δε ξερω τι προβλημα παιζει μρ το gr16 raider της G&G

Ξεκίνησε από Nick Babouinos, 05 Mar 2012, 00:13:56 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nick Babouinos

καλησπερα κ παλι,εχω απασχολησει κ παλαιωτερα με το προβλημα αυτο νομιζοντας οτι φταινε οι γεμηστηρες μ,δηλ εχω μερικους mid της king arms και της magpul.το προβλημα ηταν οτι μολις τους εβαζα εριχναν 1-2 μπιλιες κ μετα μονο αερας,καποιοι μ ειπαν οτι μπορει να φταινε οι μπιλιες,τις αλλαξα κ εβαλα της μαρουι,αποτελεσμα???τα ιδια :-\, καποιοι μ ειπαν να κανω μια πατεντα μειωνοντας τη χωρητικοτητα του γεμηστηρα το εκανα κ αυτο αλλα παλι τζιφος.κ για να σιγουρευτω οτι δεν ειναι οι γεμηστηρες το προβλημα σημερα τις δοκιμασα κ σε αλλα Μ4 ιδιας εταιριας κ εριχναν σχεδον απροβληματηστα κ σα να μη φτανει αυτο ενας hicap Dboys που ειχα ο οποιος λειτουργουσε αψογα αρχησε κ αυτος να κανει νερα,με αποτελεσμα να εχω απογοητευτει.τι φταει???? ??? ???
μηπως αν αλλαξω το πλαστικο μαμα χοπ απ δω διαφορα???μηπως υπαρχει πατεντα να κανω να τις τραβαει καλυτερα τις μπιλιες???εχω φτασει σε σημειο σημερα να θελω να το σπασω!!!
το οπλο http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=1159

Teacherdick

Καλησπέρα φίλε.

πριν το σπάσεις, δοκίμασε να δεις αν πιέζοντας το γεμιστήρα προς τα πάνω ρίχνει κανονικά.Αν ισχύει αυτό. τότε οι γεμιστήρες που έχεις δεν κάνουν καλή επαφή στο όπλο σου.Ειδικά οι  magpul αν είναι οι green label(φθηνοί) είναι πολύ πιθανό να μην σου κάνουν.

Αλλάζοντας hop up δε νομίζω να δεις διαφορά.Με το γεμιστήρα που είχε στη συσκευασία του ρίχνει κανονικά???Αν ναι, φταίνε σίγουρα οι midcap που έχεις.Δεν κάνουν όλοι για όλα υα μοντέλα όπλων.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

JUDGE

Επειδη θα ακουσεις πολλες φιλοσοφιες ακομα απο ολους μας(εχω και εγω τισ king arms αλλα οσο χαλια που περιγραφεισ εσυ δεν ειναι) και για μην σου σπασουν τα νευρα παρε το οπλο σου και τουσ γεμηστηρες σου και πηγαινε στο μαγαζι που το αγορασες.Παρακαλεσε τουσ και πιεσε τουσ να γινει μπροστα σου ,αν γινεται, η επιδιορθωση και αν εχει και εγγυηση προσπαθησε μεσω τησ εγγυησης να αλλαξεις ολο τον μηχανισμο του χοπ απ αν αυτο φταιει!
Μην αλλαξεις χοπ απ παντωσ απο μονος σου ειναι κριμα να δωσεισ παραπανω λεφτα αν φτιαχνετε πιο φτηνα!
Κανονικα η πρωτη μας επιλογη σε τετοιου ειδουσ προβληματα πρεπει να ειναι το μαγαζι και οχι να γινομαστε μαστορες του ποδαριου αλλα αφου ειμαστε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ και μασς ειπαν οτι μπορουμε εμεισ θα το δοκιμασουμε τι να κανουμε; ;D ;D ;D

ADINOWS

Φιλε μου...Ριξε λιγο σπρει σιλικονης μεσα στους γεμιστηρες.
COBRA TEAM

Nick Babouinos

το οπλο δεν εχει εγγυηση τελειωσε το καλοκαιρι,με την dboys ριχνει κανονικα οπως κ με την hi cap της G&G που ειχε ολα λειτουργουν ρολοι,αν υποθεσουμε οτι απλα δε κανουν δε ταιριαζουν τοτε τι κανω??εχω 5 κινγκ αρμς κ 2 magpul οντως green label συνολο 7!!!οπως καταλαβενεται ειναι αρκετοι για να αγορασω αλλους αν ειναι θεμα συμβατοτητας.απλα αυτο που μ κανει εντυπωση ειναι οτι στο παρομοιο μοντελο που εχει φιλος μ (cm16 G&G)οι κινγκ αρμσ τουλαχ δουλευουν ρολοι πανω του ???

Jim21

Παράθεση από: The End στις  05 Mar 2012, 08:25:21 ΠΜ
το οπλο δεν εχει εγγυηση τελειωσε το καλοκαιρι,με την dboys ριχνει κανονικα οπως κ με την hi cap της G&G που ειχε ολα λειτουργουν ρολοι,αν υποθεσουμε οτι απλα δε κανουν δε ταιριαζουν τοτε τι κανω??εχω 5 κινγκ αρμς κ 2 magpul οντως green label συνολο 7!!!οπως καταλαβενεται ειναι αρκετοι για να αγορασω αλλους αν ειναι θεμα συμβατοτητας.απλα αυτο που μ κανει εντυπωση ειναι οτι στο παρομοιο μοντελο που εχει φιλος μ (cm16 G&G)οι κινγκ αρμσ τουλαχ δουλευουν ρολοι πανω του ???
αληθεια ειναι οτι δουλευουν ρολοι και οι δικοι μου και του ξαδερφου μου που τους ειχα εγω πριν τους δωσω συνολο 10 γεμηστηρες και προβλημα δεν ειχα ποτε τι να πω

kill or be killed

Teacherdick

Τι να πω ρε φίλε.Καμιά φορά είναι και τυχερά αυτά.Πάντως αφού ρίχνει με το δικό του γεμιστήρα, δεν πρέπει να φταίει το όπλο.Οι γεμιστήρες δεν ταιριάζουν τέλεια.Δοκίμασες να τους πιέζεις απο κάτω καθώς ρίχνεις.Αν δουλεύουν έτσι ίσως μπορείς να κάνεις μια μικρή πατέντα.
Δοκίμασε και βλέπουμε...

Nick Babouinos

ενταξη καποια στιγμη που το ειχα δοκιμασει ναι εριχναν σχετικα καλα,οχι απροβληματηστα αλλα τουλαχ δεν εριχνα μια βολη μετα αερας -βαλε βγαλε γεμηστηρα κ μετα ξανα μια,τι πατεντα??εγω ειχα βαλει απο το αυτοκολλητο που βαζουν το χειμωνα στα παραθυρα για να μη μπαεινει το κρυο,εκεινο το αφρολεξ,κ στην αρχη εσπρωχνε καπως τους γεμηστηρες αλλα μετα πατηθηκε κ αυτο κ ετσι τζιφος κ το θεμα ειναι οτι οσο δε θελω να παιζω με hi cap αλλο τοσο μονο αυτες παιζουν!!!

queef

Δοκίμασε να τις σπρώξεις προς τα πίσω ή προς τα μπροστά.Σε δικό μου G&G σπρώχνοντας πίσω τις magpul δούλευε άψογα.Αν δεις ότι έτσι λύνεται το πρόβλημα κόλλησε κάτι στην αντίστοιχη πλευρά του γεμιστήρα και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.
Δώσε στον στραβό μάτια κι εκείνος θα ζητήσει φρύδια ..

Teacherdick

Μπορείς να βάλεις λίγη ταινία ακριβώς κάτω απο το τετραγωνάκι που κουμπώνει ο γεμιστήρας στο magwell.Μια στρώση για αρχή.Δοκίμασε αν ρίχνει.Αν δεις οτι θέλει και άλλο σπρώξιμο βάλε πάλι ταινία.Σιγά σιγά θα βρείς ποσή πρέπει να βάλεις και λογικά θα δουλεύουν.Το είχα κάνει και εγώ σε αντίστοιχο πρόβλημα.Αν όμως αρχίσει να σου ρίχνει παραπάνω απο μια μπίλια, άλλαξε γεμιστήρες.

G.P.S.

Παρα το οτι ειναι της ιδιας εταιριας αλλο CM16 & αλλο GR16.
Οτι κανει στο ενα δεν κανει απαραιτητα & στο αλλο. ;)

Revo

Έχω ακριβώς το ιδιο όπλο και απλά θα σου πώ οτι ειναι θλεμα συμβατότητας και τιποτα αλλο ειδικά τους  magbull ουτε που τους ακουει σαν γεμιστηρες εχω και εγώ 2 και κάθονται και αν δεν βάλεις το κλασικό σχέδιο γεμιστήρα εκει μπόρει να μην σου κουμπόνει κιόλας .Το ίδιο ακριβώς μου έκανε και όταν έβαλα στους γεμιστήρες που μου δουλέυουν κανονικα τις πολυ φθηνές μπίλιες  και το οπλο σου ειναι το G&G GR15 RAIDER
Mors Ultima Ratio

Nick Babouinos

ε οταν το εγραφα δε το προσεξα!!!οντως το 15 ειναι!!!οποτε πρεπει να παρεις δηλ μια γεμηστηρα απο καθε εταιρια κ οτι ταιριαξει!!!τι να πω ενταξη ερσοφτ ειναι θα εχει μια αποκληση απο την πραγματικοτητα αλλα εδω πλεον αποτι φαινεται ειναι θεμα τυχης να δουλεψουν οι γεμηστηρες δηλ μαζι με το οπλο,τελος παντων θα δω τι θα κανω ευχαριστω για το χρονο σας κ αν καποιος εχει κατι ακομα να προτεινει αναμενω.