Κυριακή 08/01/2012 .... κάποια πρόταση;

Ξεκίνησε από Dreamkiller, 05 Μαρ 2012, 13:01:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

panoss12

2 η 3 άτομα μέσα... τελικά που θα πάμε? που είναι το ελαιουργείο? ξέρω μόνο τη βάση στη λεωφορο Νάτο

barbaros

το ελαιουργειο ειναι εδω... ( 37° 59' 56.73", 23° 23' 18.47" )

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Εγω ειμαι μεσα για ελαιουργιο.
με αυτον τον καιρο κ των αερα που εχει, το ελαιουργιο ειναι καταληλοτερο.

Διαδρομή από τα διόδια της Ελευσίνας εως το πεδίο.

http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=%CE%86%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82&daddr=%CE%9D%CE%AD%CE%B1+%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%9F%CE%B4%CF%8C%CF%82+%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD%2F%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AE+8%2F%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AE+8A%2FE94&hl=el&geocode=FcjRQwId89tkAQ%3BFfx1RAIdgYNmAQ&mra=dme&mrsp=0&sz=17&sll=37.999054,23.389131&sspn=0.006442,0.009645&ie=UTF8&t=h&z=17

Εαν παρετε την παλαια εθνικη οδο για Μεγαρα θα το βρειτε μπροστας σας (4 χιλιομ. πριν τα Μεγαρα).

barbaros

Παράθεση από: Dreamkiller στις  05 Μαρ 2012, 13:01:24 ΜΜ
Καλησπέρα στο forum... Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε.
Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο game την Κυριακή σε κάποιο από τα πεδία της Αττικής;
Εάν όχι, υπάρχουν παιδιά με όρεξη να βρεθούμε κάπου; Είμαστε πέντε άτομα που θέλουμε να..ξεσκάσουμε παίζοντας από "μπίλιες" μέχρι ... Total War...
Χρόνια πολλά και πάλι,

Φιλικά
D.

φιλε Dreamkiller οπως βλεπεις η προσπαθεια που εκανες επιασε τοπο... απο σενα περιμενουμε το οκ για να ξερουμε οτι θα ειμαστε αρκετα ατομα γιατι εσυ ειπες οτι ειστε 5.... και λεμε για ελαιουργειο... ( 37° 59' 56.73", 23° 23' 18.47" )

kimi

Λοιπον επειδη εχει γινει χαμος με τα πεδια αυριο καποια ατομα θα παμε Ελευσινα
οποιος θελει ας ανεβει το πεδιο το ξερετε σχεδον ολοι!!!!!
Περιμενουμε...

barbaros

Παράθεση από: kimi στις  07 Μαρ 2012, 19:24:40 ΜΜ
Λοιπον επειδη εχει γινει χαμος με τα πεδια αυριο καποια ατομα θα παμε Ελευσινα
οποιος θελει ας ανεβει το πεδιο το ξερετε σχεδον ολοι!!!!!
Περιμενουμε...

φιλε μου εμεις ειμαστε 12 αν απαντησει και το dreamkiller θετικα για ελαιουργειο και λογο καιρου δειχνει το πιιο καταλληλο μερος...

εσυ και ποσα αλλα ατομα θα πατε στην βαση??

φιλικα κωστας

kimi

Παράθεση από: barbaros στις  07 Μαρ 2012, 19:33:55 ΜΜ

φιλε μου εμεις ειμαστε 12 αν απαντησει και το dreamkiller θετικα για ελαιουργειο και λογο καιρου δειχνει το πιιο καταλληλο μερος...

εσυ και ποσα αλλα ατομα θα πατε στην βαση??

φιλικα κωστας

Δεν ξερω των αριθμο απ'οτι βλεπω τα πιο πολλα παιδια ειναι καινουργια οποτε δεν νομιζω
να ειναι το πιο καταλληλο μερος εχει αρκετες παγιδες εμεις πηγαμε με παιδια που ξεραν το
πεδιο και μας ειπαν δυο πραγματα

φιλικα παντα Γρηγορης

barbaros

Παράθεση από: kimi στις  07 Μαρ 2012, 19:40:48 ΜΜ
Δεν ξερω των αριθμο απ'οτι βλεπω τα πιο πολλα παιδια ειναι καινουργια οποτε δεν νομιζω
να ειναι το πιο καταλληλο μερος εχει αρκετες παγιδες εμεις πηγαμε με παιδια που ξεραν το
πεδιο και μας ειπαν δυο πραγματα

φιλικα παντα Γρηγορης

αα οκ τοτε φιλε μου

barbaros

Λοιπον παιδια τελικα αυριο ελευσινα για οσους δεν ξερους οριστε το στιγμα ( 38° 7'42.45"N   23°33'19.70"E )... οσοι ειναι μεσα για αυριο ας γραψουν ενα οκ για να ξερουμε ποσοι θα ειμαστε... οσο για την ωρα το αφηνω σε εσας που εχετε ξανα παιξει εκει και ξερετε καλυτερα...

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Ελατε κ θα σας παρω απο το χερακι να σας μαθω τα κατατοπια στο Ελαιουργιο,

barbaros

τελικα ελευσινα ι ελαιουργειο ρε παιδια μπερδευτικα :P

φιλικα κωστας

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Εαν υπαρχουν συμμετοχες για Ελαιουργιο στειλτε μου ΠΜ.
Για να κανω καινουργιο ΠΟΣΤ!!!

barbaros

βασικα νομιζω οτι ειναι καλυτερα να το κανεις απο τωρα και να ζητησουμε να σβηστει αυτο...

KRITIKOS

παλικαρια μου εχει παρει ενα καινουργιο mp5 και θελει να το δοκιμασει το νου σας ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

barbaros

δεν πειραζει αρκει να μην ειναι 400φευγα fps και μασ ματωσει  :P

φιλικα κωστας

g.r.b

τελικά ελευσίνα λεωφόρο νατο κτλπ έτσι ?

Taylor

barbaros

παιδια δειτε αυτο οι πιο παλιοι λενε οτι ειναι καλα για σχετικα λιγα ατομα

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,6811.0.html

πειτε μονο ενα οκ οσοι το εχετε σιγουρο και ποσα ατομα θα φερει ο καθενας

φιλικα
κωστας

Dreamkiller

Και να σκεφτείτε ότι εγώ το ξεκίνησα αυτό.....
Τελικά μετά το χθεσινό παιχνίδι στο Ελαιουργείο ή καλύτερα μετά τη βροχή στα μεταλλεία... ο πυρετός ειναι προ των πυλών !!! Και έλεγα πως μπορεί να τη γλυτώσω....
Anyway .... Σας εύχομαι να εχετε ενα καλό παιχνίδι και...σας ζηλεύω  :) :) :)
"Airsoft is a game, and it is a game in which honesty, integrity and honor play a very important role. This is not paintball..."

barbaros

περαστικα σου φιλε dream.

οι υπολοιποι ειστε ακομα μεσα για αυριο ελευσινα ????? παιδια απαντηστε οσοι ειστε σιγουροι μην ερχομαι αδικα ουτε μην παμε 3-4 ατομα και κοιταζομαστε..

φιλικα
κωστας