Αλλος Ενας Νεος

Ξεκίνησε από WannaBeAlone, 03 Mar 2012, 19:16:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

WannaBeAlone

Καταρχας καλησπερα και απο εμενα οπως λεει και ο τιτλος νεος στο airsoft (αν και το φορουμ το εχω ξεκοκαλησει ολο μεχρη και το τελευτεο ποστ  ;D)
Θελω με την σειρα μου να ζυτησω απο εσας τους πιο εμπειρους και πιο γνωστες την βοηθεια σας για αγορα οπλου.Γιατι αν και θελω τρελα να ερθω σε ενα
παιχνιδι εστω και σαν θεατης δυστηχως δεν προλαβενω γιατι τις συγκεκριμενες ωρες παω στο σκοπευτηριο.Και ελπιζω με την αγορα οπλου να ψηθω ακομα πιο
πολυ απο οσο εμαι τωρα ψημενος και να ερθω να συμμετασχω και εγω απο κοντα.Τελος παντων για να μην σας κουραζω το οπλο που μου εχει γυαλησει
ειναι αυτο (VLTOR CASV-M CQB απο την KING ARMS) συγνωμη αν δεν βαζω λινκ και σας ταλαιπορω αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται.
Τελος παντων αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ειναι καλο η οχι δλδ ελατωματα  αν ειναι αξιοπιστο κλπ κλπ και αν η εταιρεια αυτη ειναι αξιοπιστη

Συγνωμη αν σας κουρασα και ευχαριστω πολυ
Φιλικα Πετρος
Ευχωμε να τα πουμε απο κοντα συντομα

SUPERTSOU

καλησπερα και καλως ηρθες , παιζω εδω και 4 μηνες και εχω παρει το G36c και το εχω ευχαριστηθει και στο δασος αλλα και σε κλειστους χωρους επειδη το κοντακι σπαει και μαζευεται , η επιλογη ειναι δικη σου ,να δεις και ποιο σου ταιριαζει πανω σου
Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ' αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

salomon_says

King Arms Troy M7A1
VFC PDW 10inch
VFC M4 145R
The Best Off!!!!!!!!!!!!!!!!
Athens Core Omega  Salomon [ACO/002]

Palladin

Καλώς ήρθες φίλε μου, όποιο και να σου έχει γυαλίσει καλό θα ήταν όταν θα πας να το προμηθευτείς να το δεις από πιο κοντά να το βάλεις στον ώμο σου να δεις αν σε βολεύει και αν σου κάνει τότε το παίρνεις, μη κάνεις βιαστικές αγορές και αν έρθεις σε παιχνίδι και δεις να το έχει κάποιος ζήτα το να το πιάσεις στα χέρια σου για να είσαι σίγουρος. Πάντως σαν εταιρία η King Arms απ' όσο ξέρω είναι καλή χωρίς πολλά προβλήματα.

KRITIKOS

εγω θα σου  ελεγα ελα μια κυριακη σε καποιο παιχνιδη να  δεις  και ισως να δοκιμασεις και να δεις απο κοντα διαφορα οπλα ,και να  ρωτησεις τους ιδοκτητες τους της γνωμεσ τους,αλλα να ξερεις αυτο που εναι λειτουργικο για μενα ισως να μην ειναι για σενα.

willakos.

οντος το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δοκιμασεις διαφορα οπλα μεχρι να βρεις ποιο σου ταιριαζει...οπτικο μπορει να σου αρεσουν πολλα..δεν σημαινει οτι θα σε βολεψουν σιγουρα...
KALAVRITA AIRSOFT TEAM

KOSTANTIUS

Καλώς ήρθες. και καλησπέρα και σε σένα,
και αν και μας έβγαλες τα μάτια με την ορθογραφία παρ όλα αυτά και ταύτα
το κείμενο σου δείχνει ότι είσαι συγκροτημένο άτομο , ευγενέστατο και με ήθος ( σε αντίθεση με μένα που η αγένεια είναι στο αίμα μου).
δώσε σε παρακαλώ μεγάλη προσοχή σ αυτά που σου γράφουν τα παιδιά , οι περισσότεροι από μας
έχουμε φάει πολλές <<πατάτες>> μέχρι να κατασταλαξουμε στο <<ιδανικό>> , που μεταξύ μας δεν το έχεις
ποτέ , ότι κι αν πάρεις πάντα βλέπεις μπροστά σου ένα καλύτερο και σου τρέχουν τα <<σάλια>>, και άντε πάλι από την αρχή.
καλή επιλογή , και καλές ασφαλές βολές.

WannaBeAlone

Ευχαριστω για το ενδιαφερον και για τις τοσο γρηγορες συμβουλες τελικα θα ακολουθησω την συμβουλη σας θα ερθω σε ενα
παιχνιδι ελπιζω αυτην την κυριακη να δω και εσας απο κοντα αλλα και κανα οπλο
Ελπιζω να τα πουμε συντομα οσο για τα ορθογραφικα πρωσπαθω οσο μπορω  ;D
Ποτε δεν ημουν καλως στην ορθογραφια ουτε καν στο σχολειο  :o

alphacharlie

Φιλε μου τα King Arms θεωρουνται καλα και αξιοπιστα οπλα.
H ορθογραφια σου καλα κρατιεται,εχεις να δεις εδω...  ;D  :P
Αν επιτρεπεται,σε ποιον σκοπευτικο ομιλο εισαι μελος και σε ποιο σκοπευτηριο πας? Ρωταω επειδη και εγω ειμαι και θα ηθελα να ρωτησω κατι πληροφοριες απο αθλητες αλλων σωματειων. Αν θες πες μου με pm.
Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!

WannaBeAlone