Το 1ο ΒΑΖΑΑR - 15/01/2012 - ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 27 Δεκ 2011, 14:43:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

#LEONARDO-SWORDFISH#

Την Κυριακή 15 IANOYΑΡΙΟΥ 2012 στη Βάση της Ελευσίνας 8:00 το πρωϊ με 11:30...

Μαζέψτε ότι έχετε...που νομίζετε οτι είναι άχρηστο στο 1ο Airsoft-ικό MEGA BAZAAR

Βιδάκια, καπάκια, χαλασμένες γεμιστήρες, οπλα οπλάκια, θήκες, θηκούλες ζωνες
και οτιδήποτε άλλο νομίζετε οτι σας ΄πιάνει χώρο.....
σε κάποιον άλλον μπορεί να είναι τόσο χρήσιμο που δε μπορεί να το βρει πουθενά στην αγορά του airosft....

To μόνο που έχετε να παρετε είναι ένα τραπεζάκι και μία καρέκλα και να γίνει το 1ο Αirsoft-ικό Βazaar

Τα αυτοκίνητα θα κοιτάνε προς τη θέα της Ελευσίνας και με ανοικτά τα πορτ-μπαγκαζ, το τραπεζάκι σας και την καρεκλα σας με
συμβολικές τιμές , ανταλλαγές,  ΔΩΡΕΑΝ προσφορες  
και οτιδήποτε άλλο  που θα κάνει το παζάρι μας να περάσουμε καλά και να γελάσουμε
αλλα και να βρούμε κάτι που τόσο καιρό ψάχνουμε.

Επιτρέπονται Ντουντούκες, Μοντέλα και οτιδήποτε άλλο που θα μας κάνει να γελάσουμε και να περάσουμε καλά.

Στο τέλος του Bazaar, όποιος έχει όρεξη και επιθυμεί θα γίνει ελεύθερο παιχνιδάκι..

(deathmatchakia με 350 όριο fps)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να φέρει στο Bazaar  αεροβόλα τύπου airsoft....
η συναλλαγή θα πρέπει να γίνεται ΑΥΣΤΗΡΑ σε άτομα άνω των 18 ετών

spirosleon

Εννοειται θα ειμαστε εκει για βοηθεια! Συγχαρυτηρια!

hitman1975

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΤΕΤΟΙΑ BAZZAR  ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

manoloride

πολυ σωστος ο santa leonardo......!!!!!!!!!
φιλε θα προσπαθησω να ειμαι εκει για να ενισχυσω την ιδεα!!!!!!!

Cerberus Airsoft Team

g.r.b

φοβερή ιδέα παιδιά μπράβο ανυπομονώ να βρεθώ εκεί

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

NIGHT-SHARK

ο ξυλουργος

SIM

Θα ειμαστε και εμεις εκει,θα μεινουμε και για το παιχνιδακι εξαιρετικη ιδεα ολο και κατι εχουμε να δωσουμε και ολο κατι μας λειπει.τα λεμε του χρονου. . .  ;D

batrax

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.............. ;D
-CERBERUS-

super3ilias

Παιδιά στο παιχνίδι μετά υπάρχει δυνατότητα να παίξω κι εγώ ή θα τηρηθούν κανονικά οι κανόνες και οι νόμοι? (είμαι 15).  :P

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: super3ilias στις  29 Δεκ 2011, 23:28:43 ΜΜ
Παιδιά στο παιχνίδι μετά υπάρχει δυνατότητα να παίξω κι εγώ ή θα τηρηθούν κανονικά οι κανόνες και οι νόμοι? (είμαι 15).  :P

KANONIΚΟΤΑΤΑ......!!!!!!

#LEONARDO-SWORDFISH#

εγινε edit στο αρχικό ποστ...με ειδική κόκκινη  σημείωση

Vaggos-97

Ειναι πιθανο να ερθω με τον πατερα μου(D.Fragkos λεγεται στο φορουμ)!!! :D

salamine153

μια θερμη παρακληση - να φερει καποιος γεμιστηρα του RPK, σε οποιαδηποτε κατασταση, κατα προτιμηση μεταλλικη (γινεται και με επιστροφη) και, οσοι εχετε λεπτα ελατηρια φερτε τα και αυτα καθως ετοιμαζω μια καινουρια πατεντα ;) ??? ;)

Νικος

Εγώ που είμαι ανήλικος μπορώ να έρθω για να πουλήσω εξοπλισμό;Επίσης όταν λες συμβολικές τιμές τι εννοείς ;

salamine153

τι εξοπλισμο εχεις ;) ??? Επισης, νομιζω οτι θα επικεντρωθουμε σε ανταλλαγες και οχι σε πωλισεις

grenadier

Παράθεση από: Νικος στις  07 Μαρ 2012, 17:09:42 ΜΜ
Εγώ που είμαι ανήλικος μπορώ να έρθω για να πουλήσω εξοπλισμό;Επίσης όταν λες συμβολικές τιμές τι εννοείς ;
Δεν προσέχεις, δεν προσέχεις!!!!  :P
Την σημείωση με τα ΚΟΚΚΙΝΑ γράμματα στο 1ο ποστ του θέματος μάλλον δεν την διάβασες !!!

Νικος

Τα διάβασα και για αυτό λέω εξοπλισμό και όχι όπλα.Τελικά μπορώ;

Νικος

salamine153

αφου δεν ειναι οπλο, δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα  ::)