Predators airsoft team

Ξεκίνησε από chrisdeggestin, 31 Μαρ 2012, 14:02:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

StarScream

Παράθεση από: chrisdeggestin στις  31 Μαρ 2012, 19:43:42 ΜΜ

Μονο φροντιζε να τους ταιζεις καλα γιατι τρωνε σαν ΛΥΚΟΙ ;D ;D ;D

Μας έχουν πάρει όλοι χαμπάρι μου φαίνεται,πάμε στα πεδία και μας λένε συνέχεια "πίτσα φέρατε σήμερα?"  ::) :-X

Overlord

Καλορίζικοι και από εμάς κύριοι καλά και ασφαλή παιχνίδια να έχετε, φοβερό σήμα αλλά και φοβερό το trailer
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

Palladin

Καλή αρχή παιδιά στη νέα σας ομάδα. Καλά και ασφαλή παιχνίδια να έχετε και όπως πάντα θα τα λέμε στα πεδία.

Mercenaries Airsoft Team

Horus

καλη αρχη παιδια!
σας ευχομαι πολλα, καλα και ασφαλη παιχνιδια!  :)
enemies..we need more enemies!!

chrisdeggestin

Φιλοι Overlord και Paladin σας ευχαριστουμε για τις ευχες σας θα τα πουμε συντομα στα πεδια !!!!
Γιωργο σε ευχαριστουμε θα χρησιμοποιησουμε πολλα απο αυτα που μας εμαθες για το καλυτερο της ομαδας και του airsoft!!!!!!!

tRappED7

Χρηστάρα,
Καλορίζικη η νέα σας ομάδα.
Πολλά και καλά games να έχετε και πάντα δραστήριοι και δημιουργικοί. :)

chrisdeggestin

Ευχαριστουμε για τις ευχες σου Μαρια να εισαι παντα καλα και ευχομαι και σε εσενα και τον Μπαμπη τα καλυτερα στην νεα σας ζωη!!!!!
Με το ποδοσφαιρο δεν τα πατε και τοσο καλα.... ;) ;) ;)

Erevuss

Εκ μερους της ΟΠΛΟΝ σας ευχομαι καλη αρχη και ασφαλη παιχνιδια ! Ειστε φοβεροι τυποι/παικτες/αιρσοφτερς/αντιπαλοι και ειναι εμφανες οτι θα τα πατε πολυ καλα.Με χαρα μας και τιμη θα σας ξανασυναντησουμε στα πεδια !
"Many Enemies bring much Honour ..."

jumbo

καλοριζικοι παιδες, αν και οι περισσοτεροι απο εσας ειναι παικτες αναγνωρισμενου ηθους και χαρακτηρα δεν μπορω να μην σας ευχηθω ολοψυχα καλη επιτυχια στην καινουργια σας ομαδα... :) :) :)

παρακληση: εχετε εναν παλιο γνωριμο μας στην ομαδα.....
να τον προσεχετε γιατι ειναι συλλεκτικο κοματι, πολυ καλο παιδι και εντιμος χαρακτηρας... ;D ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Laetius

Καλή αρχή παίδες και ακόμα πιο δυναμική συνέχεια με πολλά bbs !!Ευχομαι ότι καλύτερο εντός και εκτός airsoft !! τα  λέμε και απο κοντά στο πεδίο  ;D

Y.Γ. Πολύ καλή δουλειά με το site  Λάμπρο very nice
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

SUPERTSOU

Ευχομαι τα  καλυτερα , ομορφα και ασφαλη για ολους παιχνιδια

Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ' αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

chrisdeggestin

Θανο σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια φιλαρακι και να ξερεις οτι ειναι παντα μεγαλη μας χαρα να παιζουμε μαζι σας γιατι ειστε πολυ καλα παιδια και φοβερη παρεα!!! ;)
Φιλε Λευτερη σε ευχαριστουμε επισης για τα καλα σου λογια ειναι τιμα μας και ειδικα απο ατομα σαν εσενα .Μεινε σιγουρος για τον Λαμπρο τον προσεχουμε και τον εχουμε στα ωπα ωπα ,αλλωστε δεν θα μπορουσα να κανω διαφορετικα ,γιατι εκτος απο καλο παιδι με τον Λαμπρο εχουμε μεγαλωσει μαζι ,ειμαστε τα μπουμπουκια του Κολωνου... ;D ;D ;D
Γιαννη τι να πω για σενα ....Εσυ και ο αδερφος σου ειστε απο τα καλυτερα παιδια που εχω γνωρισει ,σας θεωρω φιλαρακια μου και σας ευχαριστω για ολα!!!!!Οσο για το δωρο σου για το καινουργιο μου ξεκινημα το φυλαω σαν τροπαιο!!!!! ;)
Φιλε Μιχαλη ευχομαι και σε εσας τα καλυτερα για το καινουργιο σας ξεκινημα ,δυστηχως δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω την Κυριακη αλλα ειμαι σιγουρος πως θα σχισετε!!!!! ;)

christian514

Συγχαρητηρια παιδια,πιστευω οτι ηταν ωριμη επιλογη και σας ευχομαι το καλυτερο

Don

Καλή αρχή στην ομάδα σας και καλό εμπόριο μπίλιας σας εύχομαι :P

ΌΠΛΟΝ και ξερό ψωμί.

SAPPER

Καλά και ασφαλή παιχνίδια !

roohlas

Παράθεση από: Laetius στις  01 Φεβ 2012, 17:21:40 ΜΜ

Y.Γ. Πολύ καλή δουλειά με το site  Λάμπρο very nice

Σ ευχαριστώ πολύ Γιαννάκη για το ΥΓ. να σαι καλά!! Αφού άρεσε σ'εσένα είναι αρκετό για να αρέσει σε πολύ κόσμο!!!  ;)

Παράθεση από: jumbo στις  01 Φεβ 2012, 16:59:23 ΜΜ
παρακληση: εχετε εναν παλιο γνωριμο μας στην ομαδα.....
να τον προσεχετε γιατι ειναι συλλεκτικο κοματι, πολυ καλο παιδι και εντιμος χαρακτηρας... ;D ;D ;D

Να σαι καλά ρε τρελόπαιδο Jumbo για τα καλά σου λόγια!!! θύμισε μου να σε κεράσω μερικές μπίλιες στο παιδίο!!! χαχαχαχα  :-X ουπς... εννοείται ότι θα κανονίσουμε και πολλά παιχνιδάκια όλοι μαζί με τα παιδιά των  Rebels που είστε από τα καλύτερα παιδιά!!!!! Ευλόγησων!

Υ.Γ. Χαιρετίσματα στον Παπαρούπα τον τρελό!!! χεχε ξέρει αυτός γιατί τον λέω έτσι! ;D
To kill a predator you must become one!

jumbo

Παράθεση από: roohlas στις  02 Φεβ 2012, 17:21:50 ΜΜ

Να σαι καλά ρε τρελόπαιδο Jumbo για τα καλά σου λόγια!!! θύμισε μου να σε κεράσω μερικές μπίλιες στο παιδίο!!! χαχαχαχα  :-X ουπς... εννοείται ότι θα κανονίσουμε και πολλά παιχνιδάκια όλοι μαζί με τα παιδιά των  Rebels που είστε από τα καλύτερα παιδιά!!!!! Ευλόγησων!

Υ.Γ. Χαιρετίσματα στον Παπαρούπα τον τρελό!!! χεχε ξέρει αυτός γιατί τον λέω έτσι! ;D

θα φας τοση μπιλια απο το springerακι μου στα οπισθια που θα ζητας ελεος και δεν θα βρισκεις.... ;D ;D ;D
ασε που ο οπως ξερεις εχουμε και διαμεσολαβητη με τον Θεο, οποτε δεν γλυτωνεις.... ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

roohlas

Παράθεση από: jumbo στις  02 Φεβ 2012, 17:25:08 ΜΜ
θα φας τοση μπιλια απο το springerακι μου στα οπισθια που θα ζητας ελεος και δεν θα βρισκεις.... ;D ;D ;D
ασε που ο οπως ξερεις εχουμε και διαμεσολαβητη με τον Θεο, οποτε δεν γλυτωνεις.... ;D ;D

χαχαχαχαχα ευλόγησων   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

To kill a predator you must become one!

chrisdeggestin

Φιλε Τασο σε ευχαριστουμε θα τα πουμε συντομα απο κοντα ;)
Βασιλη σε ευχαριστουμε για τις ευχες σου !!!!Σε εχουμε χασει ευτυχως σε βλεπουμε σε κανα περιοδικο ,απο Καταδομη σε Καταδρομη σε ολα τα τευχη ;DΜπραβο ρε φιλε μπας και παμε μπροστα  αυτο που αγαπαμε...Ετοιμασου για βραδινα μπριζολακια τα οποια θα τα φαμε γρηγορα πριν βγει ο Predator!!!! ;D ;D ;D

Iskios

Ότι καλύτερο κι από εμάς... PREDATE & CONQUER :)