CA33E CLASSIC ARMY

Ξεκίνησε από gougoulis, 27 Μαρ 2012, 17:39:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gougoulis

Παιδιά θέλω τα φώτα σας!!!!! Έχω το ca33e της classic army και θέλω να του κάνω μια μικρή αναβάθμιση. Τα fps του ειναι στα 220 και δεν ειμαι καθόλου ευχαριστημένος. Τι μου προτείνετε; ένα ελατήριο είναι αρκετό;

Koukos

καλησπερα φιλε μου....
απο τα 220 fps για να το ανεβασεις σε εναν ικανοποιητικο βαθμο δε νομιζω να χρειαστεις μονο ελατηριο...αυτο ειναι θεμα τεχνικου τι εχει μεσα το οπλο και σε τι κατασταση ειναι..γιατι μπορει να του ανεβασεις το ελατηριο και μετα να χαλασει κατι αλλο Α που δεν αντεχει το ελατηριο..να φκιαξεις το Α θα χαλασει ενα Β που δεν αντεχει το Α κλπ κλπ...καλητερα να το κειταξει τεχνικος..η να το ανοιξεις να δεις τα μερη του..
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

gougoulis

Να σου πω την αλήθεια το έχω ανοίξει!!!! Αλλά τι πρεπει να δω; Αν είναι φθαρμένα τα άλλα μερη του όπλου;

tristan

φιλε gougoulis αλλαξε του το ελατηριο και με μια κανη ακρηβιας θα εισαι οκ  προσεξε μονο την αναβαθμιση που θα κανης αν εισαι αθηνα να μην περαση τα ορια τον φπς

Koukos

αν υπαρχει καποια φθορα..αν υπαρχουν πλαστικα μεροι να δεις αν ασκητε και ποσοι δυναμη..
μια ερωτηση ηταν 220 fps η επεσε με το καιρο?

gougoulis

Να του αλλάξω το ελατήριο αλλά τι ακριβώς να βάλω;90αρι ειναι καλά; Κ το άλλο μου θέμα είναι αν όλα τα ελατήρια ταιριαζουν. Μέσα είναι όλα μεταλλικά και σε πολυ καλη κατασταση φαινονται. Όταν το πήρα ήταν στα 280. Μετά απο 1,5 χρόνο έπεσε στα 220.

tristan

καταρχα βγαλε το ελατηριο αν ειναι 90 βαλε 100  βαλε μια κανη 6.3 μμ αλαξε και λαστηχακι στο χοπ απ και δες να σφραγιζι καλα το GEAR POX  χορης να χανη αερα απο καπου και εισαι οκ

gougoulis

Σας ευχαριστώ και τους 2 πάρα πολύ!ελπίζω να το έχω έτοιμο μέχρι το επόμενο παιχνίδι! Θα φάω μερικούς προς τιμήν σας!!!

Koukos

καλη επιτυχια και μη το ζορισεις πολυ στη ριπη (οχι πολη ωρα σταματα και καθε 3-4 δευτερολεπτα) γιατι δε ξερεις ποση δυναμη αντεχει μεσα..αν και μαλλον δεν θα εχει προβλημα συμφωνα μ αυτα που λες..καλο φαγομα!! :)

tristan

ρε βαρτοοουυυυυ  ββββββςςςςςςς   ;D ;D ;D ;D

PanPan

λαθος ποστ παρακαλώ να διαγραφεί :P

salamine153

Μια συμβουλη για οσους θελουν να παρουν αυτο το οπλο - προτιμηστε αυτα με διπλουμενο κοντακι ;)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια