PDW ΚΟΝΤΑΚΙ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ LIPPO.ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Ξεκίνησε από nayl, 28 Μαρ 2012, 09:49:01 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nayl

:) νομιζω πως οσοι εχουν PDW 8α8ελαν να αποφυγουν το peq και να ειχαν σε αλλο σημειο μπαταρια .μια λυση που εφτοιαξα για μενα χωρις να πολυαλλαξω το στυλ του νομιζω.
αυτα που χρειαστηκαν ηταν....χμμμμ εμπειρια ,πολυεστερας υφασματα..εβαλα carbon  οποτε δεν πηρα σχεδον κα8ολου βαρος, τροχο, χρωμα ,στοκο και ορεξη πανω απ ολα.
νομιζω πως δεν τα πηγε και ασχημα :P ::) ::)

Uploaded with ImageShack.us

αναμενω εντυπωσεις  ::) ::)
η διαφορα του αντρα απο του παιδιου ειναι στην τιμη των παιχνιδιων τους

nayl

το πρασινο στο κοντακι με χαλαγε ....νομιζω καλλιτερα ετσι...

paloukilook

Πολύ καλή δουλεία μπράβο..  ;) το αποτέλεσμα σε δικαίωσε πιστεύω για το χρόνο που αφιέρωσες..  ;D το πράσινο ναι κ εμένα με χαλάσει λίγο.. αν το έκανες μαύρο θα καλύτερο πιστεύω ;D

nayl

το εκανα μαυρο ...δες την αλλη φωτο και πες μου.χρονος που εκανα περιπου 7-8 ωρες σε συνολο :)

G.P.S.

!!!!! ΑΨΟΓΟ !!!!!                                                             
Ο μονος λογος που δεν εχω παρει PDW ειναι η εμφανης μπροστα καλωδιωση.
Με βαζεις σε σκεψεις & το κακο ειναι οτι θα την πληρωσεις εσυ !!!  ;D

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
1) Αν καποιος αποφασισει να θυσιασει την δυνατοτητα του αναδιπλουμενου κοντακιου,
υπαρχει η δυνατοτητα της πληρους καλυψης του καλωδιου;
2) Ποσο χωρο εχει για την μπαταρια, για να υπολογισουμε χωρητικοτητες κτλ.

paloukilook

Τώρα είναι άψογο όντως... εγώ θα το άφηνα έτσι μ'αρέσει πάρα πολύ...
Άσε που με βάζεις στην πρίζα τώρα να πάρω pdw και να το κάνω (να το δώσω σε σένα βασικά να μου το κάνεις έτσι με το αντίστοιχο αντίτιμο φυσικά για το χρόνο  σου) :P ;D

salomon_says

Πολύ πρωτότυπο κ όμορφο......εγώ έχω βάλει μια Ratech bataria γιατί ούτε κ μένα μ' αρέσει το πεκ.:-):-):-) το χειροποίητο είναι πάντα το καλυτερο.
Athens Core Omega  Salomon [ACO/002]

nayl

Παράθεση από: G.P.S. στις  28 Μαρ 2012, 10:46:53 ΠΜ
!!!!! ΑΨΟΓΟ !!!!!                                                             
Ο μονος λογος που δεν εχω παρει PDW ειναι η εμφανης μπροστα καλωδιωση.
Με βαζεις σε σκεψεις & το κακο ειναι οτι θα την πληρωσεις εσυ !!!  ;D

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
1) Αν καποιος αποφασισει να θυσιασει την δυνατοτητα του αναδιπλουμενου κοντακιου,
2) Ποσο χωρο εχει για την μπαταρια, για να υπολογισουμε χωρητικοτητες κτλ.

ΒΑΣΙΚΑ τωρα ειδα κ καποια λα8ακια μου στο 8εμα χωρος μπαταρια.μπροστα ας πουμε δεν φενεται αλλα δεν εχει τοσο χωρο οσο δειχνει.φαντασου εφτοιαξα το κουτι κ το τεριαξα στο οπλο ενω 8α μπορουσα να το κανω φτιαχνοντας το κουτι πανω στο οπλο κερδιζοντας κ αλλο χωρο.παντως για να σου απαντησω....
1)ναι φανταζομε αν καταργησεις το σπαστο κοντακι κ μενει μονιμα ανοιχτο δεν φενεται κανενα καλωδιο.ο λογος που φενεται ειναι ο διακοπτης που βρισκεται στο κεντρο (αυτος που σπαει το οπλο) κ δεν μπορεις να περασεις καλωδιο γιατι 8α τον χαλασεις ανοιγοντας τρυπα.
2) εγω ετσι εχω μια λιππο 11,1 - 1200- ιδιες με αυτες που βαζω σε  κοντακι .διαμετρο 20χ20 mm.χ100 νομιζω

nayl

χμμμμ   GPS  με εβαλες στο τρυπακι ...ασε να το κρατησω μια εβδομαδα ετσι κ ...8α δουμε τι μπορει αλλο να γινει με το καλωδιο

nayl

δδωσε μου μερικες ωρες και 8α δεις φωτο πως .....ξεκινησε κ γινεται  ;Dμαλλον 8α δουλειυει κ το κοντακι αλλα 8α δουμε σε λιγο.τωρα σκαβω το οπλο  :o :o :o

Koukos

επισης παιδια υπαρχει η δυνατοτητα της διπλης γεμηστηρας για να βαζετε τη μπαταρια...
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

SAPPER

Ωραίος ο παίχτης !

Ένα από τα ομορφότερα PDW !

tristan

το βλεπω να χονης  και καμια εξολεμβια στο PDW  ;D ;D ;D ;D
να σε δω να παρης aeg και να μην του πηραξης ουτε βιδα   ;D ;D ;D ;D :o :o :o :o
ξεχασα το φαι ,η γυναικα ,και τα aeg  θελουν  ΧΕΡΙ    ;D ;D ::) ::) ::) :P :P :-* :-*

nayl

ετοιμο.κατι φινιρισματακια αλλα δεν εχω υλικα στο σπιτι κ ολα μια χαρα.
η απαντηση στον  GPS ....ΑΜΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΩΔΙΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ.

ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΑΣΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΤΑΙ  ;D ;D ;D :o :o :o :o

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ 11,1 ΛΙΠΠΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΣΟ ΝΑΝΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Κ ΟΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΣΤΡΥΜΩΧΝΕ ΤΟ  ΤΟ HOP UP ;) ;)

nayl

να σε δω να παρης aeg και να μην του πηραξης ουτε βιδα   ;D ;D ;D ;D :o :o :o :o
ξεχασα το φαι ,η γυναικα ,και τα aeg  θελουν  ΧΕΡΙ    ;D ;D ::) ::) ::) :P :P :-* :-*
[/quote]

Αφου το ξερεις οι κινεζοι δεν ξερουν να φτοιαχνουν AEG οι ελληνες τα ανακαλυψαν (φυσοκαλαμα οταν ειμασταν παιδια) αυτοι τους βαλανε μονο μπαταρια .
;D ;D ;D ;D ;D ;D

G.P.S.

Παράθεση από: nayl στις  28 Μαρ 2012, 19:03:30 ΜΜ
ετοιμο.κατι φινιρισματακια αλλα δεν εχω υλικα στο σπιτι κ ολα μια χαρα.
η απαντηση στον  GPS ....ΑΜΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΩΔΙΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ.
Αν μου βρεις πως θα γλιτωσεις απο εμενα τωρα, σε κερναω εγω οτι θελεις !!!
Παράθεση από: nayl στις  28 Μαρ 2012, 19:07:10 ΜΜ
Αφου το ξερεις οι κινεζοι δεν ξερουν να φτοιαχνουν AEG οι ελληνες τα ανακαλυψαν (φυσοκαλαμα οταν ειμασταν παιδια) αυτοι τους βαλανε μονο μπαταρια .
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Λιακοπουλεεεεεεεε !!!!!

CROCODILE

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ PDW!!!ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ.ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ.ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ GEARBOX Η ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ?
ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

kaliostro

Προσπαθώ να βρώ απο που στον διάολο πέρασες το καλώδιο... πες μου οτι έβαλες "ανταπτορακια" (δεν ξέρω πως να τα αποκαλέσω) όπως είναι στο scar της vfc??? πάντως όντως είναι εντυπωσιακό έτσι το οπλάκι... αυτο το peq είναι σύχαμα αν δεν είναι λειτουργικό.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

chrisdeggestin

cobra stergi

Πολύ ωραία λυση.Δεν είναι ευκολο να συλλάβεις αυτη την ιδέα .Ειδικά για οποιον δεν επιθυμει να διαθεσει λεφτα για RaTech αποτελεί μια εναλλακτική.
"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους." Πλάτων