οι πιο epic θανατοι σε πολεμικη ταινια

Ξεκίνησε από Arbiter, 06 Δεκ 2011, 19:33:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Arbiter

προσφατα βρηκα ενα βιντεακι απο μια ρωσικη μαχη με γερμανους και μου φανηκε παρα πολυ αστεια με ολους αυτους τους κομπαρσους και ειπα να το μοιραστω,προσεξτε ιδιαιτερα στο 1 και 45 και στο 2 και 17 τους πιο επικ θανατους γερμανων που εχω δει ποτε μου  close combat germans and russians fighting 1941 ww2
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

metallpontios

Arbiter

ooo ναι!!απλα δηλαδη τον σπρωχνει στο εδαφος και ο αλλος σφαδαζει λες και τον τιναξαν με ολμο!!

mirrage

Εμένα πάλι μου αρέσουν αυτοί που πεθαίνουν με
μία κλωτσιά η μπουνιά...Έχει αρκετούς.

Nick_the_Greek

Και για ποιο λόγο δεν πυροβολεί ο ένας τον άλλον από μακριά ή και όταν έρθουν κοντά πάλι δεν πυροβολούνται;
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

salamine153

Ψαξτε κι αλλο τις σοβιετικες ταινιες και θα δειτε πολλα τετοια ακομα :-X
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Koukos

Παράθεση από: Nick_the_Greek στις  06 Δεκ 2011, 21:12:43 ΜΜ
Και για ποιο λόγο δεν πυροβολεί ο ένας τον άλλον από μακριά ή και όταν έρθουν κοντά πάλι δεν πυροβολούνται;

μαλλον τα fps τους ειναι πολλα..αυτο που βλεπετε φιλοι μ ειναι μαι καινουργια εκδοχη του μπαμ και πιστευω θα πρεπει αν την ακολου8ησουμε...
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

alektor

O Λεβέντης στο 2:01 τι κάνει? ???
Του τη περνάει σουβλάκι.... τι ξυφολόνγχη? :-[
Του τη... σφυρίζει κλέφτικα στο αυτί? :-X
Του τη μπίγει τι.... μαχαίρα μωρέ? :o
Προσπαθει να τον σκοτώσει με.... τρίψιμο? :-\
Αυτά είναι cqb....

Arbiter

χαχαχ πραγματικα δεν μπορω,εγω λιωνω στο 2 και 18 ξανα και ξανα!!οντος εχεις δικιο εχω δει αρκετες παλιες ρωσικες τετοιες και οντως ειναι απαλευτες!!ΚΑΑΑΑΜΙΑΑΑΑ σχεσει ομως με τις συνχρονες ρωσικες που τοσο πολυ αιμα και θανατους δεν εχω ξαναδει!!ειναι τρελοι αυτοι οι ρωσοι και στο καπακι βαζουν και μεταγλωτιση πανω στην μεταγλωτιση σε ξενες τενιες μην νοιαζωντας καν!

Erevuss

Αυτες οι παλιες ρωσσικες ταινιες ειναι πραγματικα πολυ κακοφτιαγμενες,το συγκεκριμενο βιντεο οταν το ειχα πρωτοδει  ειχα λιωσει στο γελιο, υπαρχουν ομως και καποιες καινουργιες παραγωγες που εκαναν σημαντικα βηματα μπροστα και εχουν καλες σκηνες μαχης,παραθετω 2 trailer :

Official Movie Trailer Brest Fortress

WW2 SNIPER - Film Trailer - Combat Scenes - Eastern Front Battlefield - Soviet RKKA vs German WH&SS
"Many Enemies bring much Honour ..."

Arbiter

η πρωτη ειναι τελεια την εχω δει,η δευτερη ειναι mind f...ck πραγματικα,δεν εβγαλα κανενα απολυτος νοημα!απλα την ειδα για της στολες και την οποια μαχη ειχε!ειναι πολλες ρωσικες ταινιες που βλεπεις και μετα μενεις να ψαχνεσε τι ειδες μολις τωρα!!

salamine153

παντως η μουσικη στο τελος της δευτερης ειναι ωραια :)

Overlord

Στην Πουτινική ( πω-πω τι έγραψα!!!) Ρωσία το νόημα στην υπόθεση της ταινίας δεν έχει καμία απολύτως σημασία, η Ρώσικη - Σοβιετική αρκούδα να φαίνεται δυνατή και να παει να γ....θεί το σενάριο.
Πάντως από θέμα εφέ έχουν κάνει άλματα
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

Koukos

την εχω την πρωτη και πραγματικα αξιζει να τη δει κανεις..ωραια φκιαγμενη και εμ ερκετη αγωνια..
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

salamine153

εδω οι Σοβιετικοι εντοπισαν μια μοναδα τυπου μραντενμπουργκ στη μαχη του Σμολενσκ. Εμφαση στα πρωτα 3.20

Война на западном направлении (1990) ч.5 3/5

Sierraxray

Δείτε τα "9th Company" και  "paragraph 78". Πάλι ρώσικα. Και εκεί οι ράμπο με την ευγενική - ευαίσθητη εώς καλλιτεχνική κατα βάθος ψυχοσύνθεση, εξαναγκάζονται να ματοκυλίσουν ανθρώπους.
Γενικά 3 στις 4 πολεμικές ταινίες είναι τουλάχιστον γελοίες...
Και στις αμερικάνικες υπάρχουν σαχλαμάρες σαν το Fire over Afganistan, Operation Flashpoint: Eagle One, American soldiers in Iraq. Απλά είναι πιό κοντά στο στύλ που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και μερικές σαχλαμάρες τους τις κάνουμε χάζι όπως κάνουν χάζι οι φίλοι των B-movies όλες τις ανάλογες ατέλειες.
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

queef

Παράθεση από: Sierraxray στις  07 Δεκ 2011, 16:58:46 ΜΜ
Δείτε τα "9th Company" και  "paragraph 78". Πάλι ρώσικα. Και εκεί οι ράμπο με την ευγενική - ευαίσθητη εώς καλλιτεχνική κατα βάθος ψυχοσύνθεση, εξαναγκάζονται να ματοκυλίσουν ανθρώπους.
Γενικά 3 στις 4 πολεμικές ταινίες είναι τουλάχιστον γελοίες...
Και στις αμερικάνικες υπάρχουν σαχλαμάρες σαν το Fire over Afganistan, Operation Flashpoint: Eagle One, American soldiers in Iraq. Απλά είναι πιό κοντά στο στύλ που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και μερικές σαχλαμάρες τους τις κάνουμε χάζι όπως κάνουν χάζι οι φίλοι των B-movies όλες τις ανάλογες ατέλειες.

Το 9 ΡΟΤΑ είναι ταινιάρα.Εκεί κι αν φαίνεται ο ρεαλισμός τους.Δεν έχω δει να κάνουν κάτι αντίστοιχο οι Αμερικανοί για το Βιετνάμ πχ.
Η συγκεκριμένη ταινία αναφέρεται σε πολλά.Το κλίμα της εποχής,τον εξαναγκασμό προς τη στράτευση,τις διάφορες κοινωνικές τάξεις και φυλές της ΕΣΣΔ,το σαθρό σύστημα του στρατού και άλλα πολλά.Προσωπικά,δεν θα τη σύγκρινα με τις προηγούμενες,ούτε με b-movie.

YΓ.Στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα και ο Ανθύπας στην εκπαίδευση ήταν υπαρκτό πρόσωπο.Για την ιστορία,πέθανε από καρδιά λίγα χρόνια μετά την επιστροφή του από το Αφγανιστάν.
Δώσε στον στραβό μάτια κι εκείνος θα ζητήσει φρύδια ..

salamine153

Παράθεση από: queef στις  07 Δεκ 2011, 19:17:29 ΜΜ
Το 9 ΡΟΤΑ είναι ταινιάρα.Εκεί κι αν φαίνεται ο ρεαλισμός τους.Δεν έχω δει να κάνουν κάτι αντίστοιχο οι Αμερικανοί για το Βιετνάμ πχ.
Η συγκεκριμένη ταινία αναφέρεται σε πολλά.Το κλίμα της εποχής,τον εξαναγκασμό προς τη στράτευση,τις διάφορες κοινωνικές τάξεις και φυλές της ΕΣΣΔ,το σαθρό σύστημα του στρατού και άλλα πολλά. Στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα και ο Ανθύπας στην εκπαίδευση ήταν υπαρκτό πρόσωπο.Για την ιστορία,πέθανε από καρδιά λίγα χρόνια μετά την επιστροφή του από το Αφγανιστάν.
To τελος της ταινιας δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με πραγματικα γεγονοτα. Αλλα η ιδια η ταινια ειναι αρκετα καλη, εδω συμφωνω απολυτα

Overlord

Το 9 ΡΟΤΑ υοάρχει στα dvdαδικα γιατί δεν το βρίσκω

Overlord