έλληνας γαρ)
5ον) Μπορείτε να με κράξετε ελεύθερα... Βαριέμε να απαντάω όμως, να ξέρετε μην περιμένετε απάντηση.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

godfather

Παράθεση από: PanPan στις  11 Mar 2012, 22:46:01 ΜΜ
Είναι πρώην βάση και θεωρείται ιδιωτική; Πώς γίνεται αυτό;
δεν ειναι βαση

Jim21

Παράθεση από: spiros.k στις  11 Mar 2012, 19:35:39 ΜΜ
οτι και να πω ειναι λιγα ξεφτιλισμενα πραματα. πηγαμε γεια γελιο και φυγαμε με γελιο απλα ολα ποια ειναι γεια το χρημα..δεν θελω να αναφερω ατομα και ονοματα απλα ντροπη...αλλα καταταλα πεξαμε 30 λεπτα καλααααααα.. ;) ;) ;)
ναι γαμωτο και ειχα καλο σερι

kill or be killed