ΜY NEW ARTWORK GUN PAINTING

Ξεκίνησε από TSAKOS, 29 Φεβ 2012, 22:03:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KOSTANTIUS

προιοντα για βαφη hydrographic , φιλμ ,πριμερ σπρει κλπ πωλουνται Ελλαδα ?
η πρεπει να τα φερουμε απο την αλλοδαπη?
εχει βαψει καποιος ενα σκαφακι ταχυπλοο (ΚΑΡΙΝΑ) καλη δουλεια , δεν γνωριζω ομως αντοχες
σε σκληρη χρηση .

TSAKOS

Παιδια και εγω τα σπρευ τα εφτιαξα,δεν ειναι ετοιμα χρωματα...αλλιως οντως δεν θα αντεχαν...ειναι πολυ ανθεκτικο και δεν φευγει με ψιλοχτυπηματα....και οντως πηγαν ακριβα αλλα δεν ειναι για ενα οπλο μονο οποτε επειδη αφτιαξα και αλλα κομματια,απλα πηγε αναλογικα το κοστος....Τωρα και εγω την ψαχνω με το watertranfer....αλλα και αυτο δεν ερχεται τρελα οικονομικα αλλα σιγουρα υπαρχει ποικιλια.....
Εγω βασικα την ψαχνω με τον χρωμα και γνωριζω και καποιες τεχνικες η μου καθονται γιατι βασικα ζωγραφιζω,καμβαδες,λαδι,καρβουνο κ.τ.λ....και δουλευα παλια αερογραφο και σπρευ....
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

Sierraxray

@ Konstantius
Ναι κάνουν στην Ελλάδα. Στέλνεις τα αντικείμενα και στα βάφουν αυτοί. Αλλιώς δεν θα σε συμβούλευα να το κάνεις (αν έπρεπε δηλαδή να εισάγεις υλικά). Δέν ξέρω για αντοχές, αλλά αυτό πάνω κάτω δεν θα διαφέρει από την αντοχή ενός σπρέυ με δυνατό διαλύτη. Γιατί με μερικά σπρέυ δεν φεύγει με τίποτα το χρώμα. (προσωπικά έβαφα όπλα paintball που εκεί μετράει το χρώμα να είναι ανθεκτικό μιας και το υγρό της μπίλιας ξεφάφει το 90% των χρωμάτων.... σα διαλύτης...)

@Tsakos
Και γώ ασχολούμαι και ως ζωγράφος και ως πρώην μοντελιστής, αλλά όπως γνωρίζεις σίγουρα και σύ χρειάστηκε πολυς πειραματισμός πρωτού δαμάσουμε τα υλικά, για να τα βγάζουμε όλα με αποτελεσματικότητα και με ελάχιστο κόστος. Δε συστήνω δηλαδή να ξεκινήσει κάποιος παιζοντας με το όπλο του.
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

TSAKOS

@Tsakos
Και γώ ασχολούμαι και ως ζωγράφος και ως πρώην μοντελιστής, αλλά όπως γνωρίζεις σίγουρα και σύ χρειάστηκε πολυς πειραματισμός πρωτού δαμάσουμε τα υλικά, για να τα βγάζουμε όλα με αποτελεσματικότητα και με ελάχιστο κόστος. Δε συστήνω δηλαδή να ξεκινήσει κάποιος παιζοντας με το όπλο του.
[/quote]

Μια απο τα ιδια....ναι γιαυτο τα πρωτα εγιναν σε δικα μας οπλα....το χρωμα παντως ειναι πολυ ισχυρο και εχει κανει καλο,γερο φιλμ.

KOSTANTIUS

Παράθεση από: Sierraxray στις  06 Mar 2012, 20:26:26 ΜΜ
@ Konstantius
Ναι κάνουν στην Ελλάδα. Στέλνεις τα αντικείμενα και στα βάφουν αυτοί. Αλλιώς δεν θα σε συμβούλευα να το κάνεις (αν έπρεπε δηλαδή να εισάγεις υλικά).

αν γνωριζεις τηλ η διευθυνσεις στειλτα μου (οπως θελεις και πμ), με ενδιαφερει , θα κανω μια δοκιμη σε ενα πιστολι
και αν παει καλα......και εις ανώτερα  :D :D :D :D :D

Sierraxray

"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

Father

Το οπλακι εγινε ΤΑΒΛΑ!!! Μπραβο σου!!! Επιτελους και κατι διαφορετικο!!!  ;D

Condor

Ωραίος ο TSAKOS! Πολύ καλή δουλειά. Καλιτέχνης... Και κάθε όπλο που έχει είναι ένα κομμάτι τέχνης...!
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

TSAKOS

Σας παραθετω και την καινουργια μου customia...

Demon

Θα μας τρελάνει ο άνθρωπος!!!! :o :o :o :o :o :o
Μπραβο ρε Ανέστη ωραία δουλειά!!!! :D :D :D

TSAKOS

Nα σαι καλα ρε φιλε...χαιρομαι που σας αρεσουν.γιαυτο τα ανεβαζω κιολας....
Στο τελος δεν θα μεινει οπλο στους Ι-4 αβαφτο....

Condor

Πανέμορφα! Υποκλεινόμεθα στο ταλέντο σου φίλος! Πιο όμορφα και απο πίνακες ζωγραφικής!!! ;)
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"