ασυρματοι pmr

Ξεκίνησε από Koukos, 23 Μαρ 2012, 20:02:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Koukos

προκειτε να γινει μα αγορα απο συναθλητες μου για αυτους

παρατηρησα ομως οτι εγραφε αυτο
Frequency band    462.550 ~ 467.7125 MHz

και νομιζω οτι οι συχνοτητες που χρησιμοποιουντε απο τους απλους ασυρματους οπως cobra πχ ειναι πιο χαμηλα..

τελικα αυτοι οι ασυρματοι κανουν για αιρσοφτ με την ενοια θα μπορουν να επικοινωνισουν με ολους τους υπολοιπους της ομαδας που εχουν κατι σαν Cobra PMR MT 2002VP πχ..

παρακαλω μονο σιγουρη γνωμη γιατι θα μπερδευτει το τοπιο με υποθεσεις  ;D ;D....

ευχαριστω πολυ..
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

spirosleon

αυτος που θα απαντησει (συγνωμη για την προσθηκη κιολας....  ;D ) σιγουρα θα ξερει να μας  πει εαν ειναι ικανοποιητικοι και αυτοι....http://www.cosmodata.gr/product/14578/walkie-talkie-cobra-mt-800-2vp για το airsoft παντα.

Koukos

Παράθεση από: spirosleon στις  23 Μαρ 2012, 20:26:44 ΜΜ
αυτος που θα απαντησει (συγνωμη για την προσθηκη κιολας....  ;D ) σιγουρα θα ξερει να μας  πει εαν ειναι ικανοποιητικοι και αυτοι....http://www.cosmodata.gr/product/14578/walkie-talkie-cobra-mt-800-2vp για το airsoft παντα.

εχω παρομοιους και με βολευνουν πολυ,,
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

spirosleon

Παράθεση από: Koukos στις  23 Μαρ 2012, 20:29:49 ΜΜ
εχω παρομοιους και με βολευνουν πολυ,,
ξερεις, σειρα με σειρα εχουν διαφορες. ποιους εχεις? συναντησες ποτε προβλημα επικοινωνιας με υποτονους με midland?

SUPERTSOU

Παράθεση από: spirosleon στις  23 Μαρ 2012, 20:31:53 ΜΜ
ξερεις, σειρα με σειρα εχουν διαφορες. ποιους εχεις? συναντησες ποτε προβλημα επικοινωνιας με υποτονους με midland?

ΠΟΛΥ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ
Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ' αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: spirosleon στις  23 Μαρ 2012, 20:26:44 ΜΜ

οταν πάμε μεταλλεία για παιχνίδι θα καταλάβεις πόσο ικανοποιητικοί είναι......  :P :P :P

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! μη δελεάζεστε απο δήθεν ικανοποιητικές τιμές....

όσο για τα GXT των 52 μιλίων δε είναι συμβατές οι συχνότητες με τα PMR της Ελλάδας.

Ρωτήστε τον Nayl που τα έφερε και τα πούλησε τελικά 40 ευρω το ζευγάρι.
Μόνο μεταξύ τους επικοινωνούν.

και μετά από ερώτηση στη επίσημη αντιπροσωπεία της Midland για τα ως άνω GXT , δε μπορούν να πάρει καποια
τεχνική τροποποίηση για να είναι συμβατα με τη Free licence frequency της Ελλάδας.

spirosleon

Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  23 Μαρ 2012, 20:39:43 ΜΜ

οταν πάμε μεταλλεία για παιχνίδι θα καταλάβεις πόσο ικανοποιητικοί είναι......  :P :P :P

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! μη δελεάζεστε απο δήθεν ικανοποιητικές τιμές....

Mεταλλεια απ όσο ξερω δεν εχουν μονο τα φθηνα θεμα.... λογο της μορφολογιας του εδαφους εχουν ολα οσα εκπεμπουν στα 0.5 w προβλημα.  ο G7 με jumperακι φτανει στα 3 w και παιζει μια χαρα κατι που μπορει να συμβει(χωρις να το εχω ψαξει) και στα πιο φθηνα.

nayl

αν τα φερεις απο αμερικη δεν ειναι συμβατοι με τα δικα μας pmr. αν δεν κανω λα8ος ειναι οι 1050,αυτους τουλαχιστ ειχα φερει εγω,οπως και αλλα δυο σετ παλι απο αμερικη .πολυ καλα εργαλεια  αλλα αν κ μονο δουλευεται ολη η ομαδα γιατι δεν πρωκητε να βρε8ητε ποτε κ με κανενα αλλο στο game.εχουν αλλη συχνοτητα.δεν αλλαζει αυτο και νασαι σιγουρος γιατι το εχω ψαξει αρκετα.τα μιλλια που λεει .....δεν 8α σου ελεγα να δωσεις σημασια μια που να σου δωσω ενα παραδειγμα απο λεωφορο βουλιαγμενη με το αμαξι ακουσα τον αλλο 5 χιλ πριν παω στο σημειο με το ζορη.βεβαια πολλα σπιτια στη μεση αλλα με τα g7 επιασα 12 χιλ .στην ιδια περιοχη
ξανασκεψουτο παντως κ γνωμη μου αν τα 8ες για δευτερα με την ομαδα σου καλα ειναι η για καποιο αλλο λογω.εγω στη 8εση σου 8α επερνα ενα uhf να ειναι ολα μεσα αρκει να συντονιστει κ να μαρκαρεις καναλια.ολα τα pmr και τα φρ πως τα λενε ειναι μεσα στη συχνοτητα των uhf
η διαφορα του αντρα απο του παιδιου ειναι στην τιμη των παιχνιδιων τους