ΠΟΣΑ BB'S ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΜΕΤΡΟ Η ΨΕΚΑΖΕΤΕ?

Ξεκίνησε από ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ, 11 Δεκ 2009, 16:57:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ποσα bb's ριχνετε ανα παιχνιδι?

100-300
300-600
600-1000
1000-1500
απειρες,εχω χασει την μπαλα

StarScream

Παράθεση από: Echo-Fox στις  15 Οκτ 2011, 08:26:58 ΠΜ
Ναι και εγω 5 - 10 bb's το πολύ.

Να σου πω Βαγγέλη μήπως πάνω στα BBs γράφεις και τα ονόματα από τους αντιπαλους??
όχι τίποτα άλλο γιατί εγώ το κάνω... χαλάω 1 BBs για τον κάθε ένα και με  υπογραφή. . .  :P :P :P  
πλάκα έχει αυτό το link... μέχρι και 0 ΒΒs είδα... πάλι καλά που δεν έχω φάει ακόμα κάνα κοντάκι η μαχαίρι...
τυφλα να εχει ο Chuck Norris  :o

spiros.k

Παράθεση από: StarScream στις  13 Νοε 2011, 00:49:59 ΠΜ
Να σου πω Βαγγέλη μήπως πάνω στα BBs γράφεις και τα ονόματα από τους αντιπαλους??
όχι τίποτα άλλο γιατί εγώ το κάνω... χαλάω 1 BBs για τον κάθε ένα και με  υπογραφή. . .  :P :P :P  
πλάκα έχει αυτό το link... μέχρι και 0 ΒΒs είδα... πάλι καλά που δεν έχω φάει ακόμα κάνα κοντάκι η μαχαίρι...
τυφλα να εχει ο Chuck Norris  :o ασε μας ρε μπαμπη ποσα μπιλακια ριχνουμε.ασε μας να κανουμε την πλακα μας μαθενεις αληθεια εδω μεσα... ;)

StarScream

JAMES

Παράθεση από: mirrage στις  20 Μαρ 2011, 19:15:32 ΜΜ
300 με 600 δεν είναι ψέκασμα?Δλδ εγώ που υπάρχουν φορές που ρίχνω λιγότερα
από 15 τι κάνω?Θυμάμαι μία φορά που είχα ρίξει 4 bbs μόνο.
Γενικά προσπαθώ να έχω σίγουρους στόχους γιατί αν έχεις real-cap δεν σε παίρνει
για πολλά.
Φιλε μου 300-600  δεν ριχνω σε ενα σεναριο αλλα σε ενα παιχνιδι που εχει τουλαχιστον 3 σεναρια.Εδω μιλαμε για μεσο ορο κ οχι για μεμονωμενα σεναρια οπου ο καθενας μας μπορει να εχει ριξει συνολικα κ 1 bb.
Φιλικα,JAMES.

Koukos

εξαρτατε το παιχνιδι...το πιο συχνο ειναι αντε να παιξω 10-20 σε μια μερα και μενω με μια low cap για ολο το παιχνιδι καθως παιζουμε μονο με low cap (περιπου 4-5 ματσακια) γιατι παιζουμε σε βουνα και δυσκολα βρισκεις πανω απο ενα για αυκολο στοχο..αλλα το ευχαριστιεσε στο φουλ!!! ;D ;D..αλλα χτες πχ επαιξα 1.5 hi cap Kαθως παιξαμε σε ενα παλιο ξενοδοχειο και για να περασουν καλυβα και γαζωνα κολλονες και γωνιες   ;D ;D μπορω να πω οτι ενστανθηκα και γω λιγο terminator :P:P
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

Faceman

Παράθεση από: Koukos στις  16 Μαρ 2012, 11:27:21 ΠΜ
εξαρτατε το παιχνιδι...το πιο συχνο ειναι αντε να παιξω 10-20 σε μια μερα και μενω με μια low cap για ολο το παιχνιδι καθως παιζουμε μονο με low cap (περιπου 4-5 ματσακια) γιατι παιζουμε σε βουνα και δυσκολα βρισκεις πανω απο ενα για αυκολο στοχο..αλλα το ευχαριστιεσε στο φουλ!!! ;D ;D..αλλα χτες πχ επαιξα 1.5 hi cap Kαθως παιξαμε σε ενα παλιο ξενοδοχειο και για να περασουν καλυβα και γαζωνα κολλονες και γωνιες   ;D ;D μπορω να πω οτι ενστανθηκα και γω λιγο terminator :P:P

Πως και δεν πηρες τα γραναζια στο χερι ....τυχεροςςς  ;D ;D ;D

Koukos

Παράθεση από: Faceman στις  16 Μαρ 2012, 11:56:26 ΠΜ
Πως και δεν πηρες τα γραναζια στο χερι ....τυχεροςςς  ;D ;D ;D

δε καταλαβενει τιποτα το Μ4 μου..:p θηριο ανημερο ειναι...430 να βλεπεις τισ μπιλιες νa χτυπανε  χαμηλα στις κολονες στα 40-50 μετρα (μη σκωτοσουμε και κανενα)και να φευγει η σκονη να εχουν κατσει 4 ατομα και να μη μπορουν να βγαλουν ουτε κλοστουλα απο εξω :P.... το μοτερ πηρε οσες στροφες εχει κανει τους 3-4 μηνες που εχω το οπλο σε μια μονο στιγμη 3-5 λεπτων...
νταξ παιδια ειναι ωραιο να παιζεις λιγες μπιλιες γιατι ειναι πιο αληθοφανες δε μπορω να πω..και γω ετσι παιζω παντα με το πολυ 60-70 μπιλιες..αλλα πραγματικα αλλη αισθηση το γαζομα σε 4 ατομα...μονο το να φωναξω αεερααααααα ελειπε!!!:P  ;D ;D
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

willakos.

συνηθως μεχρι 300 μπιλιες....το θεμα ειναι να κινησαι. οχι να καθεσαι σε μια γωνια με το χερι στην σκανδαλη..
KALAVRITA AIRSOFT TEAM

Taylor

Απο το σενάριο εξαρτάται.Έχει τύχει να χαλάσω σε παιχνίδι 100 μπίλιες και σε άλλο πάνω απο 600!

irondeath

Eιμαι νεος στο χωρο αλλα νομιζω πως κυριως ειναι θεμα κουλτουρας και σε τι παιχνιδι παιζεις.Εμενα προσωπικα μ αρεσει να παιζω σχεδον οπως θα συμπεριφερομουν και με ενα πραγματικο οπλο που τα πυρομαχικα δεν θα ηταν για να οργιαζω.Στοχευμενα πειρα, και καποιες συγκεκριμενες βολες για καλυψη ομαδας.Το ψεκασμα ειναι για τις κατσαριδες, οποτε δε μ αρεσει ουτε να το κανω ουτε να μου το κανουν.Στους χαιλαντερ δε θα αναφερθω γιατι πιστευω οποιαδηποτε σχεση με airsoft απλη συμπτωση.......... ;) ;) ;)

SUPERTSOU

Παράθεση από: irondeath στις  26 Μαρ 2012, 20:58:52 ΜΜ
Eιμαι νεος στο χωρο αλλα νομιζω πως κυριως ειναι θεμα κουλτουρας και σε τι παιχνιδι παιζεις.Εμενα προσωπικα μ αρεσει να παιζω σχεδον οπως θα συμπεριφερομουν και με ενα πραγματικο οπλο που τα πυρομαχικα δεν θα ηταν για να οργιαζω.Στοχευμενα πειρα, και καποιες συγκεκριμενες βολες για καλυψη ομαδας.Το ψεκασμα ειναι για τις κατσαριδες, οποτε δε μ αρεσει ουτε να το κανω ουτε να μου το κανουν.Στους χαιλαντερ δε θα αναφερθω γιατι πιστευω οποιαδηποτε σχεση με airsoft απλη συμπτωση.......... ;) ;) ;)

ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΕΕ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!
Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ' αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

tristan

φιλε supertsou  κανονας του FOROUM δεν γραφουμε με κεφαλεα λανβανετε οτι φωναζης

SUPERTSOU

Παράθεση από: tristan στις  26 Μαρ 2012, 21:16:03 ΜΜ
φιλε supertsou  κανονας του FOROUM δεν γραφουμε με κεφαλεα λανβανετε οτι φωναζης

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΔΕΝ ΤΟΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ
Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ' αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

irondeath

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

2PAC

υπηρξαν παιχνιδια με αεεραα που εχω ριξει και 700bbs
αναλογα το παιχνιδι και τις καιρικες συνθηκες.
συνηθως ομως ριχνω 200 με 300bbs

batrax

Παράθεση από: spiros.k στις  14 Οκτ 2011, 21:12:19 ΜΜ
ναιιι περιπου 40 με 50 μπιλακιααα χαχαχαχαχ ;D ;D ;D ;D ;D
XAXAXAXAXAX και εγω μια χουφτα μονο χαχαχαχααχαχ  ;D ;D ;D ;D
-CERBERUS-

StarScream

Παράθεση από: batrax στις  08 Φεβ 2012, 11:54:26 ΠΜ
XAXAXAXAXAX και εγω μια χουφτα μονο χαχαχαχααχαχ  ;D ;D ;D ;D

Εσυ βατραχε μην πεις ποσα BBs ριχνεις αλλα ποσα φασολια ...

batrax

Παράθεση από: StarScream στις  09 Φεβ 2012, 00:10:13 ΠΜ
Εσυ βατραχε μην πεις ποσα BBs ριχνεις αλλα ποσα φασολια ...
xaxaxaxax  αυριο παω soupermarkettttt  xaxaxaxax......... :P :P :P :P :P
-CERBERUS-

ΓΛΑΥΚΟΣ

καλημερα ρειχνω το πολη μια γεμηστηρα αλλα εχω πεξη 4 παιχνιδια