Καμιά πρόταση για κάνη ακριβείας;

Ξεκίνησε από Overlord, 22 Νοε 2011, 16:53:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Overlord

Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

tristan

απο 6,1 μεχρι 6,4  τσεκαρε τα σαιτ και θα βρεις οτι γουσταρις

ADINOWS

6.01 χρησημοποιουν σηνηθως τα sniper λογο μονης βολης.Aν την βαλλεις σε  Αeg  και  τα μπιλακια δεν ειναι πολυ καλη ποιοτητα η το Αeg ειχει μεγαλη ταχυβολια  στο auto θα σου μπουκωνει η καννη σου συχνα.
Ιδανικοτερη ειναι η 6,03  ;)
Τωρα απο εταιριες ολες καλες ειναi.... αρκει να μην ειναι χαλκινη γιατι βγαζει αρκετη βρωμια.
COBRA TEAM

StarScream

Παράθεση από: ADINOWS στις  23 Νοε 2011, 16:41:45 ΜΜ
6.01 χρησημοποιουν σηνηθως τα sniper λογο μονης βολης.Aν την βαλλεις σε  Αeg  και  τα μπιλακια δεν ειναι πολυ καλη ποιοτητα η το Αeg ειχει μεγαλη ταχυβολια  στο auto θα σου μπουκωνει η καννη σου συχνα.
Τωρα απο εταιριες ολες καλες ειναi.... αρκει να μην ειναι χαλκινη γιατι βγαζει αρκετη βρωμια.

Χωρίς εσένα τι θα έκανε ο κόσμος? ε?   :P :P :P
+1 σε όλα... δοκιμασμένα κιόλας με ενα καλο hop-up...  :D

Dusty

καλησπερα κ απο μενα
απο αυριο θα εξοπλιζομαι με prometheus 6.03 για το ics μου αν θες μολις την εχω κ την δοκιμασω μπορω να σου στειλω ενα feedback αποψη μου παντα ειναι οτι μαζι με μια τετοια κανι παει συμπληρωμα ενα καλο hop-up set ( ειναι στα σκαρια ενα madbull)

Overlord

Παράθεση από: tomas_M4 στις  23 Νοε 2011, 21:33:40 ΜΜ
καλησπερα κ απο μενα
απο αυριο θα εξοπλιζομαι με prometheus 6.03 για το ics μου αν θες μολις την εχω κ την δοκιμασω μπορω να σου στειλω ενα feedback αποψη μου παντα ειναι οτι μαζι με μια τετοια κανι παει συμπληρωμα ενα καλο hop-up set ( ειναι στα σκαρια ενα madbull)
Θα περιμένω να ακούσω τα αποτελέσματα, έχω κατα νου να το τουμπανιάσω το όπλο

Dusty

καλη τυχη σου ευχομαι κ γω εχω κτ κατα νου αλλα μαλλον θα ξεφυγω κατα πολυ γιατι ολο το ονομα systema κυκλοφορει στο μυαλο μου. θα δειξει. παντως πιστευω οτι καλυτερα ειναι να χεις ενα συγκεκριμενο σχεδιο κατα νου να δεις τα λεφτα που εισαι διατεθημενος να ξοδεψεις κ τελος να δεις αν με αυτα τα λεφτα παιρνεις κτ καλυτερο ειτε aeg ειτε gbb

ADINOWS

Παράθεση από: tomas_M4 στις  23 Νοε 2011, 21:33:40 ΜΜ
καλησπερα κ απο μενα

Prometheus 6.03 την ειχα και εγω σε Μ4....
-Μειονεκτημα:Η τιμη της/Και επειδη ειναι χοντρη  σε καποια hop up μπαινει με δυσκολια(θελει λεπτο λαστιχακι).
-Θετικο:πολυ καλο μεταλλο γυαλιστερο με αποτελεσμα καλη ροη μπιλιας και αν ειχες 6.08 και βαλεις prometheus 6.03 θα παρεις +10-15 fps(μετρημενα).

(StarScream...Μπαμπη εσυ εισαι πολυ μπροστα...εχω μαθει πλεον για τις δοκιμες σου συνεργαζεσαι με την ΝΑSA.)
COBRA TEAM

StarScream

Παράθεση από: ADINOWS στις  23 Νοε 2011, 23:05:10 ΜΜ
Prometheus 6.03 την ειχα και εγω σε Μ4....
-Μειονεκτημα:Η τιμη της/Και επειδη ειναι χοντρη  σε καποια hop up μπαινει με δυσκολια(θελει λεπτο λαστιχακι).
-Θετικο:πολυ καλο μεταλλο γυαλιστερο με αποτελεσμα καλη ροη μπιλιας και αν ειχες 6.08 και βαλεις prometheus 6.03 θα παρεις +10-15 fps(μετρημενα).

(StarScream...Μπαμπη εσυ εισαι πολυ μπροστα...εχω μαθει πλεον για τις δοκιμες σου συνεργαζεσαι με την ΝΑSA.)

Με ζηλεύεις και το ξέρω για αυτό σε αγαπάω  :P κατσε να στα πω και απο το τηλ σε λιγο...

paloukilook

Παράθεση από: ADINOWS στις  23 Νοε 2011, 16:41:45 ΜΜ
σκεφτομουνα να βαλω 6.01 στο vfc μου αλλα εχει 1600rpm κ με προβληματισες μ'αυτο που ειπες με την ταχυβολια ειναι πολλα τα 1600 θα μπουκωνει η κανη δλδ??

ADINOWS

Παράθεση από: paloukilook στις  24 Νοε 2011, 10:55:57 ΠΜ

σκεφτομουνα να βαλω 6.01 στο vfc μου αλλα εχει 1600rpm κ με προβληματισες μ'αυτο που ειπες με την ταχυβολια ειναι πολλα τα 1600 θα μπουκωνει η κανη δλδ??
Εχεις  με το κοκκινο μοτερ που λογικα αυτο εχουν ολα  τα  VFC εκτος τα pdw(μαυρο κοντο) τα μοτερ τους ειναι 3000rpm και  καινουριο  μετρημενο βγαζουν περιπου με lipo 11.1=25bbs/sec με 7.4=21bbs/sec.
ΔΗΛ ξεχασε το με λιγα λογια μην το ρισκαρεις ειναι πολυ γρηγορο για να βαλεις 6.01... ;)
COBRA TEAM

Overlord

Παράθεση από: ADINOWS στις  24 Νοε 2011, 15:06:36 ΜΜ
Εχεις  με το κοκκινο μοτερ που λογικα αυτο εχουν ολα εκτος τα pdw(μαυρο κοντο)  ειναι 3000rpm  καινουριο  μετρημενο βγαζουν περιπου με lipo 11.1=25bbs/sec με 7.4=21bbs/sec.
ΔΗΛ ξεχασε το με λιγα λογια μην το ρισκαρεις ειναι πολυ γρηγορο... ;)
??? ??? ??? ??? Τώρα είναι που το έχασα εντελώς  ??? ??? ??? ???
Δηλαδή πρέπει να αλλάξω και μοτέρ και hop up;

PanPan

απλά δεν θα βάλεις 6.01 δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι

paloukilook

οκ ευχαριστω για την ενημερωση οποτε παω σε 6.03 ελπιζω να μην εχω προβλημα μ'αυτη..με γλυτωσες παντως απο τζαμπα λεφτα  ;D ;D

mickeynx

Αν όμως βάλεις 6,01mm και παίζεις ΜΟΝΟ βολή κατά βολή θα έχεις πάλι πρόβλημα?
δηλαδή δεν θα κερδίσεις πουθενά με 6,01mm κάννη,ούτε σε fps ούτε σε ευθυβολία?

elricd

Εγω εχω σε 2 aeg 6.01 κ δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα... Καθαριζω τη καννη μετα απο καθε παιχνιδι...
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

mickeynx

Είδες διαφορά σε σχέση με τις άλλες κάννες?