BATTLEFIELD Vol. 2 "Operation: Jihad" 11/12/11 -Woodland-

Ξεκίνησε από StarScream, 28 Νοε 2011, 19:08:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sierraxray

Από Freelancers
1)Sierraxray
2)Voskoulis

Για συμμαχικές δυνάμεις ή και αφγανούς, αρκεί να το ξέρουμε για το ρουχισμό.
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: Arbiter στις  06 Δεκ 2011, 16:47:17 ΜΜ
χαχα γιατι ρε λεο???300 αυτοι, 300 εμεις, και ο παππαδημος στην μεση!  χαβαλε κανουμε μην παρεξηγιεσε!

εγω το ξέρω οτι ειναι χαβαλες...καποιος ασχετος που θα το δει...δεν ξέρω για το πόσο χαβαλέ μπορει να το μεταφρασει........

flowerboy

Aλλο ένα άτομο από την PEL-OPS που θα έρθει μαζί μας Saunders .

batrax

πο πο πο αργει αυτοι η κυριακη.................... ::)
-CERBERUS-

Arbiter

ενταξει χαλαρωστε το σβηνω και μονος μου....δεν σας ειμαι και κανας αγνωστος να μπαινετε σε τετοιες διαδικασιες
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Abbadon

Abbadon mesa mazi me tous rebels gt einai filarakia.
Cu sto pedio!!!!!! :)

remali

Οπως παντα τελευταια στιγμη σαν γνησιοι Ελληνες οι Dark Angels δηλωνουμε σημετοχη και φυσικα στο πλευρο τςν ταλιμπαν

1) remali
2) nio25
3) tales
4) asterix
5) asrtorambo
6) dragon
7) blackmountain
8) erevos
9) alexia
10) friend
11) mmougias

StarScream

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΕΛΟΣ

StarScream

StavrosKiller74

Καλησπέρα ,

εάν υπάρξει κάποια ακύρωση μπαίνω και γω με Maverick Warfare

StavrosKiller74

tristan

αν ειναι ευκολο χαρτι με το σημιο σηναντισης

StarScream

Παράθεση από: Tony_Monana στις  03 Δεκ 2011, 12:20:07 ΜΜ
Καλημέρα!

Υπολογίστε και ~8άτομα απο PANZER DIVISION

Oνοματα-ρουχα!!!

Παράθεση από: tristan στις  06 Δεκ 2011, 22:54:03 ΜΜ
αν ειναι ευκολο χαρτι με το σημιο σηναντισης

Σημερα το βραδυ θα το ανεβασει ο morfeus  ;)

Echo-Fox

Αχ ρε Μπάμπη γιατί το κλείδωσες, ουτε 318 άτομα δεν θα'μαστε.

Arbiter

να ρωτησω δυο κανονες που ηθελα γιατι ειδικα τον εναν δεν τον ειδα στην αρχη,θα παιξουν οι hicap η οχι??γιατι θα φυγουν πολλες μπιλιες πιστευω.επισης με θεματα οπλοβομβιδας πια ειναι τα μετρα ασφαλιας για αποστασεις και αλλα διαφορα οπως 5 μετρα ασφαλια το κλασσικο??μπορω να την ριξω σε κτηριο ακομα και αν ειμαι μεσα σε ενα και ο αλλος ειναι στο διπλα δωματιο?βγενει μονο αν τον πετυχουν??γιατι πεφτουν και πολλες μπιλιες μαζι και ποτε δεν ξερεις πως καταληγει το θεμα.
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

morfeus1712

Παράθεση από: Arbiter στις  07 Δεκ 2011, 01:03:37 ΠΜ
να ρωτησω δυο κανονες που ηθελα γιατι ειδικα τον εναν δεν τον ειδα στην αρχη,θα παιξουν οι hicap η οχι??γιατι θα φυγουν πολλες μπιλιες πιστευω.επισης με θεματα οπλοβομβιδας πια ειναι τα μετρα ασφαλιας για αποστασεις και αλλα διαφορα οπως 5 μετρα ασφαλια το κλασσικο??μπορω να την ριξω σε κτηριο ακομα και αν ειμαι μεσα σε ενα και ο αλλος ειναι στο διπλα δωματιο?βγενει μονο αν τον πετυχουν??γιατι πεφτουν και πολλες μπιλιες μαζι και ποτε δεν ξερεις πως καταληγει το θεμα.

ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ BRIEFING ΚΑΙ ΟΙ HI-CAP ΠΑΙΖΟΥΝ !!!

morfeus1712

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PRACTIKER ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΜΑΝΔΡΑ !!!
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 8  ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ 8:30 - 8:45 ΤΟ ΠΟΛΥ ... ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΕΖΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ , ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ  8)

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ  ---6988115904 ΔΗΜΗΤΡΗΣ--- ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ  :P

ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ,ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...

ΤΥΧΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ Η ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ

Location: Ερυθρες (Μανδρας) B 38'12'2971 - E 23'19'2134    http://g.co/maps/5k5nq

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!

spiros.k

Παράθεση από: Echo-Fox στις  07 Δεκ 2011, 00:30:49 ΠΜ
Αχ ρε Μπάμπη γιατί το κλείδωσες, ουτε 318 άτομα δεν θα'μαστε.
ναι ρε δεν θα φτασουν τα ατομα καλα λεει ο βαγγελης αστο ακομα μεχρι την κυριακη να γινουμε 500 αμαρτια ειναιι..χαχαχαχχαχαχαχααχ ;D ;D

Albatros

Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...

SAPPER

Παράθεση από: morfeus1712 στις  07 Δεκ 2011, 01:50:50 ΠΜ
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PRACTIKER ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΜΑΝΔΡΑ !!!
Ξέρετε γιατί το έδωσε εκεί το ραντεβού εεε...???    ...Για να πάρετε τρόφιμα  ;D ;D ;D

Κάτι άλλο με 318 άτομα επιβάλετε να πάρετε άδεια ΚΑΙ για το χωριό, έτσι για να γίνει πιο URBAN  :o !!!

morfeus1712

Παράθεση από: SAPPER στις  07 Δεκ 2011, 12:44:54 ΜΜ
Ξέρετε γιατί το έδωσε εκεί το ραντεβού εεε...???    ...Για να πάρετε τρόφιμα  ;D ;D ;D

Κάτι άλλο με 318 άτομα επιβάλετε να πάρετε άδεια ΚΑΙ για το χωριό, έτσι για να γίνει πιο URBAN  :o !!!

Ακριβώς και με βόλεψε για να πάρουμε και ψησταριές χαχαχα!!!
Έχουμε ειδοποιήσει άνθρωπο στο χωριό για τα άτομα και ότι πρεπει να αρχίσει να ψηνει την γιδα στην σιδεροπλακα απο τώρα για να φτάσουν :P !!! Πλάκα πλάκα στο χωριο υπάρχουν 2 ταβέρνες στην πλατεία !!!
Και μάλλον θα έχουν ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!
Ψάχνεις ευκαιρία να κατεβεις με τα όπλα στο χωριο και να αιχμαλωτισεις τις ταβέρνες ε;;;;;;