photos of my gear

Ξεκίνησε από Arbiter, 01 Φεβ 2012, 22:40:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sith lord

χαχαχαχαχχα να σε δω να τρεχεις με το σπαθι στο χερι για silent kill (τι silent δηλαδη......το λιγοτερο που θα φωναζεις ειναι γιουργια :D !!!) και τον αντιπαλο να παγωνει και να τρεχει σε φυγη φρικαρισμενος!!! χααχχααχαχχαχααχχαχααχχαα εισαι μεγας!!! may the force be with you που με εκανες και γελασα!
May the force be with me....

Arbiter

χαχαχα εμενα να δεις ποσο με εκανες!αχχαχαχααχα!!!παντος απο οτι ειχε πεσει το ματι μου στην αμερικη χρησιμοποιουνται παρα πολυ οπως και τα πλαστικα μαχεργια για silent kill
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Koukos

ωραιος ο εξοπλισμος..
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

Arbiter

αχαχαχαχαχαχα φιλε τα εσπασες!!μονο και μονο το σημειο που εχεις κοψει απο τον χαρακα και γραφει "μαθαινω να κυκλοφορω για την ζωη μου" με εκανε και πεθανα!!!χαχααχ!ωραιος

gioalex

Το γέλιο είναι ένα σκηνικό που κατέβασα τώρα στο κεφάλι μου:

Το έχεις βάψει μαύρο, σε σταματάνε οι μπάτσοι και σε μπουζουριάζουν γιατί είναι λένε πάνω από 15 εκ. λάμα. Το ξαβάφεις και τους λες μα όχι, βλέπεις με τον χάρακά μου είναι 14!!!

sith lord

ωραιος ο μαστορας... με εκανες να ζηλεψω και να αρχισω τις καλλιτεχνιες
May the force be with me....

Koukos

Παράθεση από: gioalex στις  03 Φεβ 2012, 19:13:34 ΜΜ
Το γέλιο είναι ένα σκηνικό που κατέβασα τώρα στο κεφάλι μου:

Το έχεις βάψει μαύρο, σε σταματάνε οι μπάτσοι και σε μπουζουριάζουν γιατί είναι λένε πάνω από 15 εκ. λάμα. Το ξαβάφεις και τους λες μα όχι, βλέπεις με τον χάρακά μου είναι 14!!!

το σκευτικα να σου πω την αληθεια και προτεινω αν καποιος το δοκιμασει να το κανει να ειναι ολο το σωμα απο χαρακα και απλα στη λαβη να προσθεσει κατι ωστε να γινει καλητερη η λαβη..και πανω απο 20 εκατοστα συνολο γιατι σε μικρο μηκος δε σπαει με ευκολα αμα το πιεσεις σε καποιον..

mirrage

Στην λαβή βάζεις paracord και το κάνεις κούκλα...
πχ...

ernestos

Tούμπανο το οπλακι καιπολύ ωραίο. Καλά το mp3 σου δουλεύει ακόμα δυο τέτοια είχα πάρει και τα δυο μου χάλασαν σε μια βδομάδα  ;D ;D ;D

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

Arbiter

καλα δεν φανταζεσε τι εχει τραβιξει,το πηρα πρωτη λυκειου θυμαμε,και στον εναν χρονο μεχρι που το ειχα σκασει στον τοιχο ξερω εγω και η οθονη περιεχει ενα υγρο ασπουμε,το οποιο εσπασε και καλυψε την μιση οθονη οποτε βλεπω μονο τα απαραιτητα!!χαχα και το ξεφαψα πριν κατι μηνες και οντος ζει ακομα!!χαχαχαχα παναγια βοηθα δηλαδη!!!

chrisdeggestin

Βλεπω τον Αλεξ να εξαφανιζει απο ολα τα βιβλιοπωλεια ολους τους χαρακες!!!!!!!!! ;D

mirrage

Ήδη υπάρχει έλειψη...

Arbiter

για τα μαχαιργια λετε???χαχαχα το παιδι το εφτιαξε με χαρακα!!εγω χρησιμοποιω μονο αγνα προιοντα τις μανας γης!!χαχαχααχχα αληθινα πραγματα!! αληθεια τωρα μου ηρθε η απορια!!ποσες μα ποσες φορες εχετε ακουσει μολις λετε σε καποιον οτι εγω ασπουμε παιζω αιρσοφτ δηλαδη με ρεπλικες οπλων και ετσι και ο αλλος λεει ααααα εγω παιζω με αληθινα φιλε!!ΜΑΑΑΑΑ ναι ρε φιλε χεστικααα!!με τα αληθινα δεν παιζουμε!!χαχαχαχαχ μου εχει ερθει να του ανοιξω το κεφαλι μολις το ακουω αυτο το πραγμα!!!σας εχει τυχει εσας????

Koukos

Παράθεση από: Arbiter στις  02 Mar 2012, 13:24:17 ΜΜ
για τα μαχαιργια λετε???χαχαχα το παιδι το εφτιαξε με χαρακα!!εγω χρησιμοποιω μονο αγνα προιοντα τις μανας γης!!χαχαχααχχα αληθινα πραγματα!! αληθεια τωρα μου ηρθε η απορια!!ποσες μα ποσες φορες εχετε ακουσει μολις λετε σε καποιον οτι εγω ασπουμε παιζω αιρσοφτ δηλαδη με ρεπλικες οπλων και ετσι και ο αλλος λεει ααααα εγω παιζω με αληθινα φιλε!!ΜΑΑΑΑΑ ναι ρε φιλε χεστικααα!!με τα αληθινα δεν παιζουμε!!χαχαχαχαχ μου εχει ερθει να του ανοιξω το κεφαλι μολις το ακουω αυτο το πραγμα!!!σας εχει τυχει εσας????

χαχαχα...ζω στη κρητη..οποτε φαντασου ποσες φορες το εχω ακουσει..:D αλλα η απαντηση ειναι μια....ναι αλλα με το αληθινο σημαδευεις στοχους οχι κολους :P :P...και το χειροτερο ειναι να σου λενε καποιοι οτι ειναι παιχνιδι για παιδακια...εκει τα περνεις..γιατι αμα ειναι για παιδακια σηκω απο της 9 το πρωι να τρεχεις πανω κατω με τοσο εξοπλισμο και να μη σε φανε κιολας..για αυτο πολυ ερχονται και παιζουν μια φορα και τους βλεπεις χεσμενουν..και πολυ δεν ερχονται 3ανα..λιγο ειμαστε οι εκλεκτοι..:P

Arbiter

ναι ρε σι δεν φανταζεσε!!το οτι κοκορευονται κιολας πολλα ζωα που δηθεν κανουν 12 μηνες στην λουφα!!και ακουμπησαν ενα g3 και μιλαμε σκοτωωωωωνουν!!οχι αστεια!!χαχαχαχα και οπως ειπες!!ερχονται αιρσοφτ και μοιαζουν χεσμενοι!!αυτο στο λεω ειχα αρκετες περιπτωσεις!!αλλα μια ηταν ενος χαζου 18 χρονουν λοκατζη!!εγω παιζω με αληθινααα φιλε!!!!!παρε φορα δηλαδη φαε και φασολαδα και ελα να μας κλασεις!!! αντε να κανεις συζητηση μετα με αυτον!!τι κανεις στην ζωη σου???εεεε στρατο,γκομενες,στρατος,σπιτι αυτα μωρε!!οοοοκ νταξ ο επομενος!! χααχαχαχαχ ποπο εχω πολλα μαζεμενα να βγαλω!!!θα παρω κανα χορταρεα να του τα πω!!!!

chaosmaker

Arbiter

το οτι γραφει solid metal πες αντε δεν το ειδες!δεν το εχεις κρατησει ποτε στα χεργια σου?χαχαχαχα θα αφησεις κανεναν αναπηρο αμα το κατεβασεις σε παιχνιδι!!

chaosmaker

χμμ..εχς και μια κατανα .. καλητερα??:P

Koukos

φιλε μ δεν επιτρεπετε δυστηχως..αμα αλαξει κατι παντως  θα παρω στον arbiter ενα τοξο

να κανει αυτον..

εγω θα παρω ενα παλουκι και ενα ασπρο μανδυα και θα κανω αυτον ;D ;D

Arbiter

ο λεγολαγνος και ο γανδαλφιος!χαχαχαχαχαχαχααχα