Νεο μελος, νεος στον κοσμο του airsoft.

Ξεκίνησε από nyo, 30 Νοε 2011, 18:10:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nyo

Καλησπερα σας και απο εμενα! Πρωτα απ' ολα θελω να σας συγχαρω για την πολυ καλη δουλεια που κανετε και τις πληροφοριες που παρεχετε μεσα απο αυτο το φορουμ.

Προσφατως μου κολλησε και εμενα το μικροβιο του airsoft, με αποτελεσμα να αγορασω το πρωτο μου οπλο. Προχωρησα στην αγορα πιστολιου (αεριου) για αρχη γιατι πιστευω πως ειναι πιο απλο στην λειτουργια του αλλα και στην χρηση κυριως για σκοποβολη. Αγορασα λοιπον ενα 1911 KAC Nighthawk της WE Tech (http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=39_40_166&products_id=1272) και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος μεχρι τωρα.
Ηρθε ομως η στιγμη να παω ενα βημα παραπερα και να αποκτησω και το πρωτο μου AEG καθως θελω να λαβω μερος και στο πρωτο μου παιχνιδι και με πιστολι μονο δεν γινεται δουλεια.
Εδω θα ηθελα την γνωμη των πιο εμπειρων. Διαβαζοντας οσο μπορω το φορουμ αλλα και βλεποντας απειρα βιντεακια στο ιντερνετ εχω καταληξει σε 2 οπλα τα οποια ειναι διαφορετικα μεταξυ τους και ως προς την κατασκευη αλλα και την χρηστικοτητα και την τιμη. Θα ηθελα λοιπον γνωμες γι αυτα τα 2 εχοντας ως κριτηρια το οτι θα ειναι πρωτο οπλο ενος αρχαριου και πως θα χρησιμοποιηθει σε παιχνιδια οποτε πρεπει να ειναι συμβατο και με τους γενικους κανονες (Αττικης).
Τα οπλα που μου εχουν κεντρισει το ενδιαφερον ειναι:

CM16 Raider Combo της GG http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=2427

RK104 EVO επισης της GG http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_31&products_id=1171

Να σημειωσω πως ειναι ευπροσδεκτη οποιαδηποτε αλλη προταση και πως το budget μου δεν μπορει να ξεπερασει την (μειωμενη) τιμη του RK104, δηλαδη τα 250 ευρω.
Ευχαριστω εκ των προτερων!

spirosleon

CM16 raider combo!!!

το πρωτο μου οπλο και το ιδανικοτερο για νεο παικτη. ευθυβολο, ΠΟΛΥ ταχυβολο και ανθεκτικο!

saboter7

Θα συμφωνήσω με το spirosleon. Μετά από δοκιμή σχεδόν κάθε πλατφόρμας κατέληξα σε ένα τέτοιου στύλ aeg. Βολεύει όποιος και να είναι ο τρόπος που παίζεις και κάνει και για cqb αλλά και για πιο μακρυνές βολές! Αν το έβρισκες και σε μεταλλικό θα το προτιμούσα βέβαια. Το κόστος του δε νομίζω να ξεπερνάει το budget σου!

eversman

Καλωσόρισες και καλά και ασφαλή παιχνίδια να έχεις!!

Σου προτείνω και εγώ το  CM16 της G&G.Άν και πλαστικό θα διαπιστώσεις ότι το υλικό είναι αρκετά ανθεκτικό και συμπαγές,η απόσταση βολής παραπάνω από ικανοποιητική.
Το καλύτερο που θα μπορούσες βέβαια να κάνεις και εφόσον έχεις προσδιορίσει το budget σου,είναι να πάς σε κατάστημα ειδών airsoft και να δοκιμάσεις επάνω σου,πώς σου κάθεται το κάθε αεροβόλο.

Καλή συνέχεια!

nyo

Καλως σας βρηκα και ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες απαντησεις σας! Απ οτι βλεπω το CM ειναι αγαπημενο ολων, οχι οτι μεχρι τωρα δεν το ειχα καταλαβει!  ;D
Εν τω μεταξυ συνεχιζοντας το ψαξιμο μπηκε και ακομα ενα στο παιχνιδι.... βρηκα το SCAR L CQC την GG (full metal) σε μαυρο στα 250 ευρω επισης και απ οτι βλεπω σε ολα τα υπολοιπα μαγαζια η τιμη του ειναι πολυ πανω απο 300! Εχω διαβασει πολυ καλές κρητικές για τα συγκεκριμενα οπλα. Τι λετε, να χτυπησω αυτο; Η το CM παραμενει η καλυτερη επιλογη;

dtz

nyo καλωσήλθες και από μένα,  :)

το SCAR της G&G το έχω εδώ και 1,5 χρόνο περίπου, και παίζει χωρίς κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόβλημα,
και καμία αλλαγή. Εχει πραγματικά πολύ καλη ποιότητα, και παρότι αυτά που σου προτείνουν τα παιδιά
είναι πράγματι πολύ καλά, νομίζω ότι το SCAR είναι ένα σκαλοπάτι πιό πάνω.
Βέβαια, προσωπική γνώμη, ότι και να πάρεις G&G, δεν θα έχεις πρόβλημα, καθώς σε σχέση τιμή-απόδοση,
θεωρώ ότι είναι κορυφαία.
Ψάξτο λίγο, και καλύτερα διάλεξε AEG που τουλάχιστον το εμπρόσθιο μέρος (R.I.S.) να είναι μεταλλικό, και
προσωπική γνώμη η καλωδίωση πίσω, ώστε στο μέλλον αν θέλεις να κάνεις αλλαγές, να είναι πιο εύκολες.

καλά παιχνίδια, πάντα με χαμόγελο, χωρίς γκρίνιες, το airsoft είναι για να ΞΕΣΚΑΜΕ και όχι να ΣΚΑΜΕ  ;D ;D
don 't get mad, get even

Nick Babouinos

+1 στον dtz η g+g ειναι τοπ εταιρια για τα λεφτα τησ κ την αποδοση,εχω το μ4 που δειχνεις αλλα το δικο μ ειναι to gr 15 ολοιδιο με το 16 κ ειναι φοβερο!!!απο παρελκομενα απειρα εχει αρκει να εχεις λεφτα απο σερβις οτι θες καθως σαν μ4 μπορεις να βαλεις οτι γουσταρεις αν σπασει,πχ σε εμενα χαλασε ενα κομματι στο μοχλο του κλειστρου επειδη επεσα κατω μαζι μ το οπλο κ βρηκα αμεσως ανταλλακτικο χωρις ψαξιμο κ τελος δε θελει πολλα πολλα μονο ρευμα κ μπιλιες κ οταν μπεις για τα καλα στο παιχνιδι κοιτας για κατι καλυτερο κ ακριβωτερο!!!!με κλειστα ματια φοβερη εταιρια!!!

nyo

Πρωτα απ' ολα θελω να ευχαριστησω ολους οσους ασχοληθηκατε με την περιπτωση μου και για τις συμβουλες που μου δωσατε! Τελικα η συμβουλη "δες το απο κοντα, δοκιμασε το και παρτο" αποδεικνυεται ως η πιο χρησιμη. Αφου την ακολουθησα κατεληξα σε ενα M4 CQB-R "Knights" της King Arms μιας που το βρηκα σε πολυ καλη τιμη.

Ηθελα μεταλλικο σωμα και πιστευω πως το συγκεκριμενο οπλο μπορει να ειναι η βαση για πολλα updates.
Αλλωστε ως κατοχος και του πιστολιου KnightHawk της WE τα ταιριαξα (και τα 2 οπλα ειναι εκδοσεις real steel της Knights Armament oποτε τα ταιριαξα κι ολας!

SAPPER

Καλός ήρθες στην παρέα μας και μπορώ να πω ότι έχεις κάνει πολύ καλές επιλογές στον οπλισμό σου.

Το πιστόλι Nighthawk της WE για αρκετό καιρώ από τότε που βγήκε μέχρι πριν δυο μήνες ήταν το αγαπημένο μου, το άλλαξα για λόγους ξηράς προπόνησης και μόνο με Glock γιατί αυτό έχω και στην δουλειά.

Το Knights της King Arms είναι επίσης άριστο κομμάτι στο φινίρισμα και εσωτερικά άρτιο και σταθερό Gearbox με πάρα πολύ καλό hop-up !

Πλέων σου εύχομαι μόνο καλά και ασφαλή παιχνίδια !

g.r.b

για σας παιδια  ειμαι ο george και οπος καταλαβαινετε ειμαι καινουριος στον κοσμο του airsoft και θα ηθελα βοηθεια  σε ενιμεροσι για της μαχες

hitman1975

για σας παιδια  ειμαι ο george και οπος καταλαβαινετε ειμαι καινουριος στον κοσμο του airsoft και θα ηθελα βοηθεια  σε ενιμεροσι για της μαχες

Καλως ηρθες γιωργο και γω καινουργιοσ ειμαι 3 παιχνιδια εχω και περιμενω πως και πως το επομενο με μια λεξη ειναι φαναστικο αυτο το χομπυ καλα παιχνιδια να εχεις  :D

g.r.b

ευχαριστο πολυ φιλε μου, που μπορο να δω ποτε γινοντε μαχες αν αν μπορο να σιμετεχο και εγω

godfather

καλως ηρθες στον κοσμο του airsoft !!!!!!!οσο για τα παιχνιδια απο το forum θα βγενουν ανακοινωσεις

g.r.b

Prom81

Παράθεση από: g.r.b στις  23 Δεκ 2011, 12:43:51 ΜΜ
ευχαριστο πολυ φιλε μου, που μπορο να δω ποτε γινοντε μαχες αν αν μπορο να σιμετεχο και εγω

Καλημερα, εαν μενεις Αθηνα κοιτας εδω (εαν οχι στα αναλογα sections) http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/board,20.0.html

g.r.b

PIT BULL

φιλε μου g.r.b καλός ήρθες στο κόσμο του airsoft καλά και ασφαλή παιχνίδια!!!!! ;)

g.r.b

καλώς σε βρήκα φίλε  μου είμαι george η αλλιως γιώργος έχω πεξη ήδη 2 παιχνίδια και έχω να πο πως είμαι ενθουσηασμένος πόλη με το παιχνίδι  και περιμένω πως και πως  το επόμενο

PIT BULL

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ  είναι ακόμα η αρχή!!
πρέπει να έχω το τηλ σου από έναν φίλο θα σε περνώ  εγώ οποτε θα μπορώ σε παιχνιδιa  ok  8) 8)

g.r.b