Μάσκα αερίων

Ξεκίνησε από Nick_the_Greek, 31 Μαρ 2012, 15:19:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nick_the_Greek

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω μια μάσκα αερίων;Δεν θέλω όμως να είναι ακριβή, γιατι σε έναν που ρώτησα μου είπε 100€.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

metallpontios

kaliostro

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, ελπίζω να μην σε πειράζει να χρησιμοποιήσω το δικό σου... :)
Ξέρει κανείς αν υπάρχει μάσκα αερίων με αντιβαλιστικά κρύσταλα??? Να μπορούμε δηλαδή να την χρησιμοποιούμε για σενάρια αιρσοφτ. :)
Ευχαριστώ.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Demon

Παράθεση από: kaliostro στις  01 Φεβ 2012, 22:15:01 ΜΜ
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, ελπίζω να μην σε πειράζει να χρησιμοποιήσω το δικό σου... :)
Ξέρει κανείς αν υπάρχει μάσκα αερίων με αντιβαλιστικά κρύσταλα??? Να μπορούμε δηλαδή να την χρησιμοποιούμε για σενάρια αιρσοφτ. :)
Ευχαριστώ.
Θανο? Εχω την εντυπωση πως ειχα δει στο e-bay την sf-10 των S.A.S. η οποια περνει αντιβαλιστικα κρυσταλα τα οποια πωλουνται ομως χωριστα.
Δεν ειμαι 100% σιγουρος αν το βρω θα σου πεταξω το Link.

Nick_the_Greek

Γιατι αν δεν έχει αντιβαλιστικό κρύσταλο δεν κάνει για airsoft;
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

mirrage

Προφανώς και δεν κάνει αφού δεν πληρεί τους κανόνες ασφαλείας.

Θες να είναι λειτουργική?Αν ναι το 100άρι είναι καλή τιμή.Ανάλογα
και το μοντέλο βέβαια..

Arbiter

εγω πηρα με 35 απο εδω περα,γερμανικη που μοιαζει το ιδιο με την βρετανικη,και αντεχει τρελα fps,ειναι ολες εξοπλησμενες με πολυκαρβονικο γυαλι απο οσο γνωριζω
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Nick_the_Greek

Παράθεση από: mirrage στις  01 Φεβ 2012, 22:35:01 ΜΜ
Προφανώς και δεν κάνει αφού δεν πληρεί τους κανόνες ασφαλείας.

Θες να είναι λειτουργική?Αν ναι το 100άρι είναι καλή τιμή.Ανάλογα
και το μοντέλο βέβαια..

Δεν θέλω να είναι λειτουργική, όχι ότι θα με πειράζει,αλλα πιο πολυ για την πατζατζα την θέλω.

kaliostro

Παράθεση από: Nick_the_Greek στις  01 Φεβ 2012, 23:17:39 ΜΜ
Δεν θέλω να είναι λειτουργική, όχι ότι θα με πειράζει,αλλα πιο πολυ για την πατζατζα την θέλω.
+1...  αλλά να μην κλαίμε κανένα μάτι βεβαιως βεβαιως. :)
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

christian514

Φιλε nick...απο εμπειρια σου αναφερω απλα οτι στο 5λεπτο με δραση θα εχει λυποθυμησει,οι μασκες αεριου,τυπου cobra, δεν ειναι για τρεξιμο κλπ. Λογω του φιλτρου που εχει,δεν επιτρεπει την ελευθερη διελευση του αερα.Κοινως....θα τα φτυσεις.

christian514

Οσο για το γυαλι του δεν νομιζω να ειναι αντιβαλλιστικα

christian514

Βρηκα αυτο το link

http://www.biana.gr/GR/maskesfiltra.htm

κατι τετοιο ειχες στο μυαλο σου?

Nick_the_Greek

Λίγο μούφα έχουν κάνει το sait τους αλλα τέλος πάντων. Βασικα θα ήθελα κάτι πιο φτηνό. Απο αυτές που έχει παντός πιο όμορφη είναι η τελευτέα. ( αυτή που έχει δυο φίλτρα )

Arbiter

μα δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιησεις τα φιλτρα καθολου!εγω την εχω χωρις φιλτρα και ετσι επιτρεπει στον αερα να περασει,ουτε θολωνει ουτε τπτ,

Nick_the_Greek

Παράθεση από: Nick_the_Greek στις  02 Φεβ 2012, 12:10:57 ΜΜ
Λίγο μούφα έχουν κάνει το sait τους αλλα τέλος πάντων. Βασικα θα ήθελα κάτι πιο φτηνό. Απο αυτές που έχει παντός πιο όμορφη είναι η τελευτέα. ( αυτή που έχει δυο φίλτρα )

Ναι το sait είναι υπο κατασκευή οπότε λογικό να μην είναι τόσο καλο.

christian514

αυτο ειναι αληθεια....το φιλτρο αν το βγαλεις δεν θα εχεις προβλημα...οσο για την μασκα,αυτες προμηθευονται οι ενοπλες δυναμεις και συγκεκριμενα απο το ιδιο site. 4 χρονια τις φορουσα  ;D ;D ;D

Nick_the_Greek

Παράθεση από: Arbiter στις  02 Φεβ 2012, 12:18:53 ΜΜ
μα δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιησεις τα φιλτρα καθολου!εγω την εχω χωρις φιλτρα και ετσι επιτρεπει στον αερα να περασει,ουτε θολωνει ουτε τπτ,
Καλα σε αυτήν τη συγκεκριμένη αν έχω πάνω τα φίλτρα δεν θα μπορω να σημαδέψω, αλλα κατα τα αλλα είναι πιο όμορφη απο τις άλλες.

alphacharlie

Φιλε μου εγω εχω μια τσεχικη μασκα που στην εποχη της ηταν NBC.Τωρα πια τα φιλτρα εχουν ληξει και κανουν μονο για καπνογονα.Η συγκεκριμενη δεν χρειαζεται ειδικο τζαμι για να παιξεις ,γιατι εχει διπλα κρυσταλλα.Δεν μπορω να καταλαβω πως οι μασκες των αλλων παιδιων δεν θολωνουν χωρις τα φιλτρα.Και στην δικια μου και στις μασκες αλλων που εχω δοκιμασει,ισχυει το αντιθετο.Πρεπει να εχει φιλτρα και να ειναι καλα δεμενη πανω σου ωστε να εφαρμοζει αψογα για να μην θολωνει.Το κακο με μια μασκα αεριων ειναι οτι το κεφαλι σου εχει περιορισμενη κινηση προς τα κατω (λογω των φιλτρων) με αποτελεσμα να μην μπορεις να δεις καλα τις θηκες του τζακετ σου.Επισης δεν μπορεις να σημαδεψεις.Θεωρητικα υπαρχουν οι μασκες που εχουν το φιλτρο απο την αριστερη μερια για να μπορεις να σημαδευεις,αλλα και παλι...κατα προσεγγιση.Τις μασκες της diana τις ειχαμε παλια στην αεροπορια.Βασιζονται σε γερμανικο σχεδιο των 80's και δεν εχεις ιδιαιτερα καλο οπτικο πεδιο.Το μοναδικο καλο,ειναι οτι παιρνουν ανταπτορα μεσα (πισω απο το τζαμι) ωστε να μπορουν να τις φορανε και ατομα που φορανε γυαλια.

Εχεις πμ
Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!

Arbiter

εγω για να βοηθησω,εχω αυτο εδω το συγκεκριμενο μοντελο

ποτε δεν χρησιμοποιω φιλτρα,και δεν θολωνει,μαλλον γιατι υπαρχει και η μπροστα εξοδος αερα εν συναρτηση της δεξιας εξοδου,και τα τζαμια ναι αντεχουν καλα,απο οπτικοτητα βλεπω τελεια,χωρις προβλημα,και σημαδευω και απο τις δυο μεργιες ανετα.αγορασμενη στα 35 ευρω,αλλα δεν εχω την δυνατοτητα να πω απο που,το προβλημα ειναι οτι δεν ειναι τοσο νομιμο να αγοραζεις ουτε απο ελλαδα,ουτε απεξω μασκες και μπορει να βρεθεις προεκπληξεων σε θεματα τελλωνειακα,καταλαβενεται ολοι γιατι πιστευω,και με τους δυσκολους καιρους που περναμε

Nameless

Ψαξτε στο Αγγλικο ebay για την S10. Καποιες απο αυτες που θα βρειτε εχουν εγκαταστημενους πολυκαρβονικους φακους ειδικα για airsoft.