OPER BABYSITTER "WALK IN THE PARK" 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΜΑΛΑΚΑΣΣΑ

Ξεκίνησε από spirosleon, 21 Μαρ 2012, 14:22:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ROOKIEJO

παρακαλω πολυ απο δω και περα καθως οι κυριαρχες ομαδες κοντευουν να συμπληρωθουν, μεμονομενοι παικτες και μικρες σε αριθμο ομαδες να μην δηλωνουν στολη ετσι ωστε να δουλεψει η διαπλοκη.
αν δεν ξερουμε τι στολη εχετε στην διαθεση σας  θα μπορουμε να σας προσεγγισουμε και απο τις δυο πλευρες και αν σας κανουμε προσφορες .κρατηστε την επιλογη σας μυστικη μεχρι τελευταια στιγμη στο πεδιο .
παιξτε και με τις δυο πλευρες και πειτε ναι σε ολους που θα σας πλησιασουν κατι που δεν μπορει να κανει πχ ο FALKON καθως ξερουμε ολοι οτι εχει ελληνικη παραλλαγη αρα δεν μπορω να του στειλω πμ για να ενισχυσει πχ εμας

red devil

Δηλώνω κ΄εγώ τη συμμετοχή μου. Η στολή θα οριστικοποιηθεί στο πεδίο. Εν αναμονή...

Overlord

Τις συμμαχίες ή τα μεμονωμένα μέλη που θα απαρτίζουν τις ομάδες θα τις ανακοινώσουμε ή όχι;
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

ROOKIEJO

οχι.
θα φανουν στο πεδιο  ;D ;D ;D ;D.
απο δω και περα δεν χρειαζεται να ανακοινωσετε αριθμο η εμφανιση ουτε ανταλαγματα.
θα ηταν ομως καλο να ερθετε σε συννενοηση μεταξυ σας και να οργανωσετε τακτικες ,τυπωσετε -μελετησετε χαρτες, σημεια η οτι αλλο θελετε.
οι αρχηγοι και οι σναιπερ θα ανακοινωθουν την ημερομηνια που εχει ορισθει καθως εχουν αλλο ρολο και θεση στο σεναριο.
οι ομαδες θα κατευθηνονται απο τους αρχηγους που θα εχουν σταθερη θεση στην βαση της καθε πλευρας.αρα ειναι σημαντικο να εξασφαλιστει η επικοινωνια αναμεσα στους αρχηγους τις ομαδες και αναμεσα στους αρχηγους και τους σναιπερ.
οι αρχηγοι θα δουλευουν σαν σε σκακιερα αλλα ειναι και μερος της αμυνας της βασης

spirosleon

να συμπληρώσω επίσης οτι εάν ο εκάστοτε αρχηγός ομάδος, δεν εχει εξασφαλισμένη επικοινωνία με τον sniper του και με έναν  τουλάχιστον από την υπόλοιπη ομάδα του, δεν θα μπορέσει να βγάλει τους στόχους "αλώβητος".
Στοχοι και επιδιωξεις θα ανακοινωθουν την ορισμενη ημερομηνια ΜΟΝΟ με π.μ στους αρχηγους ομαδων!!

salamine153

Μεσσσα ;) στολη ελληνικη η πρασινη. Καιρος ειναι να παιξω και μια φορα στη Μαλακασα ::)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

JOHN SPARTAN

Demon

Ξερετε τι λειπει απο το ολο concept εεεε? ο φιλος μου ο zinja να λεει:

ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
;D ;D ;D

JOHN SPARTAN

Παράθεση από: SUPERTSOU στις  27 Μαρ 2012, 21:46:36 ΜΜ
Σε αναμενουμε η στολη ειναι αποφαση δικη σου εαν και εφοσον εχεις ενημερωθει απο το αρχικο post
Διευκρίνηση, η ερώτηση απευθήνεται σε όποια ομάδα θέλει συνεργασία.

andreasstath

συγνωμη... υπολογιστε μας με ελληνικη παραλλαγη.... ευχαριστω
LEGION AIRSOFT TEAM ATHENS - ΛΕΓΕΩΝΑ
https://www.facebook.com/pages/L%C3%A9gion-airsoft-team-Athens/316552815097223
Leave man... Come back hero...

folley

Δηλωνω και εγω συμμετοχη. Ελπιζω να ειμα μεσα στα χρονικα ορια.

Henno

we bury our mistakes

Maxx333

Hannibal

Να δηλώσω και εγώ συμμετοχή για την ΟΠΛΟΝ για 7 άτομα περίπου, θα αναρτηθούν και ονομαστικά.

Ευχαριστώ
Hannibal, ΟΠΛΟΝ

JUDGE

3 ατομα συμμετοχη Judge , Ιthan + ενα ατομο που δεν ειναι μελος στο forum.
Επισης μια ερωτηση.Δεν φαινεται πουθενα περιορισμοσ για γεμιστηρες υπαρχει; το λεω γτ εχουμε μονο Hi-cap.

bekatsoskylo

Καλισπερα σε ολους, δηλώνω και εγώ συμμετοχή, αν υπαρχει καμια κενη θεση.

mason_706

δινω και εγω συμ για 7-8 ατομα (θα πω σιγουρα και ονοματα αυριο).

ROOKIEJO

απο δω και περα καθως με την ΟΠΛΟΝ εχουν συμπληρωθει οι δεκα κυριαρχες ομαδες ΜΗΝ δηλωνετε στο φορουμ την προθεση συμμετοχης σας.
ελατε σε επαφη με τις κυριαρχες ομαδες με πμ η αλλο τροπο να ελεγξετε αν υπαρχουν διαθεσιμες θεσεις και μπορειτε να ερθετε.
αν εχουν συμπληρωσει αυτες δεν υπαρχει χωρος και οι συμμετοχες εχουν κλεισει αλλα η διοργανωση δεν μπορει και δεν θελει να το ξερει.
οσοι μεχρι τωρα εχετε δηλωσει θα παιξετε με τον ενα η τον αλλο τροπο αλλα επικοινωνια με τις κυριαρχες ομαδες πρωτα.
δεν υπαρχει περιορισμος σε γεμιστηρες και δεν χρειαζεται να δηλωσετε ονοματα η αριθμους .
ο μονος περιορισμος ειναι οτι οι κυριαρχες ομαδες δεν μπορουν να εχουν παραπανω απο 11 παικτες η καθε μια συνολο 55 παικτες η καθε πλευρα

spirosleon

ΟΙ ΔΕΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

Μ.Α.Τ                            
SWAT                    
CERBERUS FORCE RECON
REBELS                      
GHOST DIVISION      
LOST PATROL                  
Ι 4                      
ΒLACK MAMBA
BRAVO 3 ZERO              
ΟΠΛΟΝ                

ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ, Ή ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙ,
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΘΕΣΗ.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΩΣ 02/02/2012 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ GROUP ΒΑΣΗ DRESS CODE         

godfather

Υπαρχουν ακομα θεσης που περιμενουν!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)