BATTLEFIELD Vol. 2 "Operation: Jihad" 11/12/11 -Woodland-

Ξεκίνησε από StarScream, 28 Νοε 2011, 19:08:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spirosleon

Παράθεση από: morfeus1712 στις  07 Δεκ 2011, 14:37:39 ΜΜ

Ψάχνεις ευκαιρία να κατεβεις με τα όπλα στο χωριο και να αιχμαλωτισεις τις ταβέρνες ε;;;;;;

Βασιλη μαζι σου αυτη την φορα. !!! εσυ την μια ταβερνα και εγω την αλλη....

Μπαμπη ενημερωσε το χωριο να γεμίσουν και τα ψυγεια με μπυρες.

O.Y.K.1985

Παράθεση από: StarScream στις  06 Δεκ 2011, 19:56:40 ΜΜ
Οταν λες κανονια ???  :D
on second thought  μαλλον ενα κανονι (ατ low) και κανα δυο aeg.  Ελεγα να φέρω το minigun  αλλα θα μου πεσει η μεση
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

G.P.S.

Παράθεση από: O.Y.K.1985 στις  07 Δεκ 2011, 16:55:30 ΜΜ
on second thought  μαλλον ενα κανονι (ατ low) και κανα δυο aeg.  Ελεγα να φέρω το minigun  αλλα θα μου πεσει η μεση
Παρε το minigun & μπες στην αμυνα.
Στηστε ενα καλο πυροβολειο με καλη περιφερειακη αμυνα,
προμηθευτειτε 2 σακια bbs & αν πλησιασει κανεις σφυρα μου.
Ουτε μεση, ουτε αθανασιες, ουτε τιποτα !!!  ;D ;D ;D

morfeus1712

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ PARKING ...
ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΟΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ !!!

O.Y.K.1985

Παράθεση από: G.P.S. στις  07 Δεκ 2011, 17:21:24 ΜΜ
Παρε το minigun & μπες στην αμυνα.
Στηστε ενα καλο πυροβολειο με καλη περιφερειακη αμυνα,
προμηθευτειτε 2 σακια bbs & αν πλησιασει κανεις σφυρα μου.
Ουτε μεση, ουτε αθανασιες, ουτε τιποτα !!!  ;D ;D ;D
Δνε θα φέρω το minigun για δύο λόγους. Αφ ενός γιατι θελει 2 μπαταριες απο μηχανη για να δουλεψει (δεν είναι της classic army) συν 10000 μπιλιες , και αφ ετέρου φοβάμαι το ματι . Ηδη εχω δύο παραδειγματα που εχω παθει ζημια σε όπλα από μάτι. Και το πιστεύω το ατιμο. Πάντως αν με βάλετε στην αμυνα (osama) να φέρω παλαιστινιακη χατα  και  ΑΚ .
Οσον αφορα τις αθανασιες στον συνειδητοποιημενο αθανατο  (βλεπε superman fantastic 4 κλπ marvel heroes) και ολες τις μπιλιες να αδειασεις επάνω του παλι θα κανει την παπια

reset

παρακαλώ πολύ να προστεθούν + 3 άτομα στους     (  CONTRACTORS )

Mihalis Yamaha....Makis Hunkys...Stauros Baroudos.

KRITIKOS

Για λογος υπηρεσιακούς δυστυχος ο Εκδρομος δεν θα παραβρεθει.

Jim21

Παράθεση από: O.Y.K.1985 στις  07 Δεκ 2011, 19:09:09 ΜΜ
Δνε θα φέρω το minigun για δύο λόγους. Αφ ενός γιατι θελει 2 μπαταριες απο μηχανη για να δουλεψει (δεν είναι της classic army) συν 10000 μπιλιες , και αφ ετέρου φοβάμαι το ματι . Ηδη εχω δύο παραδειγματα που εχω παθει ζημια σε όπλα από μάτι. Και το πιστεύω το ατιμο. Πάντως αν με βάλετε στην αμυνα (osama) να φέρω παλαιστινιακη χατα  και  ΑΚ .
Οσον αφορα τις αθανασιες στον συνειδητοποιημενο αθανατο  (βλεπε superman fantastic 4 κλπ marvel heroes) και ολες τις μπιλιες να αδειασεις επάνω του παλι θα κανει την παπια
σε πιστευω απολυτα φιλε ΟΥΚ

kill or be killed

G.P.S.

Οσον αφορα τις bbs αν δηλωσεις οτι θα το παρεις νομιζω
οτι οχι μονο η αμυνα αλλα ολοι θα συνεισφερουν μονο & μονο
ωστε να το δουν απο κοντα & να το ακουσουν να ριχνει !!!  ;)
Οσον αφορα το "κακο ματι", κρεμασε του κανα "ματακι" & καμια αρμαθια σκορδα !!!  ;D ;D ;D
Οσον αφορα τους αθανατους,
μονο & μονο στην σκεψη οτι θα μαζεψει τουλαχιστον 50bbs\sec
ο επιδοξος Danκan McCloud απλα δεν θα σε πλησιασει !!!  ;D ;D ;D

SAPPER

Hello Talis, Ghosts coming for you...

There is no place to hide, Ιn the end we will prevail

The Warrior Song - Hard Corps

Sierraxray

Οπότε οι Ταλιμπανέζοι (απ'την αφγανεζία) να βάλουμε και τα κατάλληλα ρούχα, έ? ::)
Τέρμα τα τζινάκια και οι μαύρες στολές...
Προσπάθησα να κάνω search σε εικόνες και διαπίστωσα ότι όλοι φοράνε τα ίδια. Ενα μικρό γιλεκάκι πάνω από την πουκαμίσα που δεν ξέρω πώς τη λένε, μονόχρωμο παντελόνι από το κατάστημα XXXL στον κηφισσό, ένα shemagh  και το καλύτερο!!!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΞΑΡΤΥΣΗ!!!! ;D
Βρείτε μιά οποιαδήποτε τσάντα υφασμάτινη τύπου παραλίας (ή σαν αυτές που δίνουν δώρο τα φαρμακεία) και πετάξτε τις γεμιστήρες μέσα!!!

Τέλος για το καλλιτεχνικό touch, πάρτε όλοι μιά γεννιάδα Αη-Βασίλη από τα Jumbo και κάντε τη γκριζοασπρη. ;)

Απαραίτητο αξεσουάρ---> ένα κινητό. Οταν τα βρίσκεις σκούρα, κάνεις πως πληκτρολογείς έναν αριθμό και οι αντίπαλοι τα κάνουν πάνω τους. :P
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

WhiskeyX-ray

H πουκαμίσα λέγεται kurta, ενώ απαραίτητο αξεσουάρ είναι το pakol στο κεφάλι. Όσο για εξάρτυση, ένα chicom chest rig είναι ότι πρέπει, ενώ για ακόμη πιο light καταστάσεις κάνει και το ταγάρι...
Αν δεν υπάρχει γενειάδα, καλό είναι και το tactical μούσι....

StarScream

Παράθεση από: Sierraxray στις  07 Δεκ 2011, 23:22:25 ΜΜ
Οπότε οι Ταλιμπανέζοι (απ'την αφγανεζία) να βάλουμε και τα κατάλληλα ρούχα, έ? ::)
Τέρμα τα τζινάκια και οι μαύρες στολές...
Προσπάθησα να κάνω search σε εικόνες και διαπίστωσα ότι όλοι φοράνε τα ίδια. Ενα μικρό γιλεκάκι πάνω από την πουκαμίσα που δεν ξέρω πώς τη λένε, μονόχρωμο παντελόνι από το κατάστημα XXXL στον κηφισσό, ένα shemagh  και το καλύτερο!!!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΞΑΡΤΥΣΗ!!!! ;D
Βρείτε μιά οποιαδήποτε τσάντα υφασμάτινη τύπου παραλίας (ή σαν αυτές που δίνουν δώρο τα φαρμακεία) και πετάξτε τις γεμιστήρες μέσα!!!

Τέλος για το καλλιτεχνικό touch, πάρτε όλοι μιά γεννιάδα Αη-Βασίλη από τα Jumbo και κάντε τη γκριζοασπρη. ;)

Απαραίτητο αξεσουάρ---> ένα κινητό. Οταν τα βρίσκεις σκούρα, κάνεις πως πληκτρολογείς έναν αριθμό και οι αντίπαλοι τα κάνουν πάνω τους. :P

κοίτα πέρα από την πλάκα θα πέσει πολύ κελεμπία... ούτε ο Παναθηναϊκός τόσο....  :P  :P  :P

StarScream

Σε τυχόν παρεξηγήσεις η οτιδήποτε παρατυπία θα φωνάζετε τους διαιτητές,θελουμε να ξεκαθαρίσουμε την θέση της ομάδας για να μην έχουμε παρεξηγήσεις μετά Ότι σε παραμέληση κανόνων ασφαλείας, φωνές,βρισιές,κτλ θα αποβάλλονται άτομα φταίνε δεν φταίνε αυτά.Αυτό θα θέλαμε να το μεταβιβάσουν οι T.L. Στις ομάδες τους γιατί θα Ισχύει ρητά και κατηγορηματικά για άπαντες!!
Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του κ μετά για τους άλλους μέσα στο πεδίο.
Καλά λοιπόν θα κάνουν κακοπροαίρετοι και όσοι έχουν όρεξη να χαλάσουν το παιχνίδι να μην μπουν καν στον κόπο να έρθουν....

-Να υπολογίζεται Ότι το πεδίο είναι σε υψόμετρο 600-700μ περίπου και έχει αρκετό κρύο ειδικά τα Παιδιά που έρχονται από Αθήνα να ξέρουν Ότι έχει γύρο στους 5 βαθμούς κάτω.

-Θα χρησιμοποιηθούν καπνογόνα μόνο ξηρού τύπου, χωρίς φλόγα.

-Οι ομάδες ανακοινώθηκαν θα θέλαμε να κρατήσετε το Dress Code

-Θα έχουν και οι 2 ομάδες PMR

-Σύντομα θα ανανεωθεί ο χάρτης του παιχνιδιού και τα RESPAWN[/size][/b]

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

raven1970

Φιλε ουκ φερε το εργαλειο και αναλαμβανω εγγυημενο ξεματιασμα  και βαζω και 1000 μπιλιες στο τραπεζι .....
Dead man walking!!!!!!

morfeus1712

επειδη τα λεγαμε την αλλη φορα εξω απο το Club και ξερεις ποσο θα ηθελα να το δω ... παραυτα ομως εχω την εντυπωση οτι το  ECHO-1  MINIGUN ριχνει 410-450 fps
και αυτο ειναι παγκοσμιο γεγονος ... οποτε αν το φερεις θα φερεις μονο για να το δει ο κοσμος ...
ναι δεν λεω ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ αλλα ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ...
αλλα ΦΕΡΤΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!   ;D ;D ;D ;D

morfeus1712

Παράθεση από: Sierraxray στις  07 Δεκ 2011, 23:22:25 ΜΜ

μακαρι να σας δω ντυμενους οντως Αφγανους !!!!!!!!!!!   και οσο για το κινητο ακομα γελαω !!!!!!!!!!

O.Y.K.1985

Παράθεση από: morfeus1712 στις  08 Δεκ 2011, 04:14:54 ΠΜ
επειδη τα λεγαμε την αλλη φορα εξω απο το Club και ξερεις ποσο θα ηθελα να το δω ... παραυτα ομως εχω την εντυπωση οτι το  ECHO-1  MINIGUN ριχνει 410-450 fps
και αυτο ειναι παγκοσμιο γεγονος ... οποτε αν το φερεις θα φερεις μονο για να το δει ο κοσμος ...
ναι δεν λεω ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ αλλα ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ...
αλλα ΦΕΡΤΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!   ;D ;D ;D ;D
Να σου πω την αληθεια δεν το εχω μετρησει. Αλλά το εργοστάσιο κάπου τόσα δίνει. Προτιμώ να το φέρω στο club μια μέρα παρα σε πεδίο γιατι όπως είπα φοβάμαι το ματι σαν τρελος , και δεν είναι εποχή για ηρωισμούς.

Maleficus

Καλησπέρα σας . Εγώ πήρα το πράσινο φώς και είμαι έτοιμος όπως βλέπετε απο τις φώτο.
Χωράει ακόμα ένας ; Αν μπορούμε 2 για να παίξει και ο φίλος που έχει το μεταφορικό ακόμα καλύτερα.
Δε θα κατέβω με την ομάδα ή με άλλα μέλη της μιάς και αυτή τη στιγμή λόγο σπουδών είμαστε σκορπισμένοι.
Έχω καιρό να σας δώ :)

Equipment:
G36C TM                            UP to the FPS limit provided.
Mauser SR Pro Tactical        UP to the FPS limit provided.
Pistol .
ATACS ,Greek Lizard Uniforms,ACU .
No PMR .(μπορεί να βρώ που τα έχω πεταμένα μέχρι την ημερομηνία του παιχνιδιού.)

ROOKIEJO

επειδη ετεθει το θεμα με τις ταβερνες καλο ειναι οσοι θελετε να μεινετε για φαγητο μετα το παιχνιδι να ενημερωσετε νωριτερα ΕΔΩ ετσι ωστε να ειναι σωστα προετοιμασμενοι.
αν δεν τους ενημερωσουμε σωστα κινδυνευτε η να περιμενετε πολυ ωρα η ακομα και να μην φατε.
στο χωριο υπαρχουν δυο ταβερνες που συνηστουμε ανεπιφυλακτα απο την μεχρι τωρα εμπειρια μας και μια πιτσαρια που δεν εχουμε τσεκαρει ακομα.
υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα στο πεδιο να υπαρχει καντινα .ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ αν θελετε να την προτιμησετε οσοι θελετε εναν καφε φευγοντας η κατα την διαρκεια του παιχνιδιου και της αναμονης.
ειναι το ελαχιστο που μπορουμε να κανουμε για την κοινοτητα των ΕΡΥΘΡΩΝ που τοσο ευγενικα μας εχει παρασταθει και μας παραχωρησε χωρο να παιζουμε με ασφαλεια και καλυψη σε οτι μεχρι τωρα ζητησαμε