Ηρθε η ωρα αντικαταστασης του AK-47?

Ξεκίνησε από willakos., 27 Μαρ 2012, 17:22:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Prio

Παράθεση από: mirrage στις  27 Μαρ 2012, 21:12:43 ΜΜ
Πόσες φορές έχει βγει λάθος το defencenet γιατί έβγαλε άκυρες ειδήσεις οnline??????
Το ότι πρέπει κάθε οπλικό σύστημα δεν σημαίνει ότι το defencenet είναι έγκυρο επειδή
και μόνο τάσεται υπέρ των ρώσσικων συστημάτων...
ΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΛΑΘΟΣ.ΕΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΤΕ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ DEFENCE ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 48 Η 72 ΩΡΕΣ ΕΙΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ Η ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ.ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΥ ΛΑΘΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ TROLAROUN ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ NEWSBEAST H TO NEWSIT ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ SITES.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΤ ΕΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΟ 1/5 ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ.
ΑΝ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΚ47 ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ Μ4 ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΑΚ.ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕΣ ΤΟ ΑΚ(ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)
Υ.Γ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ!!!
Athens Core Omega Prio [ACO/004]

PanPan

Πάμε να τσακωθούμε χωρίς λόγο και εκεί που δεν τίθεται θέμα. Η αξιοπιστία του defencenet είναι σε πολλά θέματα αστεία, όπως και στο συγκεκριμένο θέμα για το ακ-12, που ακόμα δεν βγήκε, χρήστηκε υποψήφιο για τον ΕΣ που δεν ξέρει αν και πότε θα γίνει παραγγελία για όπλα. Τον επόμενο αιώνα ίσως. Δεν κρίνω το όπλο, αλλά τον τρόπο που πλασάρει το θέμα το defencenet. Το τι ξέρω ή οχι για τα Su δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο θέμα. Απλά θα πω ότι όταν έχεις ένα δυτικό οπλοστάσιο δεν μπορείς ξαφνικά να μεταπηδήσεις στο ρωσικό, όσο καλά αεροπλάνα και να φαίνονται τα Su.

Prio

Παράθεση από: PanPan στις  27 Μαρ 2012, 21:28:36 ΜΜ
πάμε να τσακωθούμε χωρίς λόγο και εκεί που δεν τίθεται θέμα. η αξιοπιστία του defencenet είναι σε πολλά θέματα αστεία, όπως και στο συγκεκριμένο θέμα για το ακ-12

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ....ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ POSTS ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ SITE ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!!
Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!!!!
ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ??ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ.
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ...
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ SITE ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ.

tristan

Στην αξιολογηση μπορουν να συμμετεχουν οσα οπλα θελουν.......το θεμα δεν ειναι ποια θα αξιολογηθουν, αλλα ποια θα επιλεξουν στο τελος

θα επιλεξουν αυτο με την περησοτερι   ΜΙΖΑ οοοεεεοοοο

prio  τα εχεις δει τα μ1 που εχουν στης αποθηκες η σχολη ικαρων μες στα γρασα ειναι ασε που ειναι καλητερα απο το g3 απο τους δεκα ποντους επεσε και εγγηνε σαν τεληκο σηγμα

queef

Αν και βγαίνουμε εντελώς εκτός θέματος..
Η εν λόγω ιστοσελίδα είναι η αντίστοιχη εσπρέσσο.Όσο κι αν αποκαλύπτει γεγονότα έχει πετάξει τρομερές μπαρούφες κατά καιρούς.Επίσης,πολλά γεγονότα τα παραποιεί ή τα αναφέρει ευνοώντας συμφέροντα.Τέλος,σε πολλά θέματα υπάρχει άγνοια ή απλά ενδιαφέρονται για τις επισκέψεις.Ας πάρουμε σαν παράδειγμα το σχετικό θέμα του τοπικ,άλλο όπλο παρουσιάζουν και άλλο δείχνουν στη σχετική φωτογραφία..
Δώσε στον στραβό μάτια κι εκείνος θα ζητήσει φρύδια ..

Prio

Παράθεση από: tristan στις  27 Μαρ 2012, 21:40:54 ΜΜ
Στην αξιολογηση μπορουν να συμμετεχουν οσα οπλα θελουν.......το θεμα δεν ειναι ποια θα αξιολογηθουν, αλλα ποια θα επιλεξουν στο τελος

θα επιλεξουν αυτο με την περησοτερι   ΜΙΖΑ οοοεεεοοοο

prio  τα εχεις δει τα μ1 που εχουν στης αποθηκες η σχολη ικαρων μες στα γρασα ειναι ασε που ειναι καλητερα απο το g3 απο τους δεκα ποντους επεσε και εγγηνε σαν τεληκο σηγμα

ΧΑΧΑΧΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΑΕΙ Η ΜΙΖΑ ΣΥΝΝΕΦΟ.ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΠΗΡΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΡΑΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!

SUPERTSOU

Παράθεση από: Prio στις  27 Μαρ 2012, 21:25:58 ΜΜ
ΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΛΑΘΟΣ.ΕΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΤΕ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ DEFENCE ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 48 Η 72 ΩΡΕΣ ΕΙΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ Η ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ.ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΥ ΛΑΘΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ TROLAROUN ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ NEWSBEAST H TO NEWSIT ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ SITES.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΤ ΕΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΟ 1/5 ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ.
ΑΝ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΚ47 ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ Μ4 ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΑΚ.ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕΣ ΤΟ ΑΚ(ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)
Υ.Γ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ!!!

αγαπητε μου μην γραφεις με κεφαλαια γιατι φαινεται στο FORUM οτι φωναζεις
Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ' αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

PanPan

Παράθεση από: Prio στις  27 Μαρ 2012, 21:38:00 ΜΜ

ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ??ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ.

Δεν κατηγορήσαμε κανέναν και τίποτα, ούτε το ποιόν των ανθρώπων που γράφουν σε αυτό, αλλά κριτικάραμε το γεγονός ότι το DF σε πολλές περιπτώσεις δημοσιεύει αναληθή δημοσιεύματα και βγαζει βιαστικά συμπερασματα.

Vangelis

Παράθεση από: queef στις  27 Μαρ 2012, 20:04:07 ΜΜ
Το συγκεκριμένο είναι το ΑΚ 200.Προσέξτε τον επιλογέα και το κοντάκι.Το ΑΚ 12 έχει επιλογέα περίπου σαν το galil και κοντάκι πτυσσόμενο αλλά και αναδιπλούμενο.Το συγκεκριμένο είναι μόνο πτυσσόμενο.

Έχεις απόλυτο δίκιο.
Για να είμαι ειλικρινής η εμφάνιση του ΑΚ-12 δεν είναι και τόσο εντυπωσιακή όσο του ΑΚ-200!

Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

salamine153

Το θεμα ειναι οτι το κομματι, ενω βγηκε το 1994, ακομα δεν το εχει παρει σχεδον κανεις, μαλιστα ακουστηκε οτι ειναι αρκετα πολυπλοκο, το Μ16 μπροστα του ειναι τερας απλοτητας, η αλλη φημη μαλιστα θελει τους Ρωσους στη Τσετσενια να το παρατανε και να επιστρεφουν στο ΑΚ74 :-\ Οποτε δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Οσο για μας, αφου δεν γινεται καμια σοβαρη εκπαιδευση, μικρη ειναι η διαφορα τι οπλο εχουμε :(
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

queef

Παράθεση από: salamine153 στις  27 Μαρ 2012, 22:42:24 ΜΜ
Το θεμα ειναι οτι το κομματι, ενω βγηκε το 1994, ακομα δεν το εχει παρει σχεδον κανεις, μαλιστα ακουστηκε οτι ειναι αρκετα πολυπλοκο, το Μ16 μπροστα του ειναι τερας απλοτητας, η αλλη φημη μαλιστα θελει τους Ρωσους στη Τσετσενια να το παρατανε και να επιστρεφουν στο ΑΚ74 :-\ Οποτε δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Οσο για μας, αφου δεν γινεται καμια σοβαρη εκπαιδευση, μικρη ειναι η διαφορα τι οπλο εχουμε :(

Μπερδεύεις το ΑΝ-94 με το ΑΚ-12.Καμμία σχέση το ένα με το άλλο.Μόνο κοινό απ'ότι διαβάζω η αλλαγή της ταχυβολίας στη ριπή.Μέχρι 3 σφαίρες άλλη ταχυβολία και παραπάνω πέφτει.Φονικότατο και αχρηστεύει πρακτικά όλα τα αλεξίσφαιρα γιλέκα/πλάκες θωράκισης.Μεγάλο ερωτηματικό η αξιοπιστία του βέβαια.

salamine153

Παράθεση από: queef στις  27 Μαρ 2012, 23:06:38 ΜΜ
Μπερδεύεις το ΑΝ-94 με το ΑΚ-12.
Φιλε, για το ΑΝ-94 λεω και στις δυο αυτες πυγες για αυτο ελεγαν, εγω δεν το μπερδευω με κανενα ΑΚ-12, εσυ πες μου τι σχεση εχει το ΑΚ-12 τωρα ??? ???
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

queef

Κανείς δεν μίλησε για το ΑΝ-94 πριν το φωτογραφίσεις με τα σχόλιά σου.Αναφέρθηκες σε όπλο που έχει λάβει μέρος σε επιχειρήσεις και προφανώς έχει χορηγηθεί στο ρωσικό στρατό.Αντίθετα,μιλούσαμε για το ΑΚ 200 που είναι ένα ρετουσαρισμένο ΑΚ74 και το ΑΚ-12,που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το ΑΝ-94.ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΚΑΠΟΥ.
Διάβασε το τοπικ από την αρχή του και θα καταλάβεις τι έχει γραφτεί.

Delta-7

'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

ROOKIEJO

το προβλημα μας ειναι ποτε θα βγει σε ερσοφτ και απο ποια εταιρια :) :) :) :) :) :).
το δικο μου ακ74 σιγουρα χρειαζεται αντικατασταση ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

G.P.S.

Το δικο σου ΑΚ74 χρειαζεται να το ξεαραχνιασεις & να το βγαλεις σε πεδιο.  :P
Με τοσα που εχεις ειναι ζητημα αν παιζουν ολα απο μια φορα το χρονο.  ;D ;D ;D

ROOKIEJO

ειμαι ακριβως στο οριο :( :( :( :( :(.
στα 32 καιγεσαι ετσι δεν ειναι :'( :'( :'( :'( :'(

Delta-7

Παράθεση από: G.P.S. στις  28 Μαρ 2012, 09:15:19 ΠΜ
Το δικο σου ΑΚ74 χρειαζεται να το ξεαραχνιασεις & να το βγαλεις σε πεδιο.  :P
Με τοσα που εχεις ειναι ζητημα αν παιζουν ολα απο μια φορα το χρονο.  ;D ;D ;D

πουλα κ τιποτα ρε θανο!!! ;D ;D
στην γωνια σε περιμενουμε!!! :D :D
'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

G.P.S.

Παράθεση από: Delta-7 στις  28 Μαρ 2012, 13:30:31 ΜΜ
πουλα κ τιποτα ρε θανο!!! ;D ;D
στην γωνια σε περιμενουμε!!! :D :D
Κατσε να μετρησω :
SCAR-L Recoil (Black)
MASADA ACR FS (Black)
M1A1 Thompson
MP7 (AEG)
ASG M11 Ingram (Service)
VSR-10 (Sniper)

Εχω ολα κι ολα 6 !!!  :-[ :'( 8)
Τι θελεις να σου πουλησω βρε ?!?  ???

Υ.Γ.1 RookieJo (31) vs G.P.S. (5) = 6 προς 1 αρα "Αγαπουλα (RookieJo) πουλα !!!"  ;D
Υ.Γ.2 Ποσα ειπαμε οτι εχεις εσυ Δημο μου ?!?  ??? :P ;D 8)

Delta-7

'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>