FLAG WARRIORS ΙΙΙ - MAΛΑΚΑΣΑ 26/02/2012

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 21 Φεβ 2012, 22:04:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

godfather

τα θεματακια παντα θα υπαρχουν ολα καλα κατα τα αλλα!!!!!!!!!!!!!!Σε λιγο ανεβενουν και photos

Don

Πολύ ωραίο το παιχνίδι με μπόλικο τρέξιμο . Η Όπλον ευχαριστεί τον Λεό για ένα ακόμα υπέροχο Κυριακάτικο πρωινό .
Άντε καλή βδομάδα σε όλους.
ΌΠΛΟΝ και ξερό ψωμί.

cosvas

Πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι (αν και πολλά χρόνια στο airsoft μέσω εφέδρων και παλαιό μέλος των σχετικών forum) και πρώτη φορά στη Μαλακάσα και ευχαριστώ τον Λεωνίδα και όποιον άλλο συμμετείχε στη διοργάνωση! Ήταν όπως περίμενα με σωστή ενημέρωση, έμφαση στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ και πολλές συμμετοχές. Οι αναμενόμενες μικροπαρεκτροπές δεν χάλασαν το γενικότερο κλίμα. Άρα πολλές εμπλοκές+καλή έκταση παιχνιδιού+νέες φιλίες+ελάχιστη γκρίνια= ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Καλή Σαρακοστή!

Arbiter

θα συμφωνησω και εγω με τα παιδια ηταν υπεροχα,πιο πολυ φχαριστηθηκα την πορεια που εκανα και τους νεους φιλους που γνωρισα και θα παιζω για καιρο μαζι τους!αυτο και μονο για μενα ειναι που αξιζει!!ανεβουν οι πικς αλλα αργουνε!!λεωνιδα χρωσταω καφε και μην πεις τπτ!!καλη εβδομαδα σε ολους!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

hitman1975

μην πω και γω τα ιδια με καλυψανε τα προηγουμενα παιδια μπραβο λεο παντα τετοια οσο για τα παρατραγουδα ναι ηταν ελαχιστα  μεν αλλα απο ορισμενους τρανταχτα δε απο 2 μετρα και να λες οτι δεν σε πετυχα και ενω δεν μ εχεις δει ημαρτον λεωνιδα ευχαριστουμε για την κυριακη ηταν πολυ καλο  ;)

salamine153

Πολυ ωραιο το παιχνιδι :)
να`ναι καλα ο Fvaggelis που με βοηθησε να ερθω ;)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

salamine153

μια τεχνικη παρατηρηση ;) οταν παιζουμε σε δασος, καλο ειναι να βαζουμε διαφορετικες στολες σε διαφορετικες ομαδες, καθως η παρουσια-απουσια καποιου διακριτικου μπορει να μη φαινεται :-\ Το να βασιζομαστε μονο σε ταινια ειναι πιο πολυ για Ελευσινα (και γενικα αστικο πεδιο) και οχι για Μαλακασα ::)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

JOHN SPARTAN

Πολύ καλο παιχνίδι, μπράβο στο Λεωνίδα.

Αν κάποιος βρήκε ένα pmr midlad g7 camo με μαύρη θήκη, παρακαλώ ας μου στείλει pm.

Καλή Σαρακοστή

JS

Powerplant

Η ομάδα των HADES ευχαριστεί για το καλό παιχνίδι, τον διοργανωτής κυρίως αλλά και τους συμμετέχοντες.

Περαστικά και στον συνχομπίστα που χτύπησε το πόδι του σε σίδερο.

Predator

#LEONARDO-SWORDFISH#

To παιχνίδι "διαίτης "  ;D κύλησε ομαλά χωρίς σοβαρά προβλήματα.....

Ευχαριστώ όλους  για την συμπεριφορά σας.......

Η σημαίες αλλαζαν συνέχεια χρώμα.....

Δεν πιστεύω να κουράστηκε κανεις;;;;  ;D ;D ;D

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!! ;)

Επίσης να επισημάνω σε όλους  το σημερινό τεστ με τα γυαλιά DAISY
που είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ
να το μεταδώσετε όπου μπορείτε....
ήδη σήμερα τα φορούσαν 2 άτομα.....

Συγνώμη απο τα παιδιά που τα είχαν .... αλλά με τα μάτια ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ.

KOSTANTIUS

πειτε και σε μας που δεν ειμασταν εκει τι εγινε μ αυτα τα γυαλιά DAISY , τα φοραει ο κολητος μου .
τι πως που ειναι επικινδυνα, να του το μεταφερω, και τα εχει παρει ως καλα.

Arbiter

το οτι ο φακος βγενει απλα πιεζοντας το δεν τον παραξενευει??2 βολες ριξαμε στο καθε ενα και πεταγονταν εξω!τρομακτικα επικινδυνα και με τα ματια μας δεν παιζουμε!!!δεν πρεπει να βγενει το τζαμι απο το γυαλι!να παει να παρει αλλα,εχουν και με 10 ευρω κινεζικα και ειναι μια χαρα!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

KOSTANTIUS

φιλε μου δεν εχω ιδεα αν βγαινουν πιεζοντας τα , μπορει να εχει αλλο μοντελο γι αυτο να μην μου το εχει πει , μπορει να ηταν ελλατωματικα αυτα
που δοκιμασατε, καποια αστοχεια προσαρμογης η υλικου  , πολλα μπορει , απο εδω δεν κανω διαγνωση θα τα πιασω στα χερια μου και αν ειναι οπως λες δεν νομιζω να τα ξαναφορεσει , εκτος και αν επισκευαζονται.
πες μου ο φακος εσπασε ?
εγω θα του το πω και θα ειναι το πρωτο που θα κανω αυριο , ηδη του εχω στειλει μειλ.

KOSTANTIUS

sorry που ποσταρω εδω αλλα προεχει η ασφαλεια .
βρηκα τα γυαλια του φιλου μου ,
http://daisy.com/shopping/customer/product.php?productid=16286&cat=263&page=1 τα κιτρινα
ειναι αυτα?

MAKISL

Παράθεση από: KOSTANTIUS στις  27 Φεβ 2012, 03:02:07 ΠΜ
φιλε μου δεν εχω ιδεα αν βγαινουν πιεζοντας τα , μπορει να εχει αλλο μοντελο γι αυτο να μην μου το εχει πει , μπορει να ηταν ελλατωματικα αυτα
που δοκιμασατε, καποια αστοχεια προσαρμογης η υλικου  , πολλα μπορει , απο εδω δεν κανω διαγνωση θα τα πιασω στα χερια μου και αν ειναι οπως λες δεν νομιζω να τα ξαναφορεσει , εκτος και αν επισκευαζονται.
πες μου ο φακος εσπασε ?
εγω θα του το πω και θα ειναι το πρωτο που θα κανω αυριο , ηδη του εχω στειλει μειλ.

ο φακος δεν σπασε αποτι ξερω... απλα καθε φορα που τα χτυπαγαν ο φακος ΕΒΓΑΙΝΕ... πραμα σχεδον το ιδιο επικυνδινο
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Mandis

Πολύ καλό παιχνίδι , πραγματικά το διασκέδασα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και τον διοργανωτή .

Powerplant και Irondeath(νομίζω) , ευχαριστώ για τις πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς τίποτα το σοβαρό, ούτε καν αντιτετανικό.

Είναι πολύ χρήσιμο το κουτί πρώτων βοηθειών και νομίζω θα πρέπει να είναι υποχρεωτικό όσο και τα γυαλιά στα παιχνίδια ,και για την δική μας βοήθεια και για των συμπαιχτών μας.

Α, και ένα κουτί με ραφτικά θα ήταν χρήσιμο! ;D
Πάλι έσκισα την παραλλαγή γ@^$το! >:(
Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω...

irondeath

Τιποτα φιλε μου ευχαριστηση μου.Και εσυ το ιδιο θα εκανες πιστευω  ;).Εγω ειχα το κουτακι πρωτων βοηθειων και ο Dark_Knight ηταν μαζι μου.Powerplant ειναι ο αρχηγος των H.A.DE.S Δυστυχως δεν ειχα κουτακι με ραφτικα χαχαχαχα.Αλλα και η ταινια εκανε καλη δουλεια ε? Ευχαριστω τον διοργανωτη και ολα τα παιδια που συμμετειχαν για την ομορφη Κυριακη.

2PAC

μπραβο για αλλη μια φορα στον λεωνιδα για το μαματω παιχνιδι
που οργανωσε. ωραιο σεναριο παρα πολυ τρεξιμο και πολλα bbs.
μπραβο σε ολα τα παιδια που ηταν εκει νεους και μη.
καλα και ασφαλη πανω απο ολα games να εχουμε
καλη εβδομαδα και καλη σαρακοστη