Όπλο για αστυνομικό.

Ξεκίνησε από Nick_the_Greek, 15 Μαρ 2012, 23:58:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nick_the_Greek

Θέλω να φτιάξω μια στολή αστυνομικού και έχω κολίσει στο  όπλο.Τι οπλα έχουν συνήθως οι αστυνομικοί σε αποστολές μέσα σε αστικό περιβάλλον εκτός από ΜΡ5 ενίοτε;
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Nameless

Το γεγονός ότι αποτελεί αυτόφωρο αδίκημα να κατέχεις στολή που μοιάζει ακόμα και στο ελάχιστο με στολή της αστυνομίας, να υπόθεση ότι το έχεις υπόψιν σου,έτσι;

Aν θελεις ντε και καλα αναπαρασταση αστυνομιας, Καλύτερα να κατευθυνθεις προς πιο tactical καταστάσεις, πχ swat

Arbiter

ναι δικιο εχει το παιδι απο πανω!να το προσεξεις,κατα τα ταλλα σιγα τα οπλα που εχουν,παρε ενα μ4 και ενα γκλοκ και θα εισαι ιδιος!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Nick_the_Greek

Ναι στολη δεν έχω, αλλά νόμιζα ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα να βρώ κάτι σαν αυτά που φοράνε.Δεν εννοώ την κανονική τους στολη, πως να στο πω αυτή που φοράνε όλοι,αλλα για παράδειγμα αυτά περίπου που φοράνε στις διάφορες ομάδες π.χ ΔΙΑΣ, όχι αυτά που φοράνε οι αστυφύλακες.Δεν θέλω και απόλυτη ακρίβεια, πάνω κάτω να μοιάζει.
Τώρα ο λόγος που δεν θέλω Μ4 είναι γιατί σε αστικό περιβάλλον στο οποίο δηλαδή βρίσκεται συνήθως ένας αστυνομικό ένα όπλο διαμετρήματος 5.56 δεν νομίζω ότι θα είναι καλή επιλογή.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Arbiter

εχεις εστω δει και λιγους swat οταν μπουκαρουν στα σπιτια η εστω και την δικια μας αντιτρομοκρατικη τι κουβαλανε??και εμεις δεν σου μιλαμε για στολες,γιατι τι αλλο ειναι ετσι και αλλιως?ενα μαυρο η' ενα μπλε τζακετ παντελονι,που και ενας πολιτης μπορει να τα εχει στην καθημερινοτητα του οπως και εγω,σου μιλαμε για σηματα τυπο αστυνομια police, εκαμ και αλλα τετοια νομιζω δεν ειναι καλο να φερεις πανω σου γιατι μπορει να μπλεξεις,εχε απλος ενα μαυρο η' μπλε load out και στολη και εισαι οκ,τωρα για οπλα τι να σου πω,εγω σου λεω τι εχει η ελληνικη και αμερικανικη αστυνομια,η ρωσικη ασπουμε εχει τα μικρα καλασνικοφ,δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω,μηπως cqb μ4 να σου κανει???

Nick_the_Greek

Α κατάλαβα, και εγώ κάτι τέτοιο εννοώ από την πλευρά της στολής.Τωρα απο όπλα σκευτομαο κάτι σε Ρ90, UMP κάτι διαφορετικό. Όταν λες μικρά καλασνικοφ εννοείς AKSU;

Arbiter

nameless δεν υπαρχει στολη αστυνομικου οπως την κρινεις εσυ,γιατι τα ρουχα τους δεν ειναι διαστημικα,ειναι επικινδυνα οπως λες και εσυ καθημερινα ρουχα,οποτε μην τον φοβιζεις ετσι αποτομα,σκεψου τι φοραν και θα το καταλαβεις,μεχρι και η κουτσι μαρια μπορει να εχει ενα μπλε παντελονι τζακετ,μετα παμε για το αλεξισφερο που δεν θα σου προσφερει καμια λειτουργια λογο του οτι οι περισσοτεροι το εχουν σκετο χωρις τσεπες,παρε καλλυτερα ενα κροσσ βεστ που τις εχει εφαρμοζμενες πανω του και εισαι οκ,αν θες σημα ντε και καλα,παρε κανα μικρο police μωρε με βελκρο και οποτε ειναι παιχνιδι κολλα το πανω στο γιλεκο σου,,ναι για τα καλασνικοφ τα μικρα λεω,αλλα προσωπικα δνε μαρεσουν,αμα θες να σου πω κατι εξτριμ ,εχω δει απο παλια φωτο τοτε με το χωργιο στην κρητη πως η εκαμ φερει μεχρι και g3,μπορει να σου αρεσει,αλλα το ump που μου ειπες μαρεσε πολυ,ψαξε μονο να βρεις το πιο καινουργιο που υπαρχει και ρωτα και τα παιδια στο μαγαζι,λεει πολυ σαν οπλακι,αν θες να το πας ομως σε plain vest,παρε ενα drop leg sepra holster για το πιστολι το γκλοκακι σου και απο την αλλη μεργια drop leg holster με τριπλη οτι θες  γεμιστηροθηκη

Nick_the_Greek

ΟΚ κατάλαβα. Ευχαριστώ πάντος για την βοήθεια.Θα τα ψάξω λίγο για να πάρω μερικές ιδέες απο φωτογραφίες και τέτοια και πιστεύω κάτι θα βγει.Επισης καληνύχτα μιας και είναι και 1:12 το πρωι

Arbiter

τπτ μην σε νοιαζεις!οτι γουσταρεις ξανα ρωτα!!!καλα να περνας!αμα θες να σε βοηθησω για στολη swat να κανεις 5 βηματα και να χασεις 10 κιλα να μου πεις!!ειδικοτης μου αμα με ξερεις κιολας απο τα παιχνιδια!!!

Nick_the_Greek

Δεν μένω Αθήνα οπότε δεν σε ξέρω αλλα το να μου δώσεις πληροφορίες για την στολη swat θα το ήθελα.

Arbiter

εγινε,θα στα στειλω με πμ καλυτερα

Nick_the_Greek

Α! Δεν βιάζομαι οπότε αν θες απάντα το πρωί.

kemosabe

Πάρε ένα ντόνατ και είσαι κομπλέ. If you know what i mean.

kaliostro

MP5 - Glock 17-18 είναι το ποιο συνήθες.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Alexgreek