Το 1ο ΒΑΖΑΑR - 15/01/2012 - ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 27 Δεκ 2011, 14:43:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

#LEONARDO-SWORDFISH#

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ...
ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Νικος

Καλά αφού εσύ το διοργανώσεις και δεν θέλεις δεν μπορεί να σου πει κανένας τίποτα,αλλα δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.Ειναι παράνομο να αγοράζεις και να πουλάς ρούχα,φακούς,γάντια,κράνη ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, το οποίο δεν είναι όπλο, αν δεν είσαι πάνω απο 18;Όπως προείπα αφού εσυ το διοργανώσεις δικεομα σου να μην θέλεις,δεν στα λέω όλα αυτά ούτε για να σου αποδείξω ότι,με το δικό μου σκεπτικό,έχεις άδικο ούτε γιατί πιστεύω ότι θα σου αλλάξω την γνώμη,το σκεπτικό με το post μου,απλά κάτι δεν πρέπει να απαντήσω και εγώ;  ;) ( Είναι ρητορική η ερώτηση  δεν περιμένω απάντηση )
Καληνύχτα και καλές αγορές την Κυριακή.

Νικος

Κάτι ακόμα.Εμενα όταν μου χαρίζουν κάτι ( μου το δίνουν δηλαδή,όπως λες δωρεάν ) ότι και να είναι το παίρνω. ;D ;D Ιδικα σε τέτοιους δίσκους καιρούς. ;D

mirrage

Το θέμα είναι πως ο κάθε διοργανωτής θέλει να είναι εξασφαλισμένος ότι δεν θα γίνουν ανταλλαγές που ίσως τον βάλουν σε μπελά.
Είσαι ανήλικος άρε δεν παίζεις airsoft άρα δεν είναι και τόσο καλό να είσαι εκεί που παίζουν γιατί αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του
θα μπλέξει ο φίλος μας.Προφανώς και δεν έχει να κάνει με εσένα (αυτό το κατάλαβες ήδη νομίζω) αλλά με τους ανήλικους.

barbaros

παιδια παιζει να ειμαστε αρκετα ατομα οστε να γινουν παιχνιδια????

Prom81

Παράθεση από: barbaros στις  12 Μαρ 2012, 22:05:47 ΜΜ
παιδια παιζει να ειμαστε αρκετα ατομα οστε να γινουν παιχνιδια????
Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  27 Δεκ 2011, 14:43:51 ΜΜ

Στο τέλος του Bazaar, όποιος έχει όρεξη και επιθυμεί θα γίνει ελεύθερο παιχνιδάκι..

(deathmatchakia με 350 όριο fps)

andrew524

επειδη ειμαι φοιτητης στην Αθηνα και δεν γνωριζω καλα τις συγκοινωνιες ποιος ειναι ο πιο ευκολος τρπος να παω ελευσινα εγω και η ομαδα μου..??βασικα και κατι ακομη...στο παιχνιδι που θα γινει μετα πρεπει να δηλωσω συμμετοχη η ειναι ελευθερο για ολους...??

ευχαριστω...!!

NIGHT-SHARK

το παιχνιδι τι ωρα θα αρχισει?στις 11 κ 30?
ο ξυλουργος

#LEONARDO-SWORDFISH#

Σηκωθείτε απο καρέκλες κρεβατια καναπέδες, ντιβάνια, πολυθρόνες....

και βγάλτε αύριο την πραμάτεια σας.....

μην ξεχάσετε το τραπεζάκι σας......

Ο καιρός θα είναι καλός.!!!!!

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=213

Τα λέμε το πρωϊ ... ;) :)

spirosleon

Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  14 Μαρ 2012, 20:43:52 ΜΜ

και βγάλτε αύριο την πραμάτεια σας.....

εχω και λαδι απο το χωριο, μπορω να φερω??? ;D

NIGHT-SHARK

εγινε ενα ωραιο παιχνιδι λιγοι μαχημοι και καλοι μεσα ψιλο χιονονερο που εριχνε που κ  που
ο ξυλουργος

Father

Ωραια κινηση το Bazaar, κατι διαφορετικο αλλα δυστηχως ο καιρος δεν επετρεψε να μαζευτουμε ολοι και να γινει χαμος!

Οσοι το πιστεψανε και ηρθανε παντως πιστευω οτι βγηκανε κερδισμενοι!

Εννοειτε οτι δεν ελλειψε ο κλασικος χαβαλες της ντουντουκας κ της λαικης και περασαμε super!!!  ;D ;D ;D

Καλη εβδομαδα να εχουμε...

soubaga

Καλησπέρα ωραία ιδέα το bazzar :)

godfather

φιλε μου την ημερομ. την ειδες 15/1