Bye Bye 2011 (Καισαριανη 31-12-11)

Ξεκίνησε από Admax, 29 Δεκ 2011, 18:28:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Admax

Για να αποχαιρετήσουμε το 11 και να έρθει το 12 με... γούρι.. Ας μαζευτούμε όσοι θέλουν από εμάς στο ιστορικό πεδίο της καισαριανής να ξεφαντώσουμε με πολλά κιλά BBs και διασκέδασης! :)

Ώρα συγκέντρωσης 10 π.μ
Ώρα εκκίνησης παιχνιδιού 11 π.μ

Όριο FPS 370
Snipers μονης βολής 500!
Στολές: Ότι θέλετε!!!

Friendly fire: OFF!

Στίγμα!! 37.965317, 23.783528

Google Map Locasion!! Click Here!!!

Το παιχνίδι θα είναι με respawn! (Κάθε άτομο θα έχει 4 ζωές! στο πέμπτο μπιλακι που τον χτυπάει είναι εκτος παιχνιδιού! Στον χόρο των Respawn θα υπάρχουν κάποιες ταινίες όπου όταν βγαίνουν θα κόβουν ένα χαρτάκι και θα το κολλάνε πάνω τους!)

godfather

πολυ καλο εμεις 2 ατομα μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

godfather

Παράθεση από: godfather στις  29 Δεκ 2011, 18:48:17 ΜΜ
πολυ καλο εμεις 2 ατομα μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν βλεπω να κουνιεται τιποτα!!!!

TSAKOS

Μαλλον θα ειμαστε και μερικοι Ι-4...
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

g.r.b

κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι εκει

Maleficus

Αναλόγως τις υποχρεώσεις μπορεί να παρευρεθώ.
50-50.

PanPan

alphacharlie

+3 ατομα. Ισως και παραπανω.
Για οποιον δεν εχει ξαναπαει σε αυτο το πεδιο,μπορεις να δωσεις οδηγιες?
ευχαριστω
Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!

BESTMAN

Λέω να περάσω και εγώ μια βόλτα.

ZINJA

μεσα και εγω!!!!! :-* ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

να κλεισει η χρονια με μπιλιες! 8) 8) 8)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

g.r.b

θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που θα πέραση από πατήσια η κέντρο κάπου αν είναι να με πάρει  μαζί του  και φυσικά μιρασμένα τα έξοδα μας διότι είμαι κενουριος στο κόσμο του aersoft  και θα ήθελα να μάθω το δρομολογειο της συγκεκριμένης πίστας   

Admax

Είναι το μονο πεδίο όπου μπορείτε να έρθετε και με συγκοινωνία! Κατεβαίνετε στην ευαγγελισμό με το metro και παίρνετε το λεωφορείο 224 προς καισαριανή και κατεβαίνετε στο τέρμα στο νεκροταφείο της καισαριανής! από εκεί θα το πάρετε ποδαράτο ποιο πάνω από την πύλη καμια 300aria μετρα αν δεν κάνω λάθος έχει μια μπάρα και ένα δρομάκι που πάει προς τα μέσα.. e! εκεί είμαστε! :P  οποιος θέλει help ας m στείλει pm να του πω kin! θα απαντήσω σίγουρα!!!  :)

godfather

καλημερα ο καιρος για σημεραwww.meteo.gr/cf.asp?city_id=12και για οσους δεν ξερουν για το παιδιο αν θελουν 9.45 θα ειμαι στο σταθμο της κατεχακης τηλ 6973249119 βασιλης

godfather

καλησπερα θα ηθελα να πω ενα ευχαριστω στα παιδεια που ηταν στο πεδιο και μια συγνωμη για το ατυχημα που ειχα και τουσ χαλασα το παιχνηδη σας ευχομαι σε ολους καλη χρονια με υγεια κ ενα καλητερο 2012!!! θα τα ξανα ποθμε στα πεδια σε κανενα μηνα!!!!

Jim21

kill or be killed

godfather

μου γυρισε το γονατο(κακωση συνδεσμων) κατα τα αλλα ολα καλα συμβενουν κ αυτα!!!

Jim21

πω ρε φιλε ξερω πως ειναι περαστικα σου ευχομαι κοιτα ρε πως θα αλλαξεις χρονο

kill or be killed

g.r.b

περαστικά βασίλη και ταχυτατη αναρρωση φίλε μου και πάλι ευχαριστώ για σήμερα

hitman1975

καλησπερααααα ελπιζω να μπηκε καλα η χρονια . θελω να κανω ομως το εξησ παραπονο
βλ βιντεο παρακατω
να ριχνω να φαινετε οτι τον χτυπαω αλλα μα μην βγαινει ειναι κριμα ολη η μαγκια αυτου του παιχνιδιου ειναι το fair play
kaisariani 4

alphacharlie

Φιλε hitman δυστυχως υπηρχαν δυο ατομα  που αν παιζανε τιμια,θα το ειχαμε ευχαριστηθει ολοι πολυ περισσοτερο.
Ελπιζω το παλικαρι που χτυπησε το γονατο του να αναρρωσει γρηγορα.
ΥΓ: Την επομενη φορα αν μπορεις παρε και το προσωπο του Duncan McLeod με την καμερα,μπας και βαλει μυαλο!
Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!