Το ζητημα της "απλης" γεμιστηρας

Ξεκίνησε από salamine153, 15 Ιουλ 2011, 21:37:05 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

salamine153

Η λυση δοθηκε τελικα απο τη μονοτικη ταινια - ανοιξα δυο τρυπες γυρω απο το σωληνα και τον κολλησα με τη ταινια, με αποτελεσμα σχεδον να εξαφανιστει το προβλημα. Παντως θεωρω πως η γεμιστηρα του ΗΚ απεχει αρκετα απο τη ποσοτητα 130 ΒΒ που λεει η συσκευασια :(
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Faceman

Παράθεση από: kaliostro στις  01 Φεβ 2012, 19:21:05 ΜΜ
@Salamine έχω την εντύπωση οτι μπαίνουν κ οι γεμιστήρες για G3. Δεν είμαι σίγουρος αλλα δοκίμασε... και ΑΝ σου κάτσει? :p
@arbiter παρεξηγήθηκες για την βούρτσα ή την Λούτσα? Δηλαδή αν έγραφα το "άλλο" τί θα έκανες?Και σκέψου οτι το έγραψα έτσι για να μην παρεξηγηθείς...
Τέσπα θα συμφωνήσω με τον Faceman 1000%. Αν σε κάποιο σενάριο λέει ΜΚ κ έρθει άτομο με ΗΚ θα ζητήσω και εγώ να πάρει την άγουσα για τα αποδητήρια αλλιώς θα το κάνω εγώ. Απλά πράγματακια και όμορφα. Ούτε θα μου κόψει κανείς την ριπή επειδή δεν γουστάρει να παίξει με τους κανόνες (του διοργανωτή) με την επιβολή της μονής βολής, ούτε θα δέχομε 200 μπίλιες στο κεφάλι απο την ηλεκτρική/με σχοινάκι/με κούρδισμα φλάς ΗΚ που έχει ο καθένας.
Υ.Γ. Για να μην τα ισοπεδόνουμε όλα όμως ΤΟΝΙΖΩ. Σε περίπτωση που είναι ένα άτομο με όπλο με ΗΚ ΑΛΛΑ δώ οτι δεν έχει την Παναγίτσα κ τον Χριστούλι πάνω στο όπλο του απο παπάτζοπραγματάκια κ μας πει φίλε μου έχω μόνο ΗΚ, θα πω ΟΚ.
Αν όμως έχει της Παναγιάς τα μάτια θα του κουνήσω μαντιλάκι. Για να πάρει όλη την παπάτζα του έφταναν. Για να πάρει 2-3 ΜΚ δεν τα έχει? Εκεί είναι που τσατίζομε...

ΑΑΑ πες τα ρε Χρυσοστομε...και επειδη εχει γινει γραφικο το ολο θεμα οπως ειχε πρωτοπει ο φιλος wrangler και πιστευω οτι ολοι θα συμφωνησετε ειναι...ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ή ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΥΛΑΒΙΚΑ...αυταααα.... ;)

salamine153

Παράθεση από: Faceman στις  03 Φεβ 2012, 15:31:17 ΜΜ
και επειδη εχει γινει γραφικο το ολο θεμα
Το θεμα αφορα το πως μπορουν να παιξουν ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ, να βρεθει δηλαδη κανονας που να μη βγαζει κανενα οπλο εξω και παραλληλα κανεις να μην εχει προβλημα 8) Τεχνικα δε, περιγραφει το πως διορθωνονται οι δυσλειτουργιες των γεμιστηρων 8) ;) Τι λοιπον εχει γινει γραφικο εδω ??? Δεν νομιζετε και μονοι σας οτι γραφικο ειναι να εξαντλουνται συνεχεια ολοι στο να ειναι απλη η γεμιστηρα και να αφηνουν στη τυχη αλλα, πολυ πιο σημαντικα πραγματα ???
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

PanPan

Απορώ γιατί απαντάμε πια σε αυτό το thread!!!

Prom81

Παράθεση από: salamine153 στις  03 Φεβ 2012, 16:01:28 ΜΜ
Το θεμα αφορα το πως μπορουν να παιξουν ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ, να βρεθει δηλαδη κανονας που να μη βγαζει κανενα οπλο εξω και παραλληλα κανεις να μην εχει προβλημα 8) Τεχνικα δε, περιγραφει το πως διορθωνονται οι δυσλειτουργιες των γεμιστηρων 8) ;) Τι λοιπον εχει γινει γραφικο εδω ??? Δεν νομιζετε και μονοι σας οτι γραφικο ειναι να εξαντλουνται συνεχεια ολοι στο να ειναι απλη η γεμιστηρα και να αφηνουν στη τυχη αλλα, πολυ πιο σημαντικα πραγματα ???

Αρχικα, θαρρω πως εννοεις με το "να βρεθει δηλαδη κανονας που να μη βγαζει κανενα οπλο εξω και παραλληλα κανεις να μην εχει προβλημα" οτι θα πρεπει να παιζουν ολοι οσοι θελουν. Ναι, δεκτο και γιατι οχι. Αλλα οι ΜΚ κανονες σε ενα public σεναριο δεν αποσκοπουν στο να "αποκλεισουν" καποιον συνχομπιστα αλλα... να "αποκλεισουν" ενα συγκεκριμενο τροπο παιχνιδιου.

Θα με ρωτησεις γιατι.
Αρχικα, επειδη αυτο επιθυμει ο διοργανωτης. Επειτα, επειδη οταν εφτιαχνε το σεναριο ηθελε να ειναι οσο το δυνατοτερο κοντα σε ρεαλιστικες λεπτομεριες-ειτε αυτο περιλαμβανει ΜΚ/ΛΚ-300ββς- medic- 2 hit- GPS- πυξιδες- κινεζικα βασανιστηρια. Εντελει, γιατι οταν συζητουσε με φιλους/συνχομπιστες, μαζεψε θετικες γνωμες και θεωρησε οτι ψηνονται αρκετοι να παιξουν το σεναριο.

Υπ'οψιν, δεν αφηνω απ'εξω την περιπτωση του παικτη που ΔΕΝ εχει ακομη ΜΚ. Το αναφερω εδω:

Παράθεση από: Prom81 στις  16 Ιουλ 2011, 16:14:24 ΜΜ
Θεωρω οτι ειναι αποφαση του καθε διοργανωτη, τι σεναριο θελει να ανεβασει και πως επιθυμει να διεξαχθει.
Εαν πληρω τις προϋποθεσεις και μου αρεσει, θα παραστω.
Εαν μολις ξεκινησα και η ρεπλικα ειχε δωρο εναν HC(και εγω ετσι ξεκινησα), θα κοιταξω να βρω σεναριο στα μετρα μου. (Δεν αποκλειω προσωπικη επικοινωνια με το διοργανωτη, ειναι υποκειμενικο απο εκει και περα).

Επειδη εγω το βλεπω ως ευχαριστη προκληση (βλ. τυπος γεμιστηρα ή περιορισμενα αερομαχικα κ.α.), δεν παει να πει οτι το βλεπουν ολοι ετσι.
Σε καμμια ομως περιπτωση δεν θα προτεινα αντιστοιχως να σταματησουν να ανεβαινουν σεναρια με χρηση HC και "οσο-βασταει-η-τσαντα" αερομαχικα.
Ολα ειναι κομματι του airsoft, και ο καθενας αναλογα επιλεγει.

Επαναλαμβανω-περι ορεξεως ουδεις κρινει.

tristan

φιλε salamine153  an επερνες ενα 2 aeg που να εβρησκες οτι γεμιστηρα γουστερης θα ξεμπερδεβαμε τοσο καιρο με αυτο το θεμα

Delta-7

Παράθεση από: tristan στις  03 Φεβ 2012, 18:47:21 ΜΜ
φιλε salamine153  an επερνες ενα 2 aeg που να εβρησκες οτι γεμιστηρα γουστερης θα ξεμπερδεβαμε τοσο καιρο με αυτο το θεμα

Σωστή η σκέψη του tristan;;
Γιάννη πάρε ένα 2 όπλο από τα τόσα μεταχειρισμένα που πουλάνε  μέσο του φόρουμ, η ζητά από  κάποιον φίλο να σου δανείσει  ένα ώστε να δεις πως είναι να έχεις 5+ γεμιστήρες ΜΚ  πάνω σου και να αναγκάζεσαι να κάνεις συχνές αλλαγές,  και να σε πιάνει το άγχος να μην μείνεις από ββ σε επαφή με τον αντίπαλο  η να προσπαθείς να ξαναγεμίσεις γρήγορα πριν σου την πέσουν.
Τώρα φέρε στο μυαλό σου όλα αυτά και  απέναντι σου  να έχεις έναν με ΧΚ;;;;;

Που δεν σέβεται τον αντίπαλο του και τους κανόνες γιατί στο μυαλό του νομίζει ότι είναι ο JACK ;;;
'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

gioalex

Εγώ που παίζω μόνο με ΜΚ εδώ και πολύ καιρό (είχα πάρει 10 για G36 από Χονγκ Κονγκ εδώ και 2 χρόνια με 40€ και ακόμα δεν έχουν πάθει τπτ) όταν τις γεμίζω, βάζω περίπου 70-80 σε κάθε μία. Απλά οι 10 τελευταίες είναι άσπρες, οι 10 προτελευταίες κόκκινες και οι υπόλοιπες 50-60 άσπρες. Έτσι όταν είμαι σε παιχνίδι και ρίχνω, με το που θα δω κόκκινη να φεύγει ετοιμάζομαι να αλλάξω γεμιστήρα σε πρώτη ευκαιρία...

Demon

Παράθεση από: gioalex στις  03 Φεβ 2012, 19:20:27 ΜΜ
Εγώ που παίζω μόνο με ΜΚ εδώ και πολύ καιρό (είχα πάρει 10 για G36 από Χονγκ Κονγκ εδώ και 2 χρόνια με 40€ και ακόμα δεν έχουν πάθει τπτ) όταν τις γεμίζω, βάζω περίπου 70-80 σε κάθε μία. Απλά οι 10 τελευταίες είναι άσπρες, οι 10 προτελευταίες κόκκινες και οι υπόλοιπες 50-60 άσπρες. Έτσι όταν είμαι σε παιχνίδι και ρίχνω, με το που θα δω κόκκινη να φεύγει ετοιμάζομαι να αλλάξω γεμιστήρα σε πρώτη ευκαιρία...
ρε φιλαρακι δεν το ειχα σκεφτει αυτο!!! πολυ καλη ιδεα!!!thanks mate θα το εφαρμοσω asap να σαι καλα!!

tristan

Παράθεση από: gioalex στις  03 Φεβ 2012, 19:20:27 ΜΜ

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ