ερωτηση για cm16 raider (αρχαριος

Ξεκίνησε από airsoftforlife, 09 Μαρ 2012, 21:47:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nyo

Εχω την εντυπωση πως τα νουμερα αντιπροσωπευουν το ποσο σκληρο η μαλακο ειναι το υλικο. Καλυτερα να μιλησεις με το μαγαζι για να σε συμβουλευσουν τι χρειαζεσαι αναλογα με τις αναγκες σου

SerDakis

Παιδια και εγω ψαχνω αυτο το οπλακι πιο πολυ λογο του RIS. Πειρα στο μαγαζι αλλα δεν το εχουν και μου ειπαν απο αρχες Μαρτη. Προτιμω να το παρω απο ελλαδα για να βοηθησουμε την ελληνικη προσπαθια αλλα ποσο να περιμενω :(

Επισης τα παιδια εδω λενε οτι βγαζει εως 350fps αλλa σε σελιδα του εξωτερικου λεει οτι βγαζει 400 και το δειχνει να το μετρανε κιολας. Τι παιζει?

spirosleon

Παράθεση από: SerDakis στις  01 Φεβ 2012, 16:02:25 ΜΜ
Παιδια και εγω ψαχνω αυτο το οπλακι πιο πολυ λογο του RIS. Πειρα στο μαγαζι αλλα δεν το εχουν και μου ειπαν απο αρχες Μαρτη. Προτιμω να το παρω απο ελλαδα για να βοηθησουμε την ελληνικη προσπαθια αλλα ποσο να περιμενω :(

Επισης τα παιδια εδω λενε οτι βγαζει εως 350fps αλλa σε σελιδα του εξωτερικου λεει οτι βγαζει 400 και το δειχνει να το μετρανε κιολας. Τι παιζει?

τα 350 ειναι πολυ φιλοδοξα....

340 την πρωτη φορα και πλεον μετα απο 10+ παιχνιδια 324-330 . εκει μεσα! ειναι μια χαρα οπλακ παντως! συνιστω!

SerDakis

Απλα επειδη σκεφτομαι να το παρω απο εξω (επειδη ελλαδα δεν υπαρχει) μην και δεν μπορω να παιξω.Αν ψαξεις λιγο βιντεο στο youtube το στοκ το μετραει με ενα μετρητη 382-392...

Arbiter

να προσεξεις ομως μην μπλεξεις με τα τελωνια και σε τρεχουν δικαστηρια μετα,καλυτερα ψαξτω απο εδω και δες αν μπορουν να σου το φερουν.
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

spirosleon

SerDakis

Τα τελωνια ειναι καλα. Σαν φιλοι μας ηρθαν στην Ελλαδα  :P ευχαριστω για τα info παιδια!