jg mp5 προβλημα κανης

Ξεκίνησε από Nick Babouinos, 03 Φεβ 2012, 16:01:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nick Babouinos

καλησπερα εχω παρει ενα jg mp5 A4 με τις ραγες κ το σταθερο κοντακι,εβγαλα τη φλογοκρυπτη κ βιδωσα εναν σιγαστηρα κ την ωρα που το βιδωνα διαπιστωσα οτι παιζει λιγο η κανη,εχει κανεις το ιδιο οπλο με το ιδιο προβλημα??αν ναι υπαρχει λυση η δεν εχει προβλημα??

Arbiter

γιατι δεν πας εκει που το αγορασες να στο φτιαξουν?η' εστω σε καποιον τεχνικο???
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Nick Babouinos

θα το παω απλα το θεμα ειναι μηπως ετσι ειναι η κανη του κ παω τζαμπα γιαυτο ρωταω μηπως εχει κανεις το ιδιο οπλο να μ πει.

Arbiter

εσωτερικη η' εξωτερικη κανη?αμα ειναι εσωτερικη ανοιξε το οπλο και δες αμα δεν εχει κουμπωσει καλα εκει που ειναι το χοπ απ,για εξωτερικη τωρα δεν ξερω,κατι με τα βιδωματα θα ειναι! παντος ειναι προβλημα,οποτε μην ανχωνεσε οτι δεν θα σου το φτιαξει!εγω δεν εχω το ιδιο οπλο,απλα σκεφτηκα μερικα πιθανα
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

tristan

φιλε  The End  εχω της g&g και ειχα το ιδιο προβλμα κουνηοταν η εξωτερικη κανη ξεβιδοσα το προστηνο γαντζακι για τον ιμαντα και γυρισα την φλογοκρυπτη  μεχρι την εγκοπη που ειχαι για να ξαναμπη το γαντζακι
αν ειναι η εσωτερικη  οτι σου λεει ο Arbiter  :) ;)

queef

Πιθανότατα παίζει και η εσωτερική και η εξωτερική κάνη.Συνήθως λόγω του μικρού μήκους τους(229μμ) δεν ενώνονται με το υπόλοιπο σώμα σε άλλο μέρος πλην του hop up.
Πλέον με το έξτρα βάρος ακριβώς στην απέναντι πλευρά δεν σταθεροποιείται.

Προσπάθησε με κάποιο τρόπο να βάλεις κάποιου είδους αποστάτη /σταθεροποιητή μέσα στο rail,ή σφίξε την εξωτερική κάνη με κάποιο τρόπο στο τέλος του rail.

Σε κάθε περίπτωση,πρέπει να προσέξεις μην κάτσει στραβά η κάνη.
Δώσε στον στραβό μάτια κι εκείνος θα ζητήσει φρύδια ..

Nick Babouinos

για εξωτερικα μαλλον ειναι το προβλημα,θα κοιταξω αυτο με τη βιδα του αορτηρα κ αν δε καταφερω τπτ θα το παω στο μαγαζι κ θα επανελθω,απλα πιστευω οτι αν σφιξω καμια βιδα θα σταθεροποηθει η με καποια μονοτικη ταινια.θα το δοκιμασω κ θα δω