LIVE AND LET THE OTHERS DIE

Ξεκίνησε από ROOKIEJO, 05 Μαρ 2012, 11:24:07 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Arbiter

ρεεε εσυ εισαι???χαχαχα στειλε μου me πμ το φουμπου σου αν εχεις να τα πουμε!!!σε εψαχνα καιρο!!!καλα να περνας!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Arbiter

χαχα ναι γιαννη την πατησα!!!τον εψαχνα τοσο καιρο και να που τωρα τον πετυχα επιτελους!!αλλα πως να το κανουμε!!γουσταρω να δουμε καμια φωτο να καμαρωνουμε στολες!!!χοχοχο

red devil

Θα είμαι παρών με τις Συμμαχικές Δυνάμεις στις τάξεις των Βρετανών Αλεξιπτωτιστών.
Φωτο με πλήρη στολή προσεχώς.

Giokrik

Συμμετοχές 2
Gio και Nacho

British Paratrooper

Uploaded with ImageShack.us

Partizan

Uploaded with ImageShack.us

Arbiter

contractor

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΑ ΦΙΛΕ
ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΟΜΩΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΓΓΛΟΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ. ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ" ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ)
ΓΑ...ΑΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ.

PHALANX

μέσα και εγώ με τους συμμάχους
στολή 101st US AIRBORNE DIV.
'' Deus Vult ''

Nameless

Καλε μου Contractor, ο δρομος που ξεκινησες με το ποστ σου ειναι ενας δρομος στον οποιο πραγματικα δεν εχεις κανενα συμφερον και λογο να συνεχισεις, ιδιαιτερα αν δεν εχεις σαφεις και εμπεριστατωμενες ιστορικες γνωσεις για την εν λογω ιστορικη περιοδο.

Γενικευσεις επιπεδου καφετεριας  καπου μεταξυ φρεντο και φραπε, και χαρακτηρισμοι του τυπου "Συμμοριτες" ειναι συχνα εντελως λανθασμενοι, οξυνουν το κλιμα, δεν προσφερουν τιποτε στην κουβεντα μας. Ας μεινουμε λοιπον στο κομματι της αναπαραστασης και ας αποφυγουμε οσο μπορουμε τα θολα και δυσοσμα νερα νερα της πολιτικης και της ιστοριας, ιδιαιτερα οσον αφορα την δεκαετια 40-50.

Νομιζω πως ειναι προς στο συμφερον ολων μας.....

Arbiter

ναι ενω το οτι κατευθειαν πηγαμε στο αριστερος συμμοριτης ενω το παιδι γραφει μονο partizan στην φωτο ειναι σχετικο.......και τι σχεση εχουν οι αγγλοσαξωνες??μην ξεφευγουμε παρακαλω!μονο και μονο οι προσπαθεια που καναν τα παιδια ειναι που μετραει και οχι τι στολες καναν και αν ειναι επιθυμητες

Koukos

Bravo στα παιδεια...εμενα μου θυμιζει τον Πρεκα παντως παιδες δε ξερω για σας..... ;D ;D
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

wrangler

και ο Ζερβας παρομοια στολη ειχε....
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

folley

Παράθεση από: Nameless στις  12 Μαρ 2012, 00:14:36 ΠΜ
Καλε μου Contractor, ο δρομος που ξεκινησες με το ποστ σου ειναι ενας δρομος στον οποιο πραγματικα δεν εχεις κανενα συμφερον και λογο να συνεχισεις, ιδιαιτερα αν δεν εχεις σαφεις και εμπεριστατωμενες ιστορικες γνωσεις για την εν λογω ιστορικη περιοδο.

Γενικευσεις επιπεδου καφετεριας  καπου μεταξυ φρεντο και φραπε, και χαρακτηρισμοι του τυπου "Συμμοριτες" ειναι συχνα εντελως λανθασμενοι, οξυνουν το κλιμα, δεν προσφερουν τιποτε στην κουβεντα μας. Ας μεινουμε λοιπον στο κομματι της αναπαραστασης και ας αποφυγουμε οσο μπορουμε τα θολα και δυσοσμα νερα νερα της πολιτικης και της ιστοριας, ιδιαιτερα οσον αφορα την δεκαετια 40-50.

Νομιζω πως ειναι προς στο συμφερον ολων μας.....

1000% Σωστος...

Nameless

Σε γενικες γραμμες παρομοια ηταν η ενδυμασια των περισσοτερων "οργανωμενων" ανταρτικων σωματων τοσο στην Ελλαδα οσο και στα Βαλκανια γενικοτερα (ΕΛΑΣ, ΕΔΕΣ, αλλα και Παρτιζανοι του Τιτο).

Στο ανατολικο μετωπο αντιστοιχη ηταν η εικονα και με τους Ρωσους/Σοβιετικους παρτιζανους που δρουσαν πισω απο τις γραμμες των γερμανων, ωστοσο εκει επικρατουσε εξοπλισμος και ενδυμασιες του κοκκινου στρατου

Σε αντιδιαστολη, τα ανταρτικα κινηματα και σωματα στην Δυτικη και Βορεια ευρωπη δεν ειχαν αμιγως στρατιωτικο χαρακτηρα και οργανωση και η ενδυμασια ηταν περισσοτερο πολιτικη

Εξαιρεση αποτελουν συγκεκριμενες ιστορικες στιγμες οπως πχ η εξεγερση της Βαρσοβιας, η της Πραγας που συχνα εβλεπες ανταρτες εξισου καλα οπλισμενους και ενδεδυμενους με τις δυναμεις του αξονα που πολεμουσαν.

grenadier

Αγαπητέ μου φίλε Νameless τόσο με το προηγούμενο ποστ σου όσο και με αυτό το τελευταίο τώρα, αποδεικνύεις ότι και πολύ καλές ιστορικές γνώσεις έχεις και σόφρων είσαι. Κι εγώ μαζί σου  :)

BESTMAN

Από 731 μέσα BESTMAN,NINER,CAPTAIN-HOOK,PHANTOM,HANS με τους συμμάχους.

#LEONARDO-SWORDFISH#

Arbiter

ωωω ναι Λεωνιδα τα σπαει αυτο,δεν το ειχα προσεξει!!ευχαριστουμε!!!

frenchy

:o

frenchy

>:(

red devil

Rookie, καμία εξέλιξη υπάρχει για το σενάριο; Αποστολές, ρόλοι κλπ;
Ενημέρωσέ μας είτε με πόστ είτε με pm.