BATTLEFIELD Vol. 2 "Operation: Jihad" 11/12/11 -Woodland-

Ξεκίνησε από StarScream, 28 Νοε 2011, 19:08:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lock

δεν εχετε να πατε καπου αμερικανακια  :-*

πολυ καλο σεναριο,μπραβο στους swat για μια υπεροχη κυριακη που περασαμε

ALEX_V

Πολλά μπράβο στους SWAT για το άψογο παιχνίδι που διοργανώσανε!
Το ευχαριστίθηκα πάρα πολύ και ας έριξα μόλις 40 BBS!
Το περπάτημα στο βουνό, ήταν όλα τα λεφτά! ;)

spiros.k

μετα απο μεγαλο αγωνα το τσαρλι δεν το κουνησε τιποτα ηταν ενα κοματι δυσκολο γεια την επιθεση δεν αφηναμε μυγα να περασει,ιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι ;D ;D ευχαριστουμε την ομαδα swat γεια ολα το σεναριο και ολα τα παιδια ηταν αψογα πεξαμε ενα σοβαρο παιχνιδι πολυ δυνατο,ευχομαι παντα τετοια παιχνιδια  ευχαριστω της ομαδες που πεξαμε μαζι..καλη βδομαδα σε ολους.. ;) ;)

fox3

Εκ μέρους της Stalkers Airsoft Team ευχαριστούμε θερμά την SWAT και το Airsoftclub για την διοργάνωση....

Πολύ ωραίο παιχνίδι, με πολύ περπάτημα, ένταση, χωρίς παρατράγουδα και κυρίως με πολύ καλό φαγητό στο τέλος...

Συγχαρητήρια σ όλους τους συμμετέχοντες που βοήθησαν με την σειρά τους για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού...

Καλή εβδομάδα σ όλους!!!!
Try to hunt,not to be hunted...

AlienProduce

Τα συγχαρητήριά μου στην διοργάνωση και σε όσο κόσμο βοήθησε για να γίνει
αυτό το πολύ καλό παιχνίδι.!
Χάρηκα πολύ που είδα παλιούς και καλούς γνωστούς, αλλά και φίλους.
Πάντα τέτοια να έχουμε.!

Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι αλλά και το πεδίο ιδιαίτερα, παίρνουν άριστα!
Τους χαιρετισμούς μου και σας περιμένουμε όλους στην Φθιώτιδα!

Μιχάλης Σούλτος / AlienProduce
MYRMIDONES airsoft Fthiotidas team
AlienProduce/Airsoft fthiotidas team MYRMIDONES

Palladin

Τι να πεις για ένα σενάριο που κατάφερε να μαζέψει 280(!!!) άτομα? Όλοι περίμεναν ότι θα γίνουν σφαγές, τσακωμοί και δεν ξέρω και γω τί άλλο μόνο που η άψογη διοργάνωση που ήταν ΠΑΝΤΟΥ σε συνδυασμό με τα σφιχτά μέτρα ασφαλείας και η διάθεση που βγήκε απ' όλους για καλό παιχνίδι εμπνευσμένη από καταπληκτικό πεδίο έφεραν ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα! Εκ μέρους της ομάδας των M_A_T ευχαριστώ πολύ τους φίλους από την ομάδα των S.W.A.T. για το παιχνίδι, πιστεύω δεν θα μπορούσε να βγει καλύτερο και μακάρι όλα τα παιχνίδια που θα παίξουμε να βγουν τόσο καλά σαν αυτό.
Επίσης να ευχαριστήσω την ομάδα των Black Mamba για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Υ.Γ. Χάρηκα πολύ που ξαναβρεθήκαμε με τους φίλους Contractors από την Κόρινθο που είχαμε να τους δούμε πολύ καιρό και πολλούς φίλους ακόμα, να 'στε όλοι καλά.

Καλή εβδομάδα σε όλους.

Palladin
M_A_T

sticker

και εμεις με την σειρα μας Loners .  Eνα μεγάλω μπράβω σε ολους , γιατι ειχαμε πολυ ορεξη και θετικη ενεργεια για ενα μεγαλο παιχνιδι οπως αυτο που εγινε σημερα στις ερυθρες απο μια σοβαρη ομαδα του airsoft .Αντε με το καλο και αλλα τετοια παιχνιδια, θα ημαστε κοντα σε τετοια σεναρια..καλη εβδομαδα σε ολους......

ulisse

δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο από αυτά που είπαν οι προλαλλήσαντες.
Τα χιλιόμετρα από την Πάτρα άξιζαν και με το παραπάνω.
Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όλους τους συμμετέχοντες και ΙΔΙΑΤΕΡΩΣ  στα παιδιά των SWAT για τον κόπο που έκαναν, ώστε να ευχαριστηθούμε οι υπόλοιποι το παιχνίδι.
Τέτοιες διοργανώσεις κάνουν την διαφορά στην αεροσφαίριση στην Ελλάδα.

Patriot

Εκ Μέρους  των US.MARINES (MAGTAF-A) ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.... και ενα μεγαλο BRAVO .......στην SWAT....!!!  ;)
ΥΓ. Τα πολλα λογια ειναι περιττα  για σημερα.....!!! 8)
God Save The Queen.........

Τάλων

Φίλοι SWAT  ήταν πολύ καλά ειλικρινά.

Και αλήθεια δεν ξέρω πόσο καλό ήταν το παιχνίδι (εννοώ σενάριο και τέτοια) αυτό που ξέρω και είδα είναι ότι καταφέρατε να φύγει ο κόσμος χαρούμενος και γεμάτος.

Μια γεμάτη Κυριακή που όλοι πήραν αυτό που ζητούσαν.

Ανάσα από την καθημερινότητα.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλου σας.

Ειλικρινά και φιλικά
Τάλων
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

2PAC

καλημερα σε ολους.
μπραβο παιδια πολυ καλο game με πολλα μπιλακια πολυ καλη
οργανωση και πολυ καλο πεδιο ολα πηγαν μια χαρα μπραβο σας

Echo-Fox

Μπράβο στα παιδία (SWAT) κατάφεραν να φτίαξουν ενα παρα πολυ καλό σενάριο σε ενα πολύ όμορφο πεδίο.

Albatros

καλημερα και απο μενα. θα ηθελα να ευχαριστισω τουσ swat  για την πολυ καλη προσπαθεια στην διεξαγωγη του παιχνιδιου σε ενα φανταστικο πεδιο. οσον για τουσ αμερικανους μην φοβουντε θα τους στειλουμε τον τελευταιο αξιοματικο σε κομφετι για τις αποκριες! οσον αφορα τα οπλα που ανατιναξατε σιγα... θα παρουμε τα οπλα απο αυτους που καθαρισαμε μπροστα στο charlie! μουχαχαχαχα

περα απο την πλακα συνχαριτιρια και στις δυο ομαδες για ενα πολυ ωραιο και κουραστικο παιχνιδι. παντα τετοια να εχουμε.

μπραβο και παλι στα παιδια για την προσπαθεια και αναμενουμε το επομενο !!!

Rebels airsoft team
Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...

agent 47

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα των SWAT για την πολύ καλή διοργάνωση και εποπτεία όλου του παιχνιδιού.
Τέλειο πεδίο, τέλειο παιχνίδι!!!!!
Πάντα τέτοια!!!!

Rebels Airsoft Team.
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Dusty

Από τους Maveric Warfare ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο σε όλα τα παιδιά των swat που έτρεχαν ολη μέρα και έχασαν μια κυριακή για να μπορέσουμε εμείς να περάσουμε υπέροχα. επίσης μπράβο αξιζουν και σε όλους που πήραν μέρος για την εξαιρετική συνεργασία τους.
αναμένουμε με ανυπομονησία το battlefied 3: return to karkand
εγώ πάντως την τιμητική μου την "τσίμπησα" και θα την αξιοποιήσω thx αξιωματικέ
και πάλι συγχαρητήρια
this one was for the books

batrax

Παράθεση από: Crypto στις  11 Δεκ 2011, 18:44:39 ΜΜ
Συγχαρητήρια στην ομάδα των S.W.A.T. για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλανε για το σημερινό παιχνίδι. Έγινε ευχάριστος πανικός, βροχή τα μπιλάκια, πανταχού παρών διαιτησία και γενικά άρτια η συμπεριφορά όλων. Πάντα, μα πάντα τέτοια!

Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα CERBERUS (Jihad) που φυλάξανε την περιοχή τους (κτίριο στο λόφο, μεταξύ Charlie και Delta) και τον Αξιωματικό τους (εμένα). Βαρέθηκα να μοιράζω τιμητικές  ;D
Βεβαίως και στους Maverick Warfare, MAT, ACO, Cobra που ήρθαν για ενισχύσεις.

Ωραία πράμματα  8)

Προς S.W.A.T.: άλλη φορά, σαν αξιωματικός, θέλω γούνινη πολυθρόνα, Nova, XboX, και 2 καλίγραμμες δεσποινίδες να με φροντίζουν. Όχι ένα μικρό, βρώμικο δωματιάκι που μπάζει! Ορίστε μας!! :o
:) ;) :D ;D Σε ευχαριστουμε  ολα τα πεδια απο τιν ομαδα μου για τα καλα σου λογια Αξιωματικε και πιστευω να γελασες και να περασες καλα μαζι μας και να καταλαβες τι παιδια ειμαστε...............Δεν σε κερασαμε και τιποτα ρε γαμοτο ...Ελα με τιν ομαδα σου στο Ελλινηκο Centering na se kerasoume xaxaxaxa εχουμε διαφορα φαγιτα μπαμμμ μμμμμ   μπουμμμμμμμμ ............... :) ;) :D ;D
-CERBERUS-

Br33z3r

Συγχαρητήρια και από τους Airborne "Jolly Rogers"! Πολύ καλή οργάνωση και πολύ ωραίο πεδίο για τον αριθμό των συμμετοχών. Ελπίζουμε και σε 3η διοργάνωση battlefield μιας και είναι και επίκαιρο και τα καταφέρνετε τόσο καλά να περνάμε ωραία τις Κυριακές μας. Πολλά συγχαρητήρια και πάλι, κάνετε την ορειβασία και την κούραση να αξίζουν. Ελπίζω να παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι διοργανωτες από το παιχνίδι σας.
Take a look to the sky just before you die, it's the last time you will...

remali

Και τα ευσημα δεν τελειωνουν εδω. Μπραβο στην ομαδα των SWAT για τη καθε τους προσπαθεια απο το σεναριο μεχρι το πεδιο και τις μετρησεις μεχρι την διαιτησια. Ολα ηταν ομαλα και αυτο που με χαροποιησε ειναι οτι αντιθετα με τον αριθμο των σημετοχων δεν εγινε το το παραμικρο...Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους εμας που σιγα σιγα ξαναχτιζουμε μια νεα κοινοτητα αιρσοφτ...

-marksman-

ενα μεγαλο μπραβο στους S.W.A.T για την επιτυχια του σεναριου τους κ ελπιζω να μας καταπληξουν με τη συνεχεια του batllefield 3!επισης να ευχαριστησω την παλια μου ομαδα GHOST RECON που δεχτηκε να συνεργαστω μαζι τους,κ να εκτελεσουμε την αποστολη μας μεσα απο μια σειρα τακτικων κινησεων,αποφυγη ενεδρευοντων ομαδων κ εχθρικων περιπολων(με μεγαλη επιτυχια)να διεισδυσουμε κ να καταληξουμε στην ενεργοποιηση του καπνογονου με την εξαφνη κρουση του sapper κ της ομαδας του στο υποστεγο με αποτελεσμα να σημανει τη νικη των seals με 2 απο τους 3 ανικειμενικους στοχους του παιχνιδιου!

Teacherdick

Απο την Umbrella Corp. ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες.Αν και ανήκω στους ητημένους, οφείλω να αναγνωρίσω την ανωτερότητα των ομάδων που απάρτησαν τους SEALS.
Αναμένουμε το 3 και ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάρουμε εκδίκηση!!!!!!

καλή εβδομάδα σε όλους.
Si Vis Pacem, Para Bellum.