Τα δέματα από Ε.Ε. ελέγχονται?

Ξεκίνησε από mirrage, 28 Απρ 2009, 23:49:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

mirrage

Ξέρει κανείς αν και πως ελέγχονται τα δέματα εντός Ε.Ε.?
Επίσης θέλω να ξέρω αν η Ελβετία έχει υπογράψει καμία συμφωνία η οποία την εντάσει
στην ίδια κατηγορία με τις χώρες του Σένγκεν, δλδ δεν έλεγχονται και δεν δασμολογούνται
τα εμπορεύματα από και προς την χώρα.

Αν κάποιος φέρει ένα ως επιβάτης θα τον ελέγξουν?Αν τελικά κάνουν έλεγχο και το βρουν θα
τον "δέσουν" η οχι???

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

el_ninio

ola ta demata apo xwres ths E.E. pou exoun ypograpsei thn sinthiki tou GRETCHE GETCHE kapws etsi.. den elegxontai... nomizw h Elvetia den exei ypograpsei kai etsi elegxetai

-Knights of Avalon-

mirrage

Μήπως εννοείες τη συνθήκη του Σενγκεν?

skotostras

Ego to 2007 ixa paei a8ina diakopes me ploio kai pira ena aerovolo (oxi airsoft) mazi mou, ala ksexasa oti 8arxomoun me aeroplano, kai telos padon sto aerodromio me stamatisan kai me eleksan , mou kanane tou kosmou tis erotiseis mesa se mia van, kai telos padon den borousa nafero to aerovolo leei o security, ala egine xamos gia na to feroume....
dld i sni8iki tou sengen ine axristi? Pos ginete na min elexoun apo tin E.E. kai na elexoun apo a8ina-rodos ?

Παράθεση από: mirrage στις  28 Απρ 2009, 23:49:41 ΜΜ
Αν κάποιος φέρει ένα ως επιβάτης θα τον ελέγξουν?Αν τελικά κάνουν έλεγχο και το βρουν θα
τον "δέσουν" η οχι???
opote file m mirrage, den ime poli sigouros ean boreis na to fereis san epivatis, Kai ego to diko mou DEN to kratousa sto xeri, to ixa valei stis aposkeves tou aeroplanou....

Shooter

Ap'oso kserw epeidh asxoloumai me to antikeimeno..synh8ws gia na to metafereis prepei na einai se eidiko balitsaki to oplo kai lymeno..kai fysika na mhn to exeis stis xeiraposkeues..alla pio sigoura thlefwnaki ston El.Benizelo kai 8a sou poune..

mirrage

O πατριός μου είχε φέρει ολόκληρο κυνηγετικό από τις Η.Π.Α. και εσένα σε σταμάτησαν για το αεροβόλο?
Βέβαια το είχε σε ειδική θήκη στις αποσκευές του αεροπλάνου και οχι στην χειραποσκευή.Απλά ρωτάω για
να ζητήσω από έναν φίλο να φέρει κάτι.

Cataphract

Τα ενδο-ευρωπαϊκά δεν περνάνε καν τελωνείο, έχω παραγγείλει μεταλλικά σπαθιά και έχουν περάσει έτσι χωρίς πρόβλημα...

Από την άλλη μια κούτα με σπαθιά προπόνηση από το Χονγκ Κονγκ την είχαν ψιλοξεσκίσει μέχρι να δουν τι έχω μέσα.

SAPPER

Για να μεταφέρετε οτιδήποτε τύπου όπλο με αεροπλάνο πρέπει να το δηλώσετε να πάρει έγκριση και να μεταφερθεί στις αποσκευές της ατράκτου και όχι της καμπίνας.

kostas5

paidia na sas pw eimai axarios kai skopeuvo na agorasw ena maverik kai ena deagle(kai episis kranos kai gileko). eseis ti mu protinete..? :-\

EDIT
Είσαι εκτός θέματος, άνοιξε σχετικό θέμα αν θέλεις στην κατάλληλη ενότητα, και να είσαι πιο συγκεκριμένος.

el_ninio

-Knights of Avalon-

giorgosak

Tα δεματα απο χωρες μελη της Ευρωπαικης Ενωσης,δεν περνανε απο τελωνειο,αλλα,αν ο υπαλληλος πχ του ταχυδρομειου,κρινει οτι ενα δεμα ειναι "υποπτο" εχει το δικαιωμα να καλλεσει τις αρμοδιες αρχες,και το δεμα να περασει απο ελεγχο.Οσον αφορα τις μεταφορες με αεροπλανο,στις αποσκευες δλδ,σε  ολες τις χωρες του κοσμου,το AEG θα πρεπει να δηλωθει,να αποδειχθει οτι δεν περιλαμβανει ευφλεκτα υλικα,και μετα αφου σφραγισθει απο την υπηρεσια ασφαλειας του αεροδρομιου,τοποθετητε στις αποσκευες.Αυτο συμβαινει τοσο στις πτησεις εσωτερικου,οσο και εξωτερικου,συνεβαινε και προ 11/9,αλλα απο τοτε ειναι ακομα πιο αυστηρα τα μετρα.Η διαφορα στο να παραγγελνεις απο ΕΕ και εκτως ΕΕ,ειναι οτι τα μεν δεματα απο ΕΕ υπαρχει μια πιθανοτητα να κολλησουν,τα δε δεματα εξω απο  ΕΕ,αν περιλαμβανουν ΑΕG κτλπ,ειναι σιγουρο οτι θα ελεγχθουν στο τελωνειο,και ειναι πολυ πιθανο να κολλησουν.

fanioles

Αρκετα καλα τα περιγράφει ο φίλος.

Γι αυτό στις απο ΕΕ εισαγωγές μας, ζητάμε το φτηνό μεταφορικό και ας κάνει μια βδομαδα.

klanementes

Δειγματολειπτικα τα τσεκαρουν & τα ανοιγουν σε καποια γωνια να δουν τι ειναι μεσα.
Μου εχουν διαλυσει πολλες συσκευασιες αλλα μεσα οκ...αυτα.