BATTLEFIELD Vol. 2 "Operation: Jihad" 11/12/11 -Woodland-

Ξεκίνησε από StarScream, 28 Νοε 2011, 19:08:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Arbiter

τι να πω και εγω που προδωσα την ομαδα μου και πηγα με τις φωκιες!!χιχιχι!!!οντος το πεδιο τελειο και ελπιζο καποια στιγμη να πεξουμε μονο κτηρια να δουμε και την αλλη πλευρα που πολλοι δεν ειδαμε!!παντα τετοια!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

#LEONARDO-SWORDFISH#

Bρε οταν υπάρχει θέληση... όλα αγγίζουν την τελειότητα.....

S.W.A.T.........Βαθμολογία: 10' και !!!
ΠΕΔΙΟ...........Βαθμολογία: 10' και !!!
ΠΑΙΚΤΕΣ........Βαθμολογία: 10' και !!!
Αirsoft Club...Βαθμολογία: 10' και !!!

Ευχάριστη η παρουσία των Contractors (Kόρινθος) και χάρηκα πολύ που τους είδα......
κι ας ήρθε ο Βαγγέλης χωρίς γουρνοπούλα... ;D ;D ;D ;D

Το "Charlie Point' είναι εκεί και περιμένει ακόμα τις φώκιες... :P :P

StavrosKiller74

Charlie Point Forever !!!

Τέλειο παιχνίδι παιδιά , αν και νέος στο χώρο νιώθω τυχερός που έζησα μια τέτοια εμπειρία,

εύχομαι πάντα τέτοιες διοργανώσεις και να περνάμε όλοι καλά !!

Ζήτω ο ΑΛΛΑΧ !!!

APACHE

Η LOST INFANTRY DIVITION ευχαριστρει τους SWAT.
οσοι δεν ηρθαν...εχασαν
επρεπε να ηταν τουλαχιστον 600 ατομα σε αυτο το πεδιο...
ευχαριστουμε ολες τις ομαδες,παλαιους και νεους.
ΜΠΡΑΒΟ...........

StarScream

Θέλω και εγώ προσωπικά αλλά και από την ομάδα S.W.A.T.  να σας ευχαριστήσουμε για τα καλά σας λόγια τώρα αλλά και στην συμπεριφορά μέσα στο παιχνίδι και μόνο που βλέπουμε ότι περάσατε καλά είναι η ανταμοιβή μας και το σημαντικότερο και ας μην παίξαμε...

Αν αρχίσω από το σενάριο θα σας πω ότι ο ένας αξιωματικός που δεν πήραν οι US Navy Seals πίσω θα τους επιστραφεί σε 12 τεύχη με το πρώτο προσφορά στην τιμή των 4,99 euro... (σε δραχμές από του χρόνου).

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μπάμπη Αργυροπουλο και το κατάστημα Airsoft Club για την στήριξη στο παιχνίδι.

Τώρα αυτό που έχω να σας πω για το  VOL.3  είναι.....
ξεσκονίστε τα tracer σας...
βάλτε μπαταρίες στα night Vision σας...
και αλλάξτε λάμπες στους φακούς σας....

Τώρα όσο αφορά το φαγητό μετά το παιχνιδι, λένε... μια εικόνα 1000 λέξεις!!!

Arbiter

αμα στο επομενο που θα ειναι νυχτα επιτρεψεις και στους σεαλς να φορεσουν μαυρα,μα την παναγια θα βρω μπουκαλα και αναπνευστηρα και θα φορεσω και τα βατραχοπεδιλα!χαχα

Palladin

Παραγγέλνω ΤΩΡΑ tracer, 1 κούτα μπίλιες, φακό 7000000 lumens και night vision! Αλεξ μη φορέσεις τα βατραχοπέδιλα... θα ακούγεσαι περισσότερο!!!

mirrage

Παράθεση από: Arbiter στις  13 Δεκ 2011, 09:37:27 ΠΜ
αμα στο επομενο που θα ειναι νυχτα επιτρεψεις και στους σεαλς να φορεσουν μαυρα,μα την παναγια θα βρω μπουκαλα και αναπνευστηρα και θα φορεσω και τα βατραχοπεδιλα!χαχα

Σιγά το φοβερό!ςΕσύ είμαι σίγουρος πως αν μπορούσες θα φόραγες και στολή πυροτεχνουργού!

tristan

Χαρητε ταλυμπανακια του charlie point αν στο επομενο ειστε κατο απο τα 'ναχοματα δεν σας σωνη ουτε ο αλλαχ αααχχχχαααχχχ  ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-*

batrax

Mας βλεπω να μας βαζεις σε εκξοδα παντος αν γινει νυχτερινο θαναι τελειο και αυτο....Λοιπον ραντεβου του χρονου.......... :) ;) :D ;D :P
-CERBERUS-

2PAC

μπραβο σε ολους σας παιδια! σεναριο πεδιο οργανωση και παιχτες
ηταν ολα τελεια περασαμε super
δεν περναγε τιποτα απο τους ταλιμπανεους μας ριμαξανε οι αλητες
στο επομενο ομως θα παρουμε το αιμα μας πισω θα σας τσακισουμε!!!!
ευχαριστουμε και παλι τους διοργανωτες παντα τετοια
καλη συνεχεια σε ολους

kaliostro

Παίδες την επόμενη φορά μπορεί να είστε εσείς οι ταλιμπαν οπότε μην λέτε μεγάλες κουβέντες... χαχαχαχα.
Λυπάμε που δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ για να βοηθήσω την ομάδα μου με την διοργάνωση αλλα απ'ότι βλέπω περιτός θα ήμουν... Το μπράβο φυσικά πάει κ σε όλους τους παίχτες που σεβάστηκαν την ιδέα μας για ένα τέτοιο μεγάλο (σε συμετοχές) σενάριο-παιχνίδι αλλα κ τον κόπο των αντιπάλων τους.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

StarScream

Παράθεση από: kaliostro στις  13 Δεκ 2011, 18:46:27 ΜΜ
Παίδες την επόμενη φορά μπορεί να είστε εσείς οι ταλιμπαν οπότε μην λέτε μεγάλες κουβέντες... χαχαχαχα.
Λυπάμε που δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ για να βοηθήσω την ομάδα μου με την διοργάνωση αλλα απ'ότι βλέπω περιτός θα ήμουν... Το μπράβο φυσικά πάει κ σε όλους τους παίχτες που σεβάστηκαν την ιδέα μας για ένα τέτοιο μεγάλο (σε συμετοχές) σενάριο-παιχνίδι αλλα κ τον κόπο των αντιπάλων τους.

Άντε για τον απόγονο εσύ και άσε εμάς να τρέχουμε...
Να δω το kaliostrακι με οπλο....  8)

kaliostro

Κορίτσια βγάζω ρε συ. Θα κάνουμε την female S.W.A.T.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Sierraxray

Δεν ξέρω ποιος sniperλιμπάν βάραγε από δεξιά (κατά τους SEALS - αριστερά των Ταλις) προς το λοφάκι στο κέντρο,.... αλλά ευθύνεται για 2 εκπληκτικά headshot. Το ένα με βρήκε ανάμεσα στα μάτια στη μάσκα και φαίνεται ότι η μπίλια έγραφε το όνομά μου ήδη από τότε που γεννήθηκε στο εργοστάσιο...
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

Arbiter

αχχαχαχ οντως πετρο θα κανω πολυ θορυβο.γκλαπα γκλουπα!!!!τωρα που ειπες πανο για πυροτεχνουργου καποτε το εψαχνα να σου πω την αληθεια για ενα γυρισμα με κατι πεδια,ασπρες απο αυτες που ειχαν στο resident evil, για χαβαλε στο ebay αλλα οι τιμες ειναι απαγορευτικες

ALEX_V

Ελα, έλα δύο κομματάκια κρεατάκι έφαγε ο Sapper και το κάνατε θέμα... :P

FOTOGRAFOS

πέραν του ότι όλα ήταν άψογα θα ήθελα να επισημάνω κάτι στο θέμα του respawn!πιστεύω οτι σε όλα τα σενάρια το respawn πρέπει να γίνεται όπως εγείνε την κυριακή!αν το εφαρμόζουμε έτσι πίστευω το κάνουμε λίγο πιο ρέαλιστικο ένα σενάριο!

SAPPER

ROOKIEJO

κρατιομουνα να μην σε δωσω, μερες που ερχονται, αλλα πλεον δεν κρατιεμαι.
ειμαι υποχρεωμενος να καταγγειλω στην κοινοτητα την ατακτη υποχωρηση την δικια σου και του PIT K οταν εφτασε η δευτερη μεριδα πιτες αφηνοντας μονο τα Μ_Α_Τ στο χωρο της ταβερνας.
παρολα αυτα χαρις στη διαρκη εκπαιδευση και το υψηλο αισθημα ευθυνης που μας διακατεχει καταφεραμε να εξαφανησουμε τα παντα απο το τραπεζι.

για το παιχνιδι τα ειπατε ολα  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D.
εγω μονο θα πω ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ.
ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ :D :D :D :D ΜΠΟΡΟΥΜΕ