363mm η κόψιμο ??

Ξεκίνησε από StarScream, 29 Νοε 2011, 22:56:42 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

StarScream

Θέλω να μακρύνω την κάννη σε ένα Μ4 μέσα από σιγαστήρα απο 285mm  αυτή που θα μου ήταν κουφέτο είναι γύρο στα 400mm
αλλά δεν υπάρχει οπότε λέω να πάρω μια 363mm η να κόψω μια και να την κάνω 400mm..
Η ερώτηση μου είναι αν έχει κόψει κανένας κάννη να την φέρει στα "μέτρα" του και αν του παρουσίασε πρόβλημα λόγο μη στάνταρ μήκους.
Θα ήθελα να απαντήσουν μόνο αυτοί που έχουν κάνει το πείραμα και γνωρίζουν και όχι με υποθέσεις...
Υ.Γ. Το κόψιμο αν γίνει θα γίνει άψογο και χωρίς να μείνει γρέζι στην άκρη και αυτό λόγο δουλειά και εργαλείων που θα το κάνω.
Ευχαριστώ...

G.P.S.

Χμμμμμμ....
Διαμετρος κανης ?!?
Προτιμηση σε μαρκα ?!?

StarScream

6,03 εχω και αυτο θα κρατησω Θανο.. τωρα για μαρκα μαλλον Madbull

SAPPER

Η κάννη δεν κόβετε δια ροπάλου, εντελώς δημοκρατικά  ;D  Sapper Spiking  8)

Η διαδικασία και ο χρόνος για να την φέρεις είναι τέτοια που καλύτερα να αγοράσεις μια παρά να κινδυνεύεις να χαλάσεις και αυτή που έχεις.

Κοίτα και την επιλογή της ανταλλαγής μέσω Forum.

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Eιχα το AGM HK416 Α2 στα 420 fps.οπως στην εικονα 1

κ
κοβοντας την καννη το εκανα για CQB οπως εικονα 2

μετα το μονο που παρατηρησα ηταν οτι βαρουσε πιο μακρια!!!!

theosarr

Ανήκω στη ομάδα των airsoft players οι οποίοι κόβουν τις κάνες τους. Το έχω κάνει αρκετές φορές με μεγάλη επιτυχία χωρίς να έχω προχωρημένες μηχανολογικές γνώσεις. Αν έχεις υπομονή, μεράκι και μερικά βασικά εργαλεία είναι εφικτό.
Το τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή που χρησιμοποιώ σχεδόν σε όλα τα games έχει κομμένη κάνη της PDI (ιεροσυλία το ξέρω) με εκπληκτικά ικανοποιητική ακρίβεια.

Θέλεις οπωσδήποτε ένα τέτοιο... για το κώνο της κάνης (crown).

h**p://ua.all.biz/img/ua/catalog/528834.jpeg

When the warning labels are larger than the product labels, you got the good stuff!

queef

Παράθεση από: theosarr στις  30 Νοε 2011, 14:49:00 ΜΜ
Θέλεις οπωσδήποτε ένα τέτοιο... για το κώνο της κάνης (crown).

h**p://ua.all.biz/img/ua/catalog/528834.jpeg

Ένα 7άρι τρυπάνι δεν θα έκανε την αντίστοιχη δουλειά αφού ουσιαστικά πρόκειται για ένα φρεζάρισμα,ή δημιουργούνται κι άλλες εγκοπές;
Δώσε στον στραβό μάτια κι εκείνος θα ζητήσει φρύδια ..

theosarr

Παράθεση από: queef στις  30 Νοε 2011, 15:55:51 ΜΜ
Ένα 7άρι τρυπάνι δεν θα έκανε την αντίστοιχη δουλειά αφού ουσιαστικά πρόκειται για ένα φρεζάρισμα,ή δημιουργούνται κι άλλες εγκοπές;

Πιθανόν, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ... θα το δοκιμάσω όμως και μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικό.
When the warning labels are larger than the product labels, you got the good stuff!

nayl

κοβω κανες σε ολα μου τα οπλα :o αφου κα8ε εβδομαδα αλλαζω και κατι :Pτελος παντων εχω κομμενες απο madbul μεχρι ανοξειδωτες.βασικο ειναι να κοψεις την κανη ισια η με εργαλειο απο αυτα που κοβουν σωληνες (τετοιο χρησιμοποιω)η σε τορνο.εκοωα κανη με κοφτη οποτε αποκλειεται να ηταν κομμενη ισια.αλλαξε τα φπς κ την βολη προς το χειροτερο.ξαναδοκιμασα με εργαλειο κοπης σωληνων κ η διαφορα ηταν τεραστια προς το καλλιτερο.(σιγουρο δεν την ειχαν μουτζωσει) :P
βασικο μετα το κοψιμο ενα εργαλειο φρεζα για να κανεις ενα κωνο προσ τα εσωτερικα της κανης.δεν κανει τρυπανι 7 η 10 νουμερο ,ο λογος δεν σου προσφερει τον καταληλο κωνο κ αποκλειεται να σου αφαιρεσει τελειως τα γραζια εκτος αν στο τελος εχεις κανει την κανη σου 7 η 10 διαμετρο εσωτερικα.μην γρατζουνισεις εσωτερικα την κανη.μην βαλεις οτιδηποτε μεσα.οποιαδηποτε αλλαγη στο τελειωμα της κανης αλλαζει κ την συμπεριφορα της μπιλιας.τελος αφου αποφασισεις να κοψεις την κανη αν ειναι μαλακια αλουμινιο φερτη σε κανενα πεδιο να την φτοιαξω εκει γιατι βαριεμε να γραφω αλλο. ;D ;D
ειναι πανευκολο φιλε μου απλα 8ελει λιγο προσοχη.
μην ξεχασω βασικο.οταν την κοψεις κ 8ες να δεις αν εχει γρεζι παρε μια μπατονετα (μην την βαλεις στο αυτι σου )ακουμπησε τη ελαφρα στο σημειο που εκοψες και γυρνατη να δεις αν μαγκωνει το βαμβακι.ειναι ενας ελενχος να δεις αν εχει μεινει γρεζακι στην κανη.
η διαφορα του αντρα απο του παιδιου ειναι στην τιμη των παιχνιδιων τους

Nameless

Εχω κοψει την εσωτερικη κανη στο οπλο μου γα να την φερω στο δυσκολο και δυσευρετο μηκος των 16 ιντσων......αν γινει σωστα και αν ξερεις τι κανεις, δεν θα εχεις προβλημα.

Απλα πρεπει να ξερεις τι κανεις και πως να το κανεις. Αν λες ειναι η δουλεια σου και/ή εχεις εργαλεια, εισαι τζετ.