M4 S-System (TM)

Ξεκίνησε από nick, 08 Μαΐου 2009, 19:50:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nick

συγγνωμη που ανοιγω κι'αλλο θεμα αλλα δεν ξερω που αλλου να το ποσταρω...τελος παντων...ηθελα να κανω μια ερώτηση σχετικα με το M4 S-System :μπορει να εφαρμοστει g-launcher στισ ραγες που εχει απο κατω? ???

ευχαριστω εκ των προτερων :D

SAPPER

nick

ευχαριστω,νομιζω πως δεν υπαρχει κατι ακομα να συζητιθει,αρα κλειδωνω το θεμα,με καλυψες πληρως. ;)

nick

βασικα,να ρωτησω και κατι ακομα: γινεται να παρει ολα τα εξαρτηματα μαζι?(π.χ.red dot,laser,g-launcher και φακο,χωρανε ολα μαζι?) ???

και δεν κλειδωνω μπορει καποιος να θελει να ρωτησει κατι ακομα
ευχαριστω προκαταβολικα ;D

nick

μηπως μορει καποιος να μου πει ακομα τα συγκεκριμενα εξαρτηματα που περνει και πουλαει το  και να μου στειλει link π.χ. να μου πει οτι για red dot παει αυτο,για laser αυτο κ.λ.π. ;D

Falcon

Νικο σου εχω στειλει pm με ολες τις απαντησεις.....

Stathis

@falcon

Δεν μας τις λες δημοσια να μαθουνε και αλλοι? Αυτη είναι και η ουσια του forum  ???
Airsoft is Life!

nick

μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το tactical launcher της ΤΜ? (θα το βρειτε στο site tou ,kathgoria shotguns....)
μηπως ειναι προσαρμοζομενο στο οπλο shotgun? ???

sorry για το off-topic ....το εκανα για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα και γεμιζει το forum ;)

nick

και προσαρμοζεται στο οπλο σα κανονικος εκτοξευτης οβιδων? ???

skotostras

den prosarmozete pou8ena, to xrisimopoieis etc opos to vlepeis stin ikona, einai ektokseftis ovidon. Etc legete kai afto kanei :D