Μάσκα αερίων

Ξεκίνησε από Nick_the_Greek, 31 Μαρ 2012, 15:19:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

alphacharlie

Παράθεση από: Arbiter στις  02 Φεβ 2012, 14:43:48 ΜΜ
το προβλημα ειναι οτι δεν ειναι τοσο νομιμο να αγοραζεις ουτε απο ελλαδα,ουτε απεξω μασκες και μπορει να βρεθεις προεκπληξεων σε θεματα τελλωνειακα,καταλαβενεται ολοι γιατι πιστευω,και με τους δυσκολους καιρους που περναμε
Απ'οσο ξερω οι μασκες ειναι απολυτα νομιμες και πωλουνται ελευθερα στην αγορα καθοτι εχουν διαφορες χρησεις (χημεια,πανεπιστημια,ναυπηγεια,εργαστηρια,κλπ).
Τωρα αν την βαλεις για να πας σε επεισοδια,σιγουρα δεν θα σε πιασουν για την μασκα,αλλα για τα επεισοδια.   8)
Την δικια μου την παρηγγειλα απο Γερμανια (γιατι αυτες που ευρισκα στα μαγαζια στην Ελλαδα ηταν πολυ καλυτερες (και αρα ακριβοτερες) χωρις να εχω κανενα απολυτως προβλημα!
Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!

Arbiter

οχι οχι προσεξε,δεν σου λεω για αυτες στα καταστηματα βαφτικων και λοιπα,που πιανουν μονο κατω απο την μυτη χωρις γυαλια,αλλα απο λογικης αποψης γνωριζω οτι οι στρατιωτικων προδιαγραφων μασκες δεν ειναι τοσο νομιμο να πουλουνται σε πολιτες ανευ λογου,,και παλι με καταλαβενεις,απλα πολλες φορες ειμαστε τυχεροι,ακομα και για αλλες που φανταζομαι λες,ειναι και ενα επαγγελμα που μπορεις να εχεις και σου την παρεχουν,αλλα και παλι ψιλα γραμματα,ειναι σαν τα μαχεργια,δεν μπορει καποιος να σου πει μην αγοραζεις,αλλα εσυ τι το κανεις μετα,καταλαβες!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

alphacharlie

Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!

Devilcrusher

παιδιά μιας και κατά τύχη έπεσε το μάτι μου στη συζήτηση σας,έκατσα και βρήκα από περιέργεια ένα link με μάσκα μαζί με γυαλιά στο ebay.Βέβαια είναι κάπως ακριβή και δεν ξέρω και κατά πόσο είναι οκ με τις προδιαγραφές που θέλει ο καθένας προσωπικά αλλά είπα να το βάλω.
Here we go...

http://www.ebay.com/itm/SF10-GAS-MASK-IMPACT-PROOF-LENSES-BLACK-BAG-SAS-AIRSOFT-NOT-FM12-S10-/200712737617?pt=UK_Collectables_Militaria_LE&hash=item2ebb695351#ht_1101wt_1396
-3...2...1
-Tango is down.

mirrage

Παράθεση από: alphacharlie στις  02 Φεβ 2012, 15:35:28 ΜΜ
Απ'οσο ξερω οι μασκες ειναι απολυτα νομιμες και πωλουνται ελευθερα στην αγορα καθοτι εχουν διαφορες χρησεις (χημεια,πανεπιστημια,ναυπηγεια,εργαστηρια,κλπ).
Τωρα αν την βαλεις για να πας σε επεισοδια,σιγουρα δεν θα σε πιασουν για την μασκα,αλλα για τα επεισοδια.   8)
Την δικια μου την παρηγγειλα απο Γερμανια (γιατι αυτες που ευρισκα στα μαγαζια στην Ελλαδα ηταν πολυ καλυτερες (και αρα ακριβοτερες) χωρις να εχω κανενα απολυτως προβλημα!

Βασικά αν την βάλεις και βγεις σε μέρος που η αστυνομία ψεκάζει χημικά τότε μπορείς να κατηγορηθείς για παθητική αντίσταση και να συλληφθείς ασχέτως αν μετέχεις σε επεισόδια η όχι.
Βασικά Arbiter δεν υπάρχει θέμα να αγοράσεις "στρατιωτικού" τύπου.Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί τις χρησιμοποιούν ακόμα και πυροσβέστες η και νηογνώμονες, εργάτες κτλ για επιθεωρήσεις σε κλειστούς χώρους με αέρια κτλ (αν και συνήθως φορούν οξυγόνο αυτοί).

Arbiter

αυτο προσπαθω να εξηγησω Πανο τοσο καιρο!!!αλλα κανεις δεν με ακουγε!,τεσπα απο οτι ειδα παντος το λενε και στο ebay!!NOT AIRSOFT!!! οποιος την θελει για εκει οπως ειχα ξαναπει με ενα μικρο κοστος και με εναν μαστορα να βαλει πλεξιγγλας αντιβαλληστικο για γυαλι!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head